Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Produse de neutralizare a mirosurilor

( numărul de produse: 4 )

Neutralizator de mirosuri pentru câini – pentru o atmosferă mai bună

Unii oameni cred că prezența unui câine în casă are un impact foarte negativ asupra mirosului din interior. De fapt, un câine are propriul miros specific, deși în cazul unui animal sănătos și curat nu este prea intens. Cu toate acestea, încă poate lăsa o urmă în casă. De aceea, un neutralizator de mirosuri pentru câini este o idee atât de bună, deoarece va menține aerul din casa ta curat.

Vânt, ploaie, soare - practic toate condițiile meteorologice de afară pot afecta mirosul pe care îl degajă câinele tău. De asemenea, se mai întâmplă ca în timpul unei plimbări animalul să se rostogolească în deșeuri și dacă nu îl observi la timp, îl va împrăștia prin casă. Mirosul neplăcut poate fi agravat și de o dietă necorespunzătoare, așa că trebuie doar să-l schimbați. Mirosul poate fi influențat și de problemele de sănătate care trebuie combatete. Toate acestea pot dura mult timp. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ești condamnat la un miros neplăcut în casa ta - un neutralizator de mirosuri de câine te va ajuta.

Datorită acesteia, vă veți asigura confortul dumneavoastră și al tuturor celor care vin la dumneavoastră acasă. Un miros urât sau intens de câine nu va fi problematic sau jenant, iar locuința ta va fi un loc curat și bine întreținut din momentul în care intri pe ușă. De asemenea, iti va fi mai placut sa stai acolo si vei evita comentariile neplacute despre cainele tau, care iti vor afecta si starea de spirit si atmosfera din casa ta.

Sortimentul nostru include produse care pot fi folosite pe corpul animalului tau de companie, precum si produse care absolut nu trebuie sa intre in contact cu acesta. Oferim preparate destinate utilizării pe murdărie care emană un miros neplăcut. Sunt disponibile și neutralizatori de mirosuri pe care îi puteți folosi în locurile în care animalul stă constant, de exemplu pe patul său.

Absorbant de mirosuri de câine – ce puteți găsi în oferta noastră?

Nu ești condamnat la un miros urât în ​​casa ta, pentru că nu merge mână în mână cu animalele. Deși, de fapt, uneori mirosul animalelor poate fi mai intens în casa ta, de exemplu atunci când cățelul tău tocmai învață să se curețe singur sau câinele tău are un accident, motiv pentru care un neutralizator de mirosuri pentru câini este atât de util.

În magazinul nostru puteți cumpăra produse care sunt potrivite pentru neutralizarea mirosurilor pe orice suprafață - atât în ​​mașină, pe mobilă, cât și pe podea. Astfel nu veți deteriora suprafața curățată și veți scăpa eficient de mirosurile neplăcute și de toate urmele de murdărie, de exemplu atunci când călătoriți cu mașina.

De asemenea, oferim un neutralizator de mirosuri pentru câini pe care îl puteți folosi direct pe pielea și blana câinelui dvs. Astfel vei neutraliza mirosul neplăcut, care nu numai că te deranjează, dar irită și nasul sensibil al câinelui. Dacă mirosul urât este rezultatul unei boli, neutralizatorul îl va masca astfel încât să nu fie prea deranjant pentru împrejurimi. Cu toate acestea, acest lucru nu va înlocui o vizită la medicul veterinar.

Gama include, printre altele, preparate într-o formă convenabilă de pulverizare. Datorită sticlei cu pulverizator, aplicarea produsului va fi rapidă și fără probleme. Neutralizatorii de mirosuri sunt disponibile în sticle de diferite capacități. Dacă produsul urmează să fie folosit doar din când în când, este suficient un preparat de 100 ml. Este, de asemenea, o soluție bună pentru călătorii și se poate dovedi utilă dacă mergi într-o plimbare lungă cu un câine tânăr. Neutralizatorul de mirosuri nu va ocupa mult spațiu și îl veți avea întotdeauna la îndemână în mașină. Oferim și produse cu capacitate mare - chiar și 1000 sau 5000 ml. Sunt perfecte pentru persoanele care abia încep să-și învețe câinele să fie curat. O astfel de capacitate mare va fi potrivită și pentru crescători.

Neutralizator de mirosuri animale – cum să-l alegi?

Mirosurile neplăcute vă pot ataca casa în mod neașteptat. Câinele poate suferi de boli care îl fac să miroasă mai intens și mai înțepător. Daca este mic sau bolnav, poate avea probleme si cu curatenia, ceea ce va afecta mirosul din casa. Atunci veți avea nevoie de un bun neutralizator de mirosuri pentru animale de companie.

Alege-l astfel incat sa se potriveasca nevoilor tale si sa nu deterioreze suprafetele pe care il folosesti. Dacă doriți să utilizați un astfel de absorbant de mirosuri de câine direct pe pielea și blana animalului dvs. de companie, asigurați-vă că este un produs care este sigur pentru acesta și că nu provoacă alergii în niciun fel.

Puteți cere întotdeauna sfatul medicului veterinar. Amintiți-vă că mirosul urât al pielii câinelui este adesea un simptom al unei afecțiuni mai grave, așa că consultarea unui medic veterinar nu va strica niciodată. De asemenea, merită să cunoașteți părerile despre anumiți neutralizatori de la alți paznici de animale. Ele te vor ajuta să înțelegi cum funcționează fiecare produs și să iei cea mai bună decizie atât pentru tine, cât și pentru câinele tău.

Neutralizatorii de mirosuri din oferta noastră sunt în primul rând eficienți. Datorită lor, vei rezolva problema mirosului de urină lăsat de cățelul tău în locuri nepotrivite la începutul învățării să fii curat. De asemenea, vor rezolva problema cu locurile cu miros neplăcut pe care le marchează câinele. Face pipi uneori pe un covor frumos? Neutralizatorul de mirosuri vă va permite să scăpați rapid de mirosurile neplăcute.

Bucurați-vă de un miros plăcut acasă datorită neutralizatorilor

Știm că a-ți învăța câinele să fie curat poate fi complicat la început. Antrenamentul nu aduce întotdeauna rezultate imediate. Acest lucru poate provoca, la rândul său, un miros neplăcut în casa dvs. și vă poate provoca stres inutil. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru asta - doar utilizați unul dintre neutralizatorii disponibili în sortimentul nostru. Folosind produsul, puteți elimina mirosul de pe covor, canapea sau gresie.

Se întâmplă că atunci când învață să folosească covorașele, animalul se va ușura și, în plus, va intra în urină. Apoi o va întinde prin casă pe labe. În acest caz, trebuie să curățați nu numai locurile murdare, ci și labele prietenului cu patru picioare. Puteți face acest lucru cu un preparat care poate fi aplicat în siguranță direct pe blana animalului.

Sortimentul nostru include neutralizatori de mirosuri care acționează și ca agenți de îndepărtare a petelor. Puteți folosi un astfel de produs pentru a combate mirosul neplăcut nu numai al urinei, ci și al vărsăturilor sau fecalelor. Produsele care îndepărtează mirosurile și petele au un efect puternic, așa că trebuie folosite în încăperi bine ventilate și nu uitați să vă spălați pe mâini după utilizare.

Vezi ce neutralizatori de mirosuri ti-am pregatit si alege un produs care te va ajuta sa uiti de mirosul neplacut din apartamentul tau.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
pixel