Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru cai

( numărul de produse: 5 )

Hrană pentru cai - pentru că un cal flămând este un cal nefericit

Îngrijirea unui cal este o mare responsabilitate. Aceste animale maiestuoase, frumoase, chiar regale sunt de obicei foarte delicate și necesită multă îngrijire. Se spune că cineva care este rezistent și foarte sănătos are „sănătate calului”. Cu toate acestea, această afirmație este valabilă doar pentru caii care sunt îngrijiți și hrăniți corespunzător. De aceea, hrana pentru cai este atât de importantă pentru sănătatea, bunăstarea și starea lor generală. Furnizarea unui animal cu hrană adaptată nevoilor sale și condițiilor individuale este o sarcină dificilă, dar posibilă.

Un cal sănătos, fericit și bine hrănit este o vedere care este foarte plăcută ochiului. Este, de asemenea, un animal care va fi bucuros să vă servească - vă va ajuta la serviciu sau la recreere. La urma urmei, sunt făcute pentru mișcare - iar hrana pentru cai le va permite să-și mențină puterea la cel mai înalt nivel. Datorită acesteia, se vor regenera și vor fi pregătiți pentru o altă zi plină de provocări. Munca prea obositoare combinată cu hrana de proastă calitate sau hrana destinată cailor care lucrează ușor sau chiar deloc poate dăuna foarte mult animalului dvs. de companie. Au nevoie de energie pentru a lucra din alimente.

Alimentația corectă a cailor este extrem de importantă – oferiți-le tot ce au nevoie și veți economisi mult timp și bani. Nu va trebui să-ți suni veterinarul prea des pentru a-ți vedea calul. Vei salva animalul multă durere și suferință și, în același timp, îl vei face mereu fericit să accepte orice îl așteaptă în ziua următoare.

Hrana pentru cai - Pe ce te poți baza?

Știm cât de importantă este mâncarea pentru cai, așa că în magazinul nostru depunem toate eforturile pentru a satisface atât toți caii, cât și proprietarii lor. Nu există un furaj universal pentru toate tipurile de cai, deoarece fiecare animal este diferit și are cerințe complet diferite pe care încercăm să le îndeplinim.

Puteți găsi tot ce mănâncă caii. Printre altele, furaje complete de bază și complementare și furaje pentru cai sănătoși și cai cu diverse probleme de sănătate. Oferta include hrana pentru caii usori de lucru si de agrement, precum si pentru cei care muncesc moderat sau chiar foarte greu, si pentru caii occidentali. Aici puteți cumpăra și hrană pentru ponei care au nevoie și de hrană adecvată.

Caii bolnavi au nevoie de hrana speciala care sa ia in considerare deficientele si nevoile lor de sanatate. Puteți cumpăra hrană pentru caii cu probleme digestive, susceptibili la stres, cu probleme de piele, precum și hrană pentru caii gestanti, care alăptează și mânz. Există și hrană pentru caii de sport - un amestec de înaltă energie care le dă putere.

Mâncare pentru cai - cum să o alegi?

Alegeți cu atenție hrana calului dvs. - folosiți întotdeauna hrană de înaltă calitate, care va satisface pe deplin nevoile sale nutriționale și de vitamine. În special pentru un crescător de cai începător, este o sarcină destul de dificilă, dar este posibilă. Vei satisface cu succes apetitul cailor tăi și le vei oferi ceea ce au nevoie. Este nevoie doar de cunoștințe și voință.

Pune întotdeauna bunăstarea animalelor de companie pe primul loc. Hrana pentru un cal trebuie să-i satisfacă în cele din urmă toate nevoile. Adaptați-le la starea animalului dvs. de companie și la cantitatea de muncă pe care o face. În acest fel, vei alege o hrană care să ofere cailor tăi atâta energie și nutrienți cât au nevoie pentru a trăi și a funcționa corespunzător.

Nu puneti prețul pe primul loc - hrana ieftină pentru cai poate fi potrivită pentru ei. Ceea ce contează cel mai mult este compoziția și nevoile specifice ale calului tău, nu prețul pe care îl vei plăti pentru el. Nu ezita sa ceri sfaturi daca nu stii ce sa alegi. Cu siguranta te vor ajuta si alti crescatori de cai ale caror recenzii le vei gasi pe internet sau medici veterinari specializati in aceste animale. Folosește cunoștințele și experiențele altor oameni în beneficiul cailor tăi - astfel vei putea să-ți completezi cunoștințele și să afli cum reacționează caii altora la o anumită hrană. Astfel vei putea lua decizia corectă puțin mai ușor.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Schnell, einfach, unkompliziert.
2024-07-15
Durată foarte mare de livrare.
pixel