Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Transportoare, genți

( numărul de produse: 7 )

Transport pentru pisici - un gadget util sau o cheltuială inutilă?

O vizită la veterinar sau plecarea în vacanță - indiferent dacă vă place să călătoriți cu pisica sau nu, uneori este nevoie să vă transportați animalul. Când se întâmplă acest lucru, apare întrebarea: cum să transporti o pisică în siguranță? Când călătoriți - cei din apropiere și de departe - un transportor pentru pisici sau o geantă vă va fi la îndemână. Sarcinile lor principale sunt să asigure libertatea de deplasare și să protejeze animalul în cazul unei coliziuni.

Pentru unele pisici, călătoria este o experiență foarte stresantă, așa că ar trebui să le oferi cele mai bune condiții posibile în timpul transportului. Un transportor potrivit pentru o pisică îi permite să ia o poziție confortabilă, iar aranjarea adecvată în mașină împiedică transportorul să se deplaseze în interiorul vehiculului. În plus, păzitorul pisicii poate fi calm când vine vorba de bunăstarea animalului său de companie - transportatorul reduce riscul ca pisica să scape și minimizează stresul asociat călătoriei.

Vă rugăm să rețineți că transportul necorespunzător al animalelor în mașină poate duce la o amendă. Transportul unei pisici fără nicio protecție este asociat cu o amenințare pentru pisica însăși, precum și pentru șofer și alți utilizatori ai drumului. O pisică care se plimbă liber în interiorul mașinii poate distrage atenția șoferului și, chiar și în cazul unei coliziuni minore, poate cădea din mașină. Prin urmare, transportul unei pisici într-un transport nu este un „rău necesar”, ci o modalitate de a asigura siguranța și confortul călătoriei pentru toți participanții săi.

Un transport de pisici pentru mașină este confort și siguranță. Nu vă puneți în pericol pe dvs., animalul dvs. de companie și toți ceilalți utilizatori ai drumului. Oferiți animalului condiții adecvate de transport - puteți doar câștiga din el. Chiar dacă la început pisica este nefericită în transportatorul său, călătorind cu tine o va obișnui la un moment dat cu ea. Un moment de disconfort nu este nimic în comparație cu siguranța pe care i-o oferi în acest fel.

Tipuri și dimensiuni de transportoare pentru pisici

Datorita materialului din care este realizat suportul, exista 3 tipuri: stofa, plastic si rachita. Ce purtători sunt cel mai des aleși de proprietarii de pisici?

Geanta de transport pentru pisici din material - acest transport pentru pisici este usor, are o curea de umar confortabila si se inchide cu fermoar. Cu toate acestea, nu este prea rigid, așa că va fi mai bine pentru călătorii mai scurte. O pisică purtată într-o astfel de geantă este, din păcate, expusă la impacturi accidentale, de exemplu împotriva ușii. Animalele mai supărătoare se pot speria, ceea ce le va crește nivelul de stres. Atunci când cumpărați pungi din material textil, trebuie să vă amintiți să potriviți cu atenție dimensiunea acestora cu dimensiunea pisicii. Geanta nu poate fi prea mică sau prea mare. În special o geantă pentru pisici destinată unei călătorii lungi trebuie să îndeplinească toate standardele de siguranță.

Recipientul din plastic (cușcă de transport pentru pisici) este rigid, ușor de curățat și confortabil. Vine în multe dimensiuni și poate fi echipat cu un bol și o căptușeală moale. Acesta este unul dintre cele mai frecvent achiziționate transportoare de pisici. Poate avea o ușă din metal sau plastic. Dacă pisoiul este mai mic, atunci ultima opțiune asigură transportul în siguranță al animalului de companie. Cu toate acestea, pentru o pisică mare, este mai bine să cumpărați un transportator mai solid, cu o ușă metalică.

Coșul din răchită este impresionant, dar nu foarte practic. Răchita este sensibilă la condițiile meteorologice, iar menținerea ei curată poate cauza probleme. La marile plusuri ale unui astfel de mijloc de transport pentru pisici ar trebui adăugată o mai bună circulație a aerului. Răchita este, de asemenea, rezistentă la deteriorări mecanice. Astfel, puteți atașa cu ușurință un astfel de coș cu curele în mașină. Construcția stabilă a transportorului va asigura transportul în siguranță al animalului. Un transport pentru pisici din răchită este adesea folosit ca un tarc și câini mici sunt, de asemenea, transportați în el.

Există diferite denumiri ale dimensiunii transportatorilor. Ele pot fi marcate ca: S (mic), M (mediu), L (mari) sau 1,2,3 - dintre care 1 este cel mai mic și 3 cel mai mare.

Mărimea S sau 1 este o alegere bună pentru pisoi și rase mici. Datorită dimensiunilor sale mici, poate fi luată convenabil în mână, dar este potrivită doar pentru călătorii mai scurte, deoarece pisica nu are prea multă mobilitate în ea. Mărimea M sau 2 este un transportator pentru pisici mai mari. Perfect pentru călătorii scurte și lungi. Cu toate acestea, este mai puțin la îndemână datorită dimensiunii sale mai mari. Mărimea L sau 3 este destinată raselor mari și pentru „sarcini speciale”. Va fi perfect pentru călătorii foarte lungi și, de exemplu, pentru transportul unei mame cu puii ei.

Nu alege întâmplător - gențile pentru pisici sunt cele mai bune atunci când sunt adaptate la dimensiunea lor și confortul tău. În acest fel, vei oferi pisicii și cele mai sigure condiții - pisicile nu se simt prea bine în transportoare prea mici, în care le este greu să găsească o poziție confortabilă, dar nici nu se simt în siguranță în cele prea mari. - acest lucru, la rândul său, este de dragul naturii feline, prădătoare - spațiile prea mari sunt asociate cu pericol pentru pisică, care o va stresa suplimentar în timpul circumstanțelor deja stresante ale călătoriei. În plus, într-un transportator prea mare, animalul de companie se poate învineți în timpul mișcării.

Transport pentru pisici - ce să țineți cont atunci când alegeți?

Pe langa marimea si tipul transportorului, exista si cateva aspecte importante care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti un transportator pentru o pisica. Ce ar trebui luat în considerare pentru a alege transportorul perfect?

În primul rând, calitatea construcției. Ușile solide, de obicei metalice, le vor împiedica să se deschidă singure. Calitatea bună a materialelor utilizate în producția transportorului îl va face să reziste mulți ani - transportoarele ieftine pentru pisici, din păcate, nu sunt întotdeauna bine făcute și pot fi deteriorate mai repede.

Un element suplimentar - cum ar fi o curea de umăr confortabilă - va fi util atunci când mergem pe jos sau călătorim cu autobuzul sau tramvaiul. Bolul atașat la ușă vă va permite să oferiți comod mâncare pisicii în timpul călătoriei. O pătură moale sau o pernă va oferi pisicii confort. Merită să căptușiți patul cu un covoraș moale, cu un fund anti-alunecare. Pe langa faptul ca pisoiul va calatori confortabil, ii vei oferi si un nivel mai mare de siguranta.

O cușcă de transport pentru pisici cu roți atașate va fi o soluție ideală pentru transportul pisicii tale pe distanțe lungi. Unele transportatoare de pisici sunt echipate cu o intrare suplimentară din partea de sus, care va asigura confortul manipulării cuștii și o sursă suplimentară de lumină și aer.

Dacă urmează să călătorești cu pisica cu avionul, merită să iei un transportator cu certificatul de aviație corespunzător. Pentru unele companii aeriene, aceasta este o cerință ca pisica dvs. să se îmbarce în avion. Cu toate acestea, acesta nu este un transportor pentru pisici ieftin - atunci când cumpărați un transportator certificat, trebuie să fiți pregătit pentru o cheltuială puțin mai mare.

Cum să-ți obișnuiești pisica cu transportul?

Nu orice pisică va fi fericită cu un nou mijloc de transport. Uneori este foarte greu să convingi un animal de companie să călătorească într-o casă mobilă, așa că trebuie să folosești câteva trucuri. Saci și transportoare pentru pisici sunt adesea folosite pentru a vă transporta pisica la medic, astfel încât animalul dvs. de companie s-ar putea speria la vederea acestor produse. Nu este plăcut să alergi după o pisică care se ascunde în locuri greu accesibile, de exemplu sub pat.

Ce să faci pentru a face un pisoi speriat dispus să folosească noul mijloc de transport? Sacii și transportatorii pentru pisici nu vă vor speria animalul de companie dacă ajunge să le cunoască bine. Pisica nu poate asocia aceste lucruri cu o amenințare, motiv pentru care cea mai bună modalitate este de a aclimatiza locatarii pisicii într-un cărucior sau geantă în avans. Tot ce trebuie sa faci este sa le afisezi intr-un loc vizibil timp de cateva zile dupa achizitionarea acestor produse. Animalul va avea destul timp să învețe lucruri noi. De asemenea, este bine atunci când includ facilități precum o pătură moale și o jucărie. Ele vor fi și mai atractive prin mirosul plăcut pentru simțul mirosului pisicii, de exemplu, catnip sau schinduf.

O altă procedură care va face mai ușor pentru animalul dvs. de companie să se aclimatizeze la cușcă este să-l răsplătiți cu un răsfăț. Dacă animalul de companie găsește ceva bun în el după ce a intrat în transport, cu siguranță va deveni atractiv pentru el. Totuși, nu uitați să nu închideți imediat ușa transportorului, deoarece pisoiul se poate speria și învățarea nu va aduce rezultate. Animalul trebuie să poată intra și ieși liber atunci când se familiarizează cu transportatorul. Dacă îi blocați ușa, atunci se va simți amenințat.

Comoditatea și siguranța în timpul călătoriei sunt extrem de importante, iar un transport pentru pisici sau genți de bună calitate este o garanție a unei călătorii liniștite pentru animalul dvs. de companie, și pentru dvs. - bucuria de a călători cu tovarășul dvs. felin. De asemenea, este important să pregătiți în mod corespunzător un bârlog portabil pentru călătorie. Pisica trebuie să se simtă în siguranță și confortabilă.

Un transport pentru pisici este un accesoriu indispensabil atunci când călătorești cu un animal de companie – alege-l într-un mod deosebit de chibzuit, pentru că doar așa îți vei ușura puțin pisica în aceste condiții neplăcute. Dacă încă nu sunteți sigur care transportator va fi cel mai bun - cereți sfaturi de la călători cu pisici mai experimentați. Ele te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine și animalul tău de companie. Puteți încerca oricând anumite modele pentru a decide ulterior asupra celui mai bun. În oferta noastră veți găsi diverse genți și transportoare pentru pisici care îndeplinesc atât cerințele practice, cât și cele estetice.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel