Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Medalioane pentru pisici

( numărul de produse: 6 )

Indicator de adresa - deoarece siguranța pisicii este importantă

Pisicile emergente sunt încă o vedere comună. Oamenii care locuiesc în zonă care au condiții pentru acest lucru sunt adesea decis să facă acest lucru - trăiesc de pe pista bătută, în mediul rural, într -o zonă liniștită și liniștită, cu o mașină redusă la minimum. Din ce în ce mai mult, pisicile sunt, de asemenea, luate pentru o plimbare pe lesă. Dacă aparțineți unuia dintre aceste grupuri, știți cât de importantă este siguranța pisicii în timpul acestor călătorii. Prin urmare, o adresă CAT va fi utilă.

Nu renunțați la ea chiar dacă vă conduceți pisica pentru o plimbare doar pe lesă - există situații diferite, o pisică speriată se poate elibera și scăpa. Este mai ușor să o găsești dacă are o adresă. Pandantivul pisicii este, de asemenea, foarte important atunci când eliberați pisica singură - dacă pisica merge prea departe și nu știe să se întoarcă, persoana care îl găsește va ști cu cine să raporteze. De asemenea, va fi util pentru pisicile care nu sunt alimente - uneori este suficient ca pisica să folosească ușa deschisă și să guste libertatea.

Datorită adresei, vă veți asigura securitatea pisicii dvs. Chiar dacă se pierde, îl vei găsi repede. Plimbările vor fi mai sigure și, prin urmare, mai plăcute. De asemenea, veți fi mult mai puțin nervos dacă scăpați de o pisică neperformanță - va fi mult mai ușor de identificat de către oameni aleatori.

Pandantiv pentru pisici cu gravură - ca pisica sa nu se piarda

Un pandantiv pentru o pisică cu gravură este una dintre garanțiile siguranței pisicii tale. Este datorită ei, chiar dacă pisica ta întâlnește o aventură neplăcută și pur și simplu se va pierde, va fi mai ușor să o găsești. Acesta va da un semnal clar altora că pisica are proprietarul și ar dori să revină la el. Prin urmare, un identificator de pisică poate salva literalmente viața pisicii.

În magazinul nostru online veți găsi identificatori mici și mari. Metal, piele și silicon. Fosforizarea în întuneric și echipată cu LED -uri strălucitoare. Alegeți unul care vă place cel mai mult. Asigurați -vă că animalul dvs. de companie este clar vizibil.

Siguranța pisicii dvs. este cel mai important lucru. Un bun identificator la guler vă va ajuta să găsiți și să îl identificați atunci când pisica s -a îndepărtat de voi sau scăpați din casă. Identificatorul va avea grijă de vizibilitatea și recunoașterea sa.

Adrese pentru pisici - necesare pisicilor domestice

Adresele pentru pisici disponibile pe piață sunt diverse. Din fericire, alegerea celei potrivite pentru pisica ta nu trebuie să fie dificilă. Tot ce trebuie să faci este să fii ghidat de binele pisicii tale și de problema siguranței sale. Este cel mai important lucru. Chiar dacă pisica ta este rea - va avea nevoie de o adresă decentă de bună calitate.

Alegeți o adresă care va fi bine atașată la guler. Nu poate fi prea delicat, pentru că atunci poate cădea. Alegeți, de asemenea, cea care se va potrivi tuturor informațiilor și nu va fi distrusă, de exemplu sub influența umidității. Există, de asemenea, adrese care au LED -uri sau fosforii strălucitoare în întuneric - atinge -le dacă vrei ca pisica ta să fie întotdeauna vizibilă. De asemenea, aveți grijă întotdeauna de datele actuale care vor fi plasate pe identificator - numai atunci adresatorul își va îndeplini rolul așa cum ar trebui.

Nu fiți ghidați de preț ca singurul criteriu. Astfel de adrese nu sunt cele mai scumpe. În magazinul nostru le puteți cumpăra pentru câteva zlotys. Siguranța pisicii dvs. nu depinde de conținutul portofoliului dvs. și este la îndemâna tuturor. Consultați opiniile de pe internet - vă vor spune multe despre puterea identificatorilor și despre modul în care acestea funcționează în practică.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel