Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Sănătate

( numărul de produse: 409 )

Ai grijă de sănătatea câinelui tău - produse de igienă și suplimente alimentare

Un câine sănătos este un câine fericit! Un animal bolnav nu are puterea de a trăi, de a se juca și de a merge. Prevenirea este mai bună decât vindecarea, așa că merită să evitați situațiile care duc la evenimente neplăcute. Amintiți-vă despre activitățile importante de îngrijire care vă vor ajuta să vă mențineți animalul de companie în stare bună.

Dacă te hotărăști să iei un patruped sub acoperiș, găsește un medic veterinar profesionist, de încredere, care să aibă grijă de animal în momentele dificile. Este extrem de important să găsești un specialist care să abordeze animalul cu inima în mână - la urma urmei, o astfel de vizită este un stres enorm pentru animalul de companie.

Dacă patrupedul tău este un cățel, reține că fiecare câine sănătos trebuie să fie supus vaccinărilor obligatorii. Au loc de mai multe ori și protejează împotriva rabiei, parvovirusului, hepatitei și a altor boli. Prima vaccinare are de obicei loc la vârsta de 2 luni, următoarea după două săptămâni, iar ultima după un an. Desigur, toate acestea sub supravegherea unui medic veterinar.

Restul îngrijirii îl puteți face singur acasă. In sortimentul magazinului online vei gasi produse pentru igiena bucala, ingrijirea ochilor, urechilor si pielii. Daca vrei sa ai grija de animalul tau din interior, ia tablete specializate pentru caini - suplimente care vor sustine functionarea organismului.

Magazinul pentru animale de companie EuroHrana oferă o gamă largă de produse care vă vor ajuta să aveți grijă de sănătatea animalului dvs. de companie și suplimente care vă vor ajuta la tratarea afecțiunilor. Aveți grijă de animalul dvs. de companie și de sănătatea acestuia și vă veți bucura amândoi de compania celuilalt mulți ani.

Cum să ai grijă de sănătatea câinelui tău?

Unul dintre cei mai importanți pași în procesul de îngrijire a câinilor este igiena orală. In magazinul online vei gasi periute de dinti si pasta de dinti destinate animalelor, care vor curata perfect gura cainelui tau. Puteți avea grijă de respirația proaspătă adăugând picături de clătire în apa de băut. Ele elimină bacteriile responsabile de mirosul neplăcut din gură. O alternativă la picături este o pulbere care este frecată în gingii. Produsele sunt inodore și fără gust și nu provoacă disconfort animalului.

Ochii și urechile trebuie, de asemenea, păstrate curate. Îngrijirea lor este susținută de preparate pentru câini sub formă de picături. Produsul pentru ureche se folosește o dată pe săptămână, turnând puțin din produs în organul urechii. Îndepărtați excesul împreună cu impuritățile cu un tampon de bumbac. La rândul său, spălați ușor ochii cu un tampon de bumbac umezit în preparat.

Vitaminele și nutrienții afectează sănătatea, vitalitatea, bunăstarea și dezvoltarea câinelui. Magazinul online oferă o selecție largă de suplimente alimentare care suplimentează cantitatea insuficientă de nutrienți și minerale conținute în alimentația animalelor. În baza largă de produse veți găsi preparate care întăresc corpul unei căței însărcinate sau al unui animal în vârstă. Vitaminele vor stimula sănătatea animalelor care suferă de boli cronice, de exemplu probleme cu articulațiile sau sistemul digestiv. Amintiți-vă că toate specificațiile disponibile în magazinul online nu sunt medicamente pentru câini, ci doar suplimente, produse de susținere, sigure și disponibile fără prescripție medicală.

Câinii care petrec mult timp plimbându-se în zonele verzi sunt expuși prezenței puricilor și căpușelor. Pentru a proteja animalul de o problemă nedorită, utilizați preparatul corespunzător. Paraziții vor fi descurajați de un guler specializat, picături sau tablete care funcționează din interior.

Preparate pentru câini - la ce să acordați atenție?

Aveți grijă de sănătatea și siguranța animalului dvs. de companie. Vizitați-vă des medicul veterinar și verificați-vă animalul de companie. Amintiți-vă, totuși, că dieta și îngrijirea adecvate sunt cheia pentru a vă menține sănătatea și starea fizică sub control. Menținând un nivel adecvat de igienă și suplimentând alimentele cu vitamine suplimentare, îți vei proteja câinele de durere și suferință.

Acordați o atenție deosebită igienei gurii, urechilor și ochilor animalului dvs. de companie. Utilizați produse de bună calitate, care sunt specifice rasei. Amintiți-vă că neglijarea curățeniei poate duce la infecții ale întregului corp, pierderea vederii și a auzului. Efectuați toate activitățile de igienă cu atenție și blândețe. Câinilor nu le place să stea mult timp într-un singur loc și sunt nerăbdători. Câteva mișcări greșite pot duce la deteriorarea organelor.

Amintiți-vă că puteți obține medicamente pentru câinele dvs. numai de la un medic veterinar. Produsele disponibile în magazinul de animale de companie sunt suplimente sigure care susțin organismul și suplimentează deficiențele de vitamine. Verificați reacția animalului la substanța dată - dacă apare o alergie sau o deteriorare a bunăstării, întrerupeți medicamentul și consultați un medic.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel