Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Boluri, suporturi, dozatoare

( numărul de produse: 44 )

Ai grijă de calitatea hranei și de modul atractiv de a servi hrana pentru pisici. Magazinul EuroHrana oferă boluri elegante, realizate profesional, pentru pisici de diferite dimensiuni. Puteți alege între boluri în multe culori diferite, din plastic rezistent, metal sau ceramică. Oferta magazinului include și dozatoare de furaje, care pot fi necesare în cazul unei absențe mai lungi a proprietarului. Cu siguranță veți avea nevoie de recipiente mari pentru hrana pentru pisici pentru depozitarea hranei uscate.

Amintiți-vă să păstrați vasele pentru pisici curate. Pisicile sunt animale cărora le pasă de igiena lor și a mediului înconjurător. Nu își vor permite să folosească boluri murdare. Din motive de igienă, bolurile cu mâncare și apă nu ar trebui să fie plasate lângă cutia de gunoi. Acest lucru îi poate face să fie reticenți să mănânce, să bea sau să folosească cutia de gunoi. Este important să nu așezați un recipient cu apă lângă un vas cu alimente. Pisicile beau mai puțin atunci când lichidul este aproape de mâncare.

Dacă în apartamentul dvs. locuiesc și alte animale de companie și copii în afară de pisică, amintiți-vă că în timpul mesei cel mai bine este să izolați toți indivizii de toarcerea care mănâncă. Asigurați-vă că castronul pentru pisici nu este folosit de câine. Fiecare animal ar trebui să aibă propriul castron, astfel încât să știe că poate mânca oricând o masă delicioasă în acest loc și din acest castron.

Care este cel mai bun castron pentru pisici?

Magazinul EuroHrana oferă o gamă largă de diferite tipuri de boluri, din care fiecare iubitor de pisici va alege cel mai bun produs pentru animalul său. Printre acestea, se numără boluri pentru pisici de diverse forme și culori. Sunt realizate pe baza diferitelor materiale, datorită cărora fiecare va alege un produs care se potrivește nevoilor sale.

Bolurile din ceramică pentru pisici funcționează foarte bine, deoarece greutatea sa relativ mare împiedică vasul să se miște. Este foarte ușor de păstrat curat și poate fi curățat în mașina de spălat vase și dezinfectat. Nu provoacă alergii și nu schimbă gustul alimentelor. In oferta noastra veti gasi boluri ceramice pentru pisici cu margine de otel. Combinația dintre aceste două materiale asigură un grad ridicat de estetică și rezistență la deteriorarea mecanică.

Bolurile din ceramică, și mai precis stabilitatea produsului lor, nu reprezintă doar o garanție a utilizării confortabile. Produsele sunt foarte estetice - bolurile din ceramică vin într-o gamă atât de mare de culori și modele, încât fiecare pisică și proprietar va găsi ceva pentru ei înșiși.

Dozatorul de mâncare pentru pisici este de obicei realizat din plastic și poate fi folosit pentru hrană, dar și pentru apă. Are o capacitate de până la 10 litri și poate fi complet automată, ceea ce este ideal dacă proprietarul este plecat toată ziua de acasă. Dozatorul pentru pisici susține tratamentul diabetului și ajută la separarea hranei pentru animalele aflate la dietă. Cu toate acestea, este dificil de curățat și nu poate fi dezinfectat în apă clocotită.

Bolurile pentru pisici pe suport sunt soluția perfectă pentru pisicile mai în vârstă și bolnave, permițându-le să mănânce cu mai puțină încordare a gâtului și a labelor din față. Este realizat din oțel inoxidabil sau ceramică și este adesea reglabil pe înălțime. Bolurile pentru pisici de pe suport sunt ușor de dezinfectat, pot fi spălate în mașina de spălat vase și opărite. Dacă castronul este din metal, amintiți-vă că poate schimba gustul apei și poate descuraja animalul dvs. de companie să bea, în timp ce un bol cu ​​conținut de nichel poate provoca alergii.

Bolul automat pentru pisici este un dispozitiv foarte practic. Puteți pune orice tip de mâncare în el, care rămâne proaspătă mult mai mult timp. Bolul poate fi programat pentru până la 6 mese, ceea ce înseamnă că umplerea lui poate dura 6 zile. Astfel de boluri pentru pisici sunt o soluție ideală dacă proprietarul plănuiește o călătorie scurtă sau este plecat de acasă pentru ore lungi. Este echipat cu un semnal sonor care vă anunță când vasul este plin.

Dacă pisica ta mănâncă cu poftă și vrei să-l înțărcați de la mâncare în grabă, obțineți un must-have, care este un bol care încetinește hrana pisicilor. Bolurile pentru pisici cu un astfel de design fac pisica să învețe să mănânce mai încet, datorită cărora va evita balonarea și afecțiunile stomacale.

Alegerea unui castron pentru pisici nu trebuie să fie dificilă

Ce castron pentru pisici va fi perfect? Dacă pisica ta este diabetică sau necesită o dietă specială, alege un recipient cu dozator. Pentru proprietarii de pisici mai în vârstă, bolurile pe suport sunt cea mai bună soluție. Pentru persoanele care petrec ore lungi la serviciu, lăsând animalul singur acasă - bolurile pentru pisici cu dozator sau bol automat sunt ideale.

Bolurile pentru pisici ar trebui să fie suficient de mari pentru a încăpea o porție zilnică de hrană uscată sau umedă, adică aproximativ 0,3 litri. Mai mult poate duce la supraalimentare. Acest lucru poate duce la boli și activitate redusă.

Vasul cu apă trebuie să fie plat și lat, astfel încât mustățile pisicii să nu atingă marginile vasului. Nu trebuie să depășească un volum de 0,4 litri, într-unul mai mare – apa persistă mai mult și devine învechită. Containerele prea mari sunt neigienice și nepractice. Mâncărurile destinate câinilor nu sunt, prin urmare, potrivite pentru pisici.

Dacă hrăniți animalul de companie alternativ cu hrană uscată și umedă, trebuie să aveți un bol separat pentru fiecare tip de hrană. Este nevoie de un alt vas pentru apă și cel mai bine este să-l așezi într-o altă cameră decât cea cu mâncare. Dacă există mai mult de un pisoi în casa dvs., amintiți-vă că fiecare animal trebuie să aibă propriile castroane separate.

Luați în considerare și selecția dvs. de culori. Unii pisoi refuză să bea dintr-un castron cu un interior întunecat care îi împiedică să judece adâncimea și îi descurajează să folosească un castron pentru pisici. Cel mai bine este să alegeți un fel de mâncare cu o culoare deschisă. Bolurile pentru pisici în această culoare pot arăta foarte elegante și estetice. Bolurile pentru pisici în nuanțe pastelate, de exemplu, roz, albastru sau galben, arată, de asemenea, foarte interesante. Unele au accesorii elegante, cum ar fi amprenta labei de pisică.

Boluri duble pentru pisici - merită?

Bolurile pentru pisici formate din două camere sunt foarte practice. Au un design simplu, dar elegant și sunt confortabil de utilizat. În același timp, îi oferi animalului tău hrană și apă. Acestea sunt boluri pentru pisici foarte drăguțe, cu picioare anti-alunecare. Unele au mânere foarte utile, datorită cărora poți muta în siguranță bolul în alt loc. Aceste tipuri de boluri pentru pisici pot fi făcute și mai stabile datorită celor două camere interioare.

Boluri inovatoare de răcire pentru pisici și fântâni practice

Bolurile de răcire pentru pisici sunt o soluție foarte interesantă. Acestea constau din două părți, dintre care una este detașabilă. Pune-le la frigider pentru un timp pentru a le pune înapoi într-un castron mai mare. Mâncarea și apa vor rămâne rece mai mult timp, păstrându-le mai proaspete. Mai ales vara, astfel de boluri pentru pisici sunt utile și merită să cumpărați o astfel de achiziție.

Bolurile pentru pisici sub formă de fântână cu inserție din oțel inoxidabil funcționează foarte bine. Apa rece și bogată în oxigen pentru animalul dvs. de companie va fi disponibilă în orice moment. Este suficient să conectați un astfel de vas la sursa de alimentare pentru ca pisica să se bucure de apă bună, proaspătă, filtrată timp de aproximativ 30 de zile. După o lună sau puțin mai devreme, apa trebuie înlocuită cu una nouă. Fântâna este echipată cu două filtre care purifică apa și elimină mirosurile neplăcute din ea.

Asigurați-vă că aveți mâncare delicioasă în fiecare castron pentru pisici

In oferta noastra, pe langa bolurile practice si sigure, veti gasi si multe tipuri de alimente pentru diverse scopuri. Acestea sunt alimente de uz casnic, veterinar, umede și uscate, dar și dedicate unor rase specifice. Vei alege si hrana potrivita varstei pisicii. Alimentele pentru pisoi, pentru pisici juniori sau pentru seniori sunt compuse diferit. La noi, completarea unui strat de pisică pentru un pisoi mic, precum și pentru o pisică adultă va fi o plăcere pură.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
pixel