Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru cei care mănâncă alge

( numărul de produse: 14 )

Hrana pentru consumatorii de alge - dieta conteaza

Mâncătorii de alge sunt adesea aleși de oameni care abia își încep aventura cu acvaristica. Acești locuitori populari de acvariu sunt destul de fără probleme de păstrat. Dacă vrei ca acești pești populari să trăiască în rezervorul tău, află ce mănâncă cei care mănâncă alge.

Printre persoanele care nu sunt deloc interesate de acvaristică sau care fac primii pași în materie, există o părere că mâncătorii de alge nu au nevoie să fie hrăniți, deoarece - așa cum sugerează și numele - algele se mănâncă singure, doar cu alge. Nu este adevarat. Hrana adecvată pentru peștii blindați, deoarece acesta este de fapt numele oficial al mâncătorului de alge, este foarte importantă pentru sănătatea și dezvoltarea lor.

Totul depinde de tipul de mâncător de alge - printre ele vor fi specii erbivore, omnivore și carnivore. Prin urmare, alimentele adaptate nevoilor și obiceiurilor alimentare ale acestora sunt foarte importante. Un mâncător de alge alimentat necorespunzător nu are nicio șansă de dezvoltare adecvată și se va deteriora rapid sănătatea. Toate acestea vor fi remediate cu alimente de bună calitate pentru consumatorii de alge.

Oferă-i mâncătorului tău de alge o porție hrănitoare de hrană, datorită căreia acesta se va putea dezvolta corespunzător și va putea trăi liniștit în acvariul tău. Aceste creaturi sunt considerate încă locuitori destul de originali ai acvariilor de acasă, motiv pentru care atrag întotdeauna atenția și trezesc mult interes în rândul oamenilor. Tabletele care mănâncă alge vă vor permite, de asemenea, să faceți din hrănire un eveniment interesant pentru toți cei care le vor observa.

În sortimentul nostru veți găsi produse care au fost create special pentru consumatorii de alge. Nu lipsesc nici alimentele destinate altor pești de acvariu, care vor funcționa bine și pentru peștii blindați. Consumatorilor de alge le place sa manance resturile de mancare pe care alti pesti nu le-au mancat.

Am compus un sortiment de produse care susțin dezvoltarea echilibrată și sănătoasă a locuitorilor din acvariu. Oferim alimente care previn deficientele rezultate dintr-o alimentatie neadecvata si cele care garanteaza rezistenta sporita la infectii si stres. Acestea sunt în mare parte produse care se scufundă în fund, unde mâncătorului de alge îi place să stea. Alimentele sunt disponibile într-o gamă largă de mirosuri și arome, așa că veți găsi ceva chiar și pentru cei mai pretențioși dintre locuitorii acvariului.

Mâncare pentru mâncătorii de alge - ce poți alege?

Este foarte important ce mănâncă mâncătorul tău de alge. Mâncarea pe care i-o oferiți este vitală pentru sănătatea și dezvoltarea lui, așa că obținerea celei potrivite este esențială. Există diferite tipuri de mâncători de alge și fiecare dintre ei are cerințe nutriționale diferite - uneori complet divergente. Potrivirea hranei cu ele va face peștele activ.

În magazinul nostru puteți cumpăra alimente sub formă de chipsuri, granule și tablete autoadezive care se scufundă ușor. Hrana sănătoasă poate fi baza pentru hrănirea acestor creaturi. Oferim alimente pentru consumatorii de alge sub formă de hard disk. Crocantitatea lor a fost selectată astfel încât peștii să poată mânca alimente într-un mod caracteristic. Duritatea discurilor înseamnă că consumatorii de alge trebuie să folosească răzătoare. Tehnologia de uscare la temperaturi scăzute este utilizată pentru producerea alimentelor, care asigură bogăția de minerale și microelemente.

Oferta include atât carne, cât și alimente bogate în proteine, cu mai multe ingrediente și alimente complet pe bază de plante. Ajută la colorare și, de asemenea, cu un conținut ridicat de spirulina. O selecție atât de mare înseamnă că vei satisface nevoile practic oricărei specii de mâncător de alge și o vei putea reproduce cu ușurință în condițiile unui acvariu de acasă.

In sortimentul nostru veti gasi hrana pentru animale blindate in pachete de diverse volume. Puteți opta pentru un pachet mic pentru a vedea dacă peștii pretențioși vă vor mânca mâncarea. 100 ml este un pachet de dimensiuni optime. Oferim și produse mult mai mari, care sunt deosebit de bune dacă aveți mulți pești în acvariu și doriți să păstrați hrana pentru ei mai mult timp.

In sortimentul nostru veti gasi hrana pentru animale blindate in pachete de diverse volume. Puteți opta pentru un pachet mic pentru a vedea dacă peștii pretențioși vă vor mânca mâncarea. 100 ml este un pachet de dimensiuni optime. Oferim și produse mult mai mari, care sunt deosebit de bune dacă aveți mulți pești în acvariu și doriți să păstrați hrana pentru ei mai mult timp.

Hrană pentru pești blindați - luați o decizie bună

Mâncarea cu alge nu este ceva ce poți alege întâmplător. Atunci se poate dovedi că mâncătorului tău de alge îi place cel mai mult carnea, iar tu o hrănești ca un ierbivor, ceea ce poate avea un impact foarte rapid și negativ asupra sănătății sale. Hrana pentru un mâncător de alge trebuie în primul rând să fie adaptată speciei și nevoilor sale specifice.

Alege alimente care sunt atractive pentru consumatorul tău de alge, și în ceea ce privește servirea. Dacă observi că preferă să mănânce tablete adezive pentru mâncătorii de alge, dă-i acestea. Dacă sunt mai interesați de alimente care se mișcă și se scufundă, alegeți chipsuri auto-inundabile concepute special pentru ei. Acest lucru îl va face fericit.

Dacă mai aveți îndoieli, cereți sfatul acvaristilor mai experimentați care se adună des pe internet. Actualizați-vă întotdeauna cunoștințele pentru a le menține la zi și pentru a putea oferi mâncătorului de alge tot ce este mai bun.

Fiecare aliment pentru consumatorii de alge disponibil in sortimentul nostru a fost compus in asa fel incat sa ofere locuitorului acvariului ingredientele necesare pentru a-si sustine sanatatea. Oferim produse care conțin vitamina C. Este responsabilă pentru creșterea imunității. Vitamina C accelerează, de asemenea, vindecarea rănilor și regenerarea organismului. Acordați atenție și conținutului de vitamina A. De ce este important pentru pești? Ei bine, este responsabil pentru cursul corect al procesului vizual. Vitamina E este de asemenea importantă, deoarece protejează organismul împotriva radicalilor liberi, prin urmare îi crește imunitatea.

La EuroHrana vei gasi alimente in care sursa de proteine ​​este mazarea verde. Datorită acesteia, proteina este bine absorbită. Sortimentul nostru include și alimente pentru consumatorii de alge care conțin spirulina. Acest ingredient are un efect foarte pozitiv asupra peștilor. Printre altele, le detoxifică organismul și are un efect de întărire. Oferim alimente a căror compoziție a fost îmbogățită cu prebiotice. Ele susțin utilizarea nutrienților și funcționarea organismului.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel