Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană veterinară pentru câini

( numărul de produse: 580 )

Hrană veterinară pentru câini - cand sa o folosesti?

Din păcate, nu toți câinii sunt suficient de norocoși să se bucure de o viață fără griji și plină de bucurie. Bolile răuvoitoare, alergiile sau defecte genetice pot afecta și iubitul tău patruped. Unii câini se luptă cu diverse afecțiuni care necesită tratament adecvat. Din fericire, în zilele noastre, medicina veterinară este atât de dezvoltată încât până și un câine cu o boală gravă poate trăi fericit și liniștit la bătrânețe. Condiția pentru aceasta este respectarea recomandărilor medicului veterinar și, uneori, tratamentul pe termen lung. Mâncarea veterinară pentru câini va fi, de asemenea, utilă.

O dietă canină bine construită poate completa sau înlocui tratamentul farmacologic. Echilibrata corespunzator si compusa din produse aprobate, mancarea specializata pentru caini se poate dovedi de ajutor.

Hrană veterinară pentru câini poate ajuta la tratarea bolilor tractului urinar, rinichilor, inimii, ficatului și creierului. Avem alimente care susțin lupta împotriva obezității câinilor, a bolilor dentare, a degenerării articulațiilor și a slăbiciunii osoase. Familiarizați-vă cu întreaga noastră ofertă, dar înainte de a alege o hrană veterinară pentru câini, consultați mai întâi medicul veterinar.

Mâncarea veterinară este adesea folosită și atunci când câinele s-a îngrășat prea mult și nu vrea să alerge. Ca și în cazul oamenilor, obezitatea la un câine poate duce la dezvoltarea altor boli mai grave. Dacă câinele cântărește prea mult, poate pune o presiune excesivă asupra articulațiilor, ceea ce îi va îngreuna să meargă și să alerge. Și acest lucru, la rândul său, îi va fi dificil să își mențină o greutate adecvată. Și așa se închide cercul. Dacă câinele tău cântărește sau nu prea mult poate fi determinat de medicul veterinar.

Nu renunta la contactul cu medicul cand cainele tau este bolnav. Nu vă urmați propria intuiție, părerile altora sau informațiile că un alt câine a suferit de o anumită afecțiune, iar după o anumită hrană a dispărut. Fiecare câine este diferit. Oferă animalului tău cea mai bună îngrijire posibilă - hranăpentru câini, hrană veterinară și foarte sănătoasă, precum și îngrijirea și cunoștințele medicului veterinar te vor ajuta. Atunci vei putea ameliora pe deplin boala câinelui tău, iar câinele tău se va bucura de o sănătate și o bunăstare mai bună. Cu îngrijire bună și hrană selectată pentru starea lui, el poate trăi mult mai mulți ani fericiți.

Hrană veterinară pentru câini - ce tipuri există?

Pentru a răspunde așteptărilor proprietarilor de câini care suferă de diabet, inimă sau rinichi, în magazinul Eurohrana.ro am oferit o gamă largă de așa-numite. furajele veterinare. Acest tip de hrană pentru câini conține substanțe active unice care susțin imunitatea naturală a câinelui, îmbunătățind funcțiile specifice ale corpului acestuia.

În sortimentul magazinului, puteți găsi hrană pentru câini alergici, câini diabetici, câini supraponderali, câini cu probleme de piele, boli de rinichi, probleme ale tractului urinar, boli ale creierului, inimii, ficatului și altor părți ale tubului digestiv. Puteți găsi chiar alimente concepute pentru câinii care sunt supuși prea mult stresului (adesea câini care au trecut printr-un fel de traumă în viața lor).

Hrană veterinară pentru câini este destinată nu numai animalelor de companie bolnave, ci și câinilor care doresc să se bucure de sănătate de mulți ani. Aici gasiti si mancare specializata pentru catei (divizata in functie de varsta). Șansa unui câine de a dezvolta multe boli crește odată cu vârsta, dar problemele de sănătate pot apărea la câinii de orice vârstă. Prin urmare, nu subestima niciodată niciun semn de boală la câinele tău - chiar dacă este un cățeluș mic. Cu cât începeți mai devreme tratamentul, cu atât mai bine pentru el. Cu cât boala este detectată mai devreme, cu atât mai devreme vă puteți trata câinele.

Mâncarea veterinară este un aliment cu destinație specială. Îl puteți trata cu succes ca produs medicinal - folosit pentru diferite boli și boli ale câinelui, precum și ca produs profilactic. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată acest tip de alimente singur. Verificați întotdeauna mai întâi cu medicul veterinar. El vă va ajuta să determinați dieta potrivită pentru un câine bolnav - una care va sprijini procesul de vindecare și nu-i va dăuna suplimentar.

Hrană veterinară pentru câini - la ce sa fii atent?

Care va fi cea mai bună mâncare pentru câini? Veterinară, hrană răspunde nevoilor speciale ale câinilor. Prin urmare, merită să acordați atenție problemelor cu care se confruntă câinele dvs. Înainte de a alege hrană potrivită, merită să consultați medicul veterinar care vă tratează câinele. De asemenea, puteți folosi sfatul unui nutriționist pentru animale de companie care va calcula necesarul caloric și va ajusta dieta la nevoile individuale ale câinelui.

Cel mai important lucru atunci când alegeți un aliment veterinar este compoziția acestuia. Luați în considerare recomandările dietetice pe care vi le oferă medicul veterinar. Citiți cu atenție ce este în astfel de alimente. Oferă toți nutrienții recomandati? Tipul de carne pe care îl conține este potrivit pentru animalul dvs. de companie? Amintiți-vă că carnea nu este tot ce ar trebui să mănânce câinele dvs. Întrebați medicul veterinar ce tipuri de legume și suplimente de carbohidrați vor fi cele mai bune pentru câinele dvs., având în vedere afecțiunile sale.

Dacă câinele tău are probleme digestive, poți lua în considerare dacă hrană conține ingrediente ușor digerabile și dacă conținutul de grăsimi din hrană nu este prea mare. Amintiți-vă, totuși, că problemele digestive sunt un termen foarte general. O dietă diferită este utilizată pentru un câine cu boală pancreatică și una diferită pentru câinii cu boală hepatică. Așadar, înainte de a alege un aliment și de a determina dacă ingredientele sale sunt potrivite pentru câinele dvs., întrebați medicul veterinar.

Acordați atenție faptului că cele mai bune alimente veterinare conțin în mare parte ingrediente naturale. Este foarte important ca câinele tău să obțină tot ce este mai bun - fără conservanți și coloranți artificiali sau alte ingrediente care pot dăuna și mai mult câinelui tău. Hrană medicata pentru caini introduce in alimentatia cainelui tot ceea ce un caine are nevoie pentru a se bucura de sanatate.

În cele din urmă, gândește-te la ceea ce îi place cu adevărat câinelui tău. Preferă să mănânce mâncare uscată sau va mânca mâncare umedă cu poftă? Puteți găsi ambele tipuri de alimente în magazinul nostru. Este posibil ca un câine bolnav să nu aibă poftă de mâncare - acest lucru este destul de normal, deși ar trebui să fie luptat împotriva lui. Prin urmare, asigurați-vă că dieta veterinară pentru câinele dvs. nu este doar sănătoasă și hrănitoare, ci și foarte gustoasă. Atunci câinele, care chiar are probleme cu pofta de mâncare, se va convinge de el și va fi mai dispus să-l mănânce.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel