Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Sănătate

( numărul de produse: 327 )

Sănătatea pisicii - cea mai importantă valoare!

Boala aduce întotdeauna confuzie, dezorganizare și haos în viață. Indiferent dacă o persoană este bolnavă sau i se întâmplă probleme de sănătate unui animal. La urma urmei, pisica ta este un membru al familiei tale și nu vrei să i se întâmple ceva rău. Vrei să nu sufere de boli și alte afecțiuni de sănătate, ci să fie sănătos și să se bucure de viață.

În anumite momente, sănătatea pisicii tale este mai periculoasă decât a altora. Primăvara, vara și toamna este amenințată de căpușe care poartă diverse boli. Iarna, mai ales în perioada Crăciunului și Anului Nou, pisica ta poate avea nevoie de medicamente pentru a se calma. În orice moment al anului, pisica ta poate avea nevoie și de suplimente de vitamine sau de ajutor pentru igiena urechilor, ochilor și bucale.

Pisica ta contează pe tine pentru a-l ajuta în momente de nevoie, iar sănătatea pisicii tale ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu. Abia atunci pisica ta va fi fericită și se va bucura din plin de viață. Și te vei putea bucura de compania lui mulți ani. Cu toate acestea, nu da niciodată pisicii tale vitamine pe cont propriu, contactează întotdeauna mai întâi medicul veterinar.

Nu lăsa pisica să se îmbolnăvească - ajută-l în nevoie

Ai grijă la pisica ta. În multe cazuri îl poți ajuta singur, în altele va trebui să consulți un medic veterinar. Datorită specificului potrivit, puteți face față, de exemplu, cu purici, căpușe sau curățarea ochilor, urechilor și dinților. Cu toate acestea, dacă pisica ta are deficit de vitamine sau dacă bănuiești că există o deficiență de nutrienți și iei în considerare suplimentarea, nu o face pe cont propriu.

Preparatele pentru pisici sunt capabile să-l ușureze în multe cazuri. Unele afectiuni sunt de obicei cosmetice si legate de igiena corespunzatoare, altele sunt mult mai complicate. Unele pisici suferă de insuficiență renală, boli ale articulațiilor sau probleme hepatice. Mâncarea adecvată va ajuta în aceste boli. Cu toate acestea, tabletele pentru pisici vor fi adesea necesare și. Nu le administrați singuri, lăsați medicul veterinar să vă ajute să alegeți medicamentele și să decideți asupra tratamentului potrivit.

Preparate pentru pisici - ajutor pentru pisica la indemana ta

Tablete, spray-uri, picături, creme, paste, geluri și lichide - medicamentele pentru pisici vin în multe forme diferite. De asemenea, ajută la diferite afecțiuni - cele mai puțin și mai grave. Alegerea preparatului potrivit este o sarcină foarte responsabilă, dar nu ar trebui să o faci singur. Fă-o cu ajutorul unui medic veterinar care te va ajuta să alegi cel mai bun produs pentru pisica ta. Indiferent dacă este vorba despre a scăpa de căpușe și purici sau de a lupta pentru o piele, urechi și dinți sănătoși. Și ce zici de prevenirea bolilor mai grave, cum ar fi bolile de rinichi, ficat sau articulații.

Pune interesul pisicii tale pe primul loc. O pisică sănătoasă îți va oferi o mulțime de motive pentru a fi fericit și vesel. Acționează imediat ce observi primele simptome tulburătoare în aspectul și comportamentul pisicii tale. Când aveți îndoieli, duceți-l la medicul veterinar care vă va ajuta să determinați nevoile pisicii dvs.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel