Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Mâncare pentru rozătoare

( numărul de produse: 166 )

Pentru ca o rozătoare mică să se bucure de sănătate și de o formă bună pentru o perioadă lungă de timp, trebuie să primească toți nutrienții necesari cu hrana sa. Dieta lui ar trebui să fie variată - monotematica duce la probleme de sănătate.

Alimentele selectate incorect pentru rozătoare pot duce la afecțiuni neplăcute ale sistemului digestiv (diaree, constipație). Dieta lor trebuie să fie bogată în fibre.

Animalele mici, erbivore sunt, de asemenea, expuse riscului de creștere excesivă a dinților și de îmbolnăvire. Acest lucru poate duce la probleme ale inimii, ficatului și rinichilor. Iepurii, chinchilla și cobai trebuie să aibă acces constant la obiecte care să le permită să-și poarte dinții.

Oferta magazinului include amestecuri sanatoase de cereale, bogate in minerale, vitamine, prebiotice si acid omega 3. Toate produsele sunt testate in laborator, create sub supravegherea medicilor veterinari si de o calitate excelenta. Hrana compusa corespunzator pentru iepuri, cobai, chinchilla, soareci, hamsteri etc. vor permite animalului să-și mențină sănătatea, puterea și aspectul frumos.

Cea mai bună hrană pentru rozătoare - mâncare, cuburi și gustări

Hrana de bază pentru rozătoare este un furaj complet care conține vitamine și minerale necesare vieții și sănătății. Amestecuri uscate conțin și componente energetice sub formă de grăsimi, carbohidrați și proteine. Cu cât sunt mai variate, cu atât oferă mai mulți nutrienți organismului.

Pentru animalele fiecărei specii, au fost compuse hrană echilibrată pentru a răspunde nevoilor specifice. Alte alimente sunt dedicate cobaii, iepurilor și chinchilelor, iar altele șoarecilor, hamsterilor și șobolanilor. Selectate corect, ele ajută la menținerea sănătății și a condiției fizice bune. Vin într-o varietate de arome care îl vor satisface chiar și pe cel mic pretențios.

Blocurile de mușcare sunt necesare pentru a uza și a menține dinții la lungimea corectă. Acestea vin sub formă de calcare minerale cu aromă naturală sau vegetală. Ele suplimentează dieta cu calciu necesar creșterii și dezvoltării animalului de companie. Ele sunt responsabile pentru creșterea oaselor și a dinților și uzează incisivii în continuă creștere.

Hrana pentru rozătoare nu este doar o hrană de bază. Animalelor le place varietatea în alimentația lor, așa că merită să le oferiți gustări sub formă de știuleți în diferite arome, de exemplu floricele de porumb sau fructe de pădure.

Hrana uscată pentru rozătoare nu este totul - amintiți-vă despre legume!

Asigurați-vă că diversificați dieta rozătoarelor și o adaptați la nevoile individuale ale speciei. Mâncarea greșită duce la boli și probleme de sănătate, așa că nu-ți da mâncare hamsterului tău de cobai. Verificați ce teste a trecut hrana selectată pentru rozătoare. Producătorul căruia îi pasă de sănătatea animalului va plasa pe ambalaj un certificat de calitate și informații despre supravegherea veterinară. Nu uitați că, pe lângă amestecurile gata preparate, animalului ar trebui să i se ofere și fructe și legume proaspete. O dietă echilibrată în mod corespunzător va asigura animalului o stare excelentă și bunăstare.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel