Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Șampoane, balsamuri

( numărul de produse: 4 )

O rozătoare bine îngrijită este o rozătoare fericită!

Hamsteri, cobai, iepuri, dihori... Toate acestea sunt animale de companie foarte populare care pot fi o sursă de mare distracție. Creaturile dulci, pufoase și mici sunt populare, deoarece nu necesită o îngrijire sistematică, cum ar fi, de exemplu, un câine sau o pisică. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu trebuie să ai grijă de ei. Proprietarii de rozătoare trebuie să le ofere hrană și condiții de viață valoroase. Pentru ca ei să se încânte constant cu blana frumoasă, merită să aveți grijă și de șamponul potrivit pentru rozătoare.

Există o credință comună că rozătoarele nu ar trebui să fie scăldate. Nu este adevarat. Scăldatul este necesar, dar nu exagerați cu frecvența sa. Șamponul pentru un hamster, cobai sau alt rozătoare va fi extrem de util. Blana neglijată și murdară își pierde tot farmecul și nu arată bine. Pielea animalului de companie poate începe să miroasă urât, iar contaminarea poate provoca, de asemenea, dezvoltarea unei infecții bacteriene sau fungice.

Investește în șamponul potrivit pentru cobaiul tău sau orice alt rozător pe care îl ai acasă. Animalul tău de companie va fi mai sănătos și mai fericit și îți va fi mai plăcut să-l ții în mâini, să-l mângâi și să fii în compania lui. Baia în sine vă poate oferi, de asemenea, multă plăcere și nu trebuie să fie o sursă de stres pentru animalul dvs. de companie.

Este o mare greșeală să nu faci baie la un iepure, cobai sau orice alt rozătoare. Nu trebuie să o faci des, dar ar trebui să te asiguri că îți cureți animalul în mod regulat. Doar blana curățată a rozătoarei dvs. va fi moale, pufoasă, strălucitoare și catifelată. Nu va fi doar frumos și curat, ci și sănătos.

O altă greșeală este utilizarea șamponului greșit. Cele destinate oamenilor, pisicilor sau câinilor nu sunt absolut potrivite în acest scop. Din fericire, magazinul online EuroHrana oferă o selecție largă de șampoane pentru rozătoarea dvs. Șampon pentru cobai, hamsteri, dihori, iepuri și alte rozătoare drăguțe și blănite - asta te așteaptă în sortimentul EuroHrana.

Toate produsele disponibile în magazin sunt realizate din ingrediente delicate. Nu irită pielea delicată și îngrijește temeinic blana rozătoarei tale. La urma urmei, un șampon pentru un iepure, hamster, dihor, cobai sau alt rozătoare trebuie să fie blând și eficient. De asemenea, trebuie adaptat nevoilor specifice ale animalului de companie.

Ce șampon pentru rozătoare? Alege să-ți faci rozătoarea fericită

Dacă ați decis deja să aveți o rozătoare, trebuie să aveți grijă de ea în mod corespunzător. Cușcă, mâncare, jucării - tot ce are nevoie. Animalul tău de companie necesită, de asemenea, îngrijire adecvată, inclusiv îngrijire atentă a pielii și a blanii. Care șampon pentru rozătoare va fi cel mai bun?

Neapărat trebuie să alegeți unul care să fie adaptat nevoilor pielii și blănii lor. Nu folosiți oameni sau, de exemplu, canini. O rozătoare este o creatură complet diferită și merită să fie tratată în consecință. Prin urmare, dacă aveți un dihor, alegeți șamponul pentru dihor. El va avea grijă de ea. De asemenea, este bine dacă șamponul are la bază ingrediente delicate, naturale. Fara coloranti si substante care pot irita pielea delicata.

Dacă aveți îndoieli, puteți citi părerile altor proprietari de rozătoare. Pe Internet veți găsi o mulțime de articole și sfaturi despre un anumit șampon. Dacă preferați, puteți vizita și medicul veterinar pentru a vă ajuta să luați o decizie înțeleaptă cu privire la achiziționarea celui mai bun șampon pentru animalul dvs. de companie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel