Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Curățenie

( numărul de produse: 6 )

Îngrijirea câinilor - de ce contează?

Un câine sănătos este un câine bine îngrijit - aceasta este o simplificare, deși nu este lipsită de adevăr. Sănătatea se manifestă nu numai în starea de bine sau comportament, ci și în aspectul câinelui și mirosul acestuia. De aceea, îngrijirea câinilor este o parte atât de importantă a îngrijirii preventive a sănătății - și în cazul unui patruped la orice vârstă.

Un câine curat și îngrijit are șansa să se mențină o sănătate bună, nu va fi cauza unui miros neplăcut în casă, iar blana și pielea sa nu vor fi un loc grozav pentru hrănirea paraziților. Nu numai că sunt foarte neplăcute, dar pot fi și o sursă de boli periculoase, motiv pentru care îngrijirea adecvată a hainei unui câine este atât de importantă - paraziții care se hrănesc cu un câine se pot răspândi și în toată casa și pot ataca alte animale de companie, precum și oamenii.

Igiena câinilor este una dintre cele mai importante probleme în îngrijirea corespunzătoare - un câine curat nu numai că arată frumos, dar are și șansa de a avea o viață lungă și sănătoasă. A-i oferi nivelul potrivit nu este atât de dificil pe cât pare, dar atât câinele, cât și întreaga ta gospodărie vor beneficia de el.

Îngrijirea și igiena câinilor - cu ce vă va ajuta?

Casa în care locuiește câinele nu trebuie să fie un loc în care se răspândește un miros urât. Nu este adevărat că câinii pur și simplu miros urât - au propriul lor miros caracteristic, dar intensitatea sau deteriorarea semnificativă a acestuia înseamnă că câinele poate avea o problemă. Se datorează adesea îngrijirii necorespunzătoare. Cum să-ți ții câinele curat?

Scăldatul în șampoane pentru câini, folosirea agenților de protecție împotriva puricilor și căpușelor, pieptănarea hainei și verificarea stării acesteia după fiecare plimbare va ajuta cu siguranță. Produsele de curățare pentru câini disponibile în magazinul nostru vor ajuta și la combaterea mirosurilor neplăcute din casă, dacă este necesar.

Litierele pentru câini disponibile în oferta noastră vă vor permite, de asemenea, să aveți grijă de o mai bună igienă, deoarece vă vor ajuta să vă învețe câinele să își facă nevoile în locurile desemnate - acest lucru este deosebit de important pentru cățeii care nu sunt încă capabili să semnaleze că trebuie să facă. du-te afara. Sunt utile si in cazul cainilor mai in varsta si bolnavi, unde merita in special grija de igiena.

Produse de curățare pentru câini - cum să le alegi?

Îngrijirea și igiena corespunzătoare a câinelui necesită adesea achiziționarea de mijloace adecvate în acest scop. Ce să țineți cont atunci când le alegeți?

Pielea câinelui este complet diferită de pielea umană, motiv pentru care cosmeticele și șampoanele pentru aceasta sunt complet diferite. Produsele create pentru îngrijirea câinilor sunt mai sigure pentru ei, motiv pentru care merită întotdeauna atenția ta. Produsele testate, de înaltă calitate, reduc șansele unei reacții alergice, deși întotdeauna merită să faceți un test pe un câine pentru a vedea dacă șamponul sau alt cosmetic nu îi va dăuna.

Dacă aveți probleme cu alegerea produselor de curățare potrivite pentru câinele dvs., merită să consultați un medic veterinar care vă va ajuta în acest sens și - dacă este necesar - va comanda examinări și tratamente adecvate, după care va dispărea și mirosul urât.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel