Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Culcușuri, covorașe, cuști

( numărul de produse: 12 )

Dormitul pentru o pisică este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții sale. Cu toate acestea, o pisică care doarme în patul tău în perioada de năpârlire nu este cea mai bună soluție.

Pregătiți un pat separat pentru pisici pentru animal, unde acesta va putea face numeroase pui de somn. Pisicile dorm aproape 16 ore pe zi, motiv pentru care patul este o parte esențială a echipamentului de acasă. Desigur, o pisică poate dormi oriunde, dar un om poate dormi exact în același mod - la urma urmei, nu au nevoie de pat pentru asta, dar odihna pe el este mult mai valoroasă. Pisica ta gândește exact la fel și are nevoie de propriul pat și de intimitatea pe care o oferă un pat.

Fiți conștienți de faptul că nici cel mai frumos și mai scump pat pentru pisici nu vă va oferi garanția că animalul se va întinde de fapt acolo pentru un pui de somn. Uneori este necesară o metodă de încercare și eroare, adică încercarea mai multor forme de mesaje. Încercați să puneți patul în locul în care pisica stă și doarme cel mai des. În magazinul pentru animale de companie EuroHrana vei găsi mai multe tipuri de lenjerie de pat care cu siguranță îi vor plăcea animalului tău. Prin urmare, mai devreme sau mai târziu vei alege un pat pentru pisici care să-i satisfacă nevoile sută la sută și să se odihnească pe el des și cu adevărată plăcere.

Oferă animalului tău cele mai bune condiții de somn și odihnă. Paturile adecvate pentru pisici îi pot oferi condiții pentru odihna atât de necesară. Pisicile dorm într-adevăr mult timp – iar somnul este cu cât mai valoros, cu atât sunt mai bune condițiile în care are loc. Dacă pisica ta are șansa să se odihnească confortabil, te va răsplăti cu dragostea și încrederea lui, va fi și mult mai dispusă să petreacă timpul jucându-se, pentru că va avea suficientă putere pentru asta.

Pisicile adora sa doarma! Prin urmare, alegerea unui pat pentru pisici nu trebuie lăsată la voia întâmplării. Alege un pat pentru pisici care va fi confortabil si va atrage pisica ta, dar nu uita de tine! Patul pe care îl alegeți va fi ceva la care cel mai probabil vă veți uita în următorii câțiva ani. Așa că nu alegeți un pat pentru pisici care va fi pur și simplu urât, chiar dacă ar costa cu câțiva zloți mai puțin. Dacă îți aranjezi toate interioarele cu mare grijă și ai grijă de selecția corectă de mobilier și decorațiuni, alege un pat pentru pisici care să se potrivească întregului!

Există o locație ideală pentru un pat pentru pisici într-un apartament? Se întâmplă adesea ca păzitorii pisicilor să testeze mai multe locuri din bârlog pentru a găsi în sfârșit pe cel care îi va plăcea prietenului lor miaunător. Un lucru este cert - un pat pentru pisici nu ar trebui să fie amplasat într-un loc foarte aglomerat, de exemplu, în mijlocul coridorului, unde se mișcă majoritatea oamenilor.

Pentru patul pisicii, alege un loc retras unde pisoiul se poate odihni. Amintiți-vă că pisicile își parcurg propriile cărări, așa că poate dura ceva timp pentru ca pisica dvs. să se obișnuiască cu un nou pat pentru pisici. De asemenea, este important ca patul pisicii să fie aproape de cutia de gunoi și departe de aparatele care generează zgomot, cum ar fi o mașină de spălat sau un radio puternic.

Ce pat pentru pisici să alegi?

O pisică pentru dormit poate alege un alt loc în locul unui pat pentru pisici - un birou, pervaz sau dulap de pantofi, dar totuși, ar trebui să aibă propriul pat pentru pisici, adică un loc care îi va aparține numai.

Un pat pentru pisici poate lua mai multe forme. Sunt disponibile paturi de diferite forme interesante. Pernele de diferite constructii si dimensiuni sunt o solutie simpla si confortabila. Ele pot fi amplasate oriunde: pe podea, dulap, pe un pervaz mai larg - în orice loc în care pisicii îi place să petreacă. Sunt ieftine și ușor de curățat.

Pentru un animal căruia îi place să-și schimbe locul de dormit, va funcționa și un covoraș pentru pisici. Este mobil, ocupa putin spatiu si este usor de spalat. Paturile pentru pisici sub formă de covoraș pot fi făcute, de exemplu, din lână de oaie sau lână cu un amestec de acrilic. Acest tip de pat este o alegere excelentă dacă călătorești des cu pisica ta și vrei să ai mereu patul cu tine.

Pixurile moi pentru pisici mari și mici sunt o soluție populară. Sunt foarte confortabile, disponibile in diverse culori si modele. Au pereți înălțați, datorită cărora vor fi perfecte pentru pisicile cărora le plac spațiile închise. Multe pisici le plac - este legat de instinctul de prădător al pisicii și asociază pisica cu un loc foarte sigur, adică unul în care oaspeții neinvitați nu se vor strecura.

O cabină sau o casă este un pat puțin mai scump, care funcționează bine nu numai ca pat pentru pisici, ci și ca loc de joacă. Casele pot fi realizate din stofa moale, dar si din lemn, combinate cu un zgarietor sau un pat. Ele creează un spațiu închis unde animalul se poate ascunde. Paturile de zgâriat sunt o modalitate excelentă de a oferi pisicii tale nu numai un loc unde să doarmă, ci și de a-și ocupa timpul liber și de a oferi un loc pentru a-și ascuți ghearele. Pisica din casă se va simți în siguranță și calmă, iar stâlpul de zgâriat o va ține distrată ore în șir și va distrage atenția de la alte aparate electrocasnice.

Un alt tip de pat pentru pisici sunt coșurile frumoase din răchită, care au adesea atașată o pernă sau o pătură. Pisicile iubesc răchita, care, pe lângă faptul că este moale, servește și ca zgâriere a ghearelor. Cosurile sunt realizate din material natural si ecologic. Daca pisica nu ii place, poate fi folosita ca cos pentru jucarii. Paturile pentru pisici din răchită sunt, de asemenea, un decor foarte plăcut pentru ochi, iar pisicile și lenjeria de pat sau coșurile din răchită sunt asociate foarte pozitiv de ani de zile, datorită culturii pop.

Dezavantajul unui pat de răchită pentru pisici este că de obicei ocupă mult spațiu și este greu de luat, de exemplu, într-o călătorie. Un pat de răchită pentru pisici este de obicei căptușit cu materiale textile moi pe care pisicile le plac - de exemplu, perne sau pături. Paturile pentru pisici din răchită arată foarte elegant. Nu vor fi doar un loc de dormit practic și funcțional pentru o pisică, ci și un adevărat decor. Se vor potrivi perfect, de exemplu, în apartamentele decorate în stil scandinav, boho sau eco.

Paturile de perete sunt rafturi moi, cu forme fanteziste. Sunt tăiate cu o țesătură groasă, arată plăcut din punct de vedere estetic și sunt un element grozav de distracție pentru o pisică căreia îi place să sară pe suprafețe mai înalte. Pisicile se simt foarte în siguranță în ele. Paturile radiatoarelor sunt atașate la calorifer. Au forma unor hamace care sunt atârnate de calorifer pentru ca pisica să se poată ghemui lângă ele.

Ele oferă animalului cea mai mare plăcere în timpul sezonului de încălzire. Pisicilor le plac în special locurile calde, dar nu uitați să nu porniți caloriferul la cea mai mare putere, deoarece pisicilor le place căldura, dar nu poate fi excesivă. Aceste animale simt temperatura într-un mod ușor diferit față de oamenii – s-ar putea să nu realizeze că este prea cald până când nu se rănesc fizic, ceea ce este mai bine evitat.

Pentru a pregăti un loc pentru ca pisica să doarmă lângă încălzitor, nu trebuie să cumpărați un pat special. Tot ce trebuie să faci este să așezi o pătură nefolosită și câteva perne chiar lângă încălzitor pentru pisica ta, unde va fi cald și plăcut. Daca folosesti aceasta optiune, insa, trebuie sa tii cont de faptul ca de multe ori va trebui sa aranjezi patul din nou. Cu siguranță, pisoiul va folosi de bunăvoie și adesea ocazia pentru a scotoce într-un loc atent pregătit, confortabil și confortabil unde să doarmă.

Tunelurile și sacii de dormit sunt proiectați pentru animalele de companie cărora le plac colțurile înguste. Sunt excepțional de calde și confortabile. Nu ocupă mult spațiu și pot fi folosite și de pisică pentru a se juca sau a se ascunde. Canapeaua pentru pisici este realizată din material rezistent. Are un design modern, este disponibil în diferite dimensiuni - va funcționa atât ca pat pentru o pisică mare, cât și pentru una mică. Este umplut cu bile de silicon si se adapteaza corpului animalului. Este foarte ușor de păstrat curat.

Pe piață, puteți găsi și paturi suspendate care sunt perfecte ca paturi pentru pisicile cărora le place să petreacă timpul la înălțime. Pisica se poate ghemui intr-un astfel de loc si priveste locuitorii de la distanta si in liniste. Astfel de paturi suspendate sunt foarte confortabile și de obicei ieftine - dar au un mare dezavantaj. Instalarea lor implică de obicei găurirea în perete - deci nu este recomandată, de exemplu, pentru paznicii de pisici care închiriază un apartament.

Caracteristicile patului perfect pentru pisici

Paturile pentru pisici vin într-o varietate de modele, culori și forme. Pentru animal, manopera și stilul lor de designer nu au nicio importanță. Cu toate acestea, merită să căutați un pat din materiale de bună calitate. Acordați atenție funcționalității acestora. Merită să aveți mai mult de o funcție.

Pe lângă dormit, ele pot fi folosite ca loc de joacă sau de a se ascunde de lumea exterioară. Comportamentul pisicii determină ce pat să aleagă. Aruncă o privire la locul unde doarme cel mai des animalul tău de companie. Dacă stă pe podea sau pe pervaz, înseamnă că îi plac suprafețele dure. Dacă găsești un animal de companie adormit într-un sertar sau o cutie îngustă - preferă spațiile înguste.

Observarea animalului este cheia pentru a găsi tipul potrivit de pat pentru pisici. La urma urmei, nu există două pisici la fel, așa că trebuie să abordați achiziția fiecărui pat într-un mod foarte individual. Se poate întâmpla ca pisica să nu vrea să se întindă într-un pat nou. Încercați să utilizați catnip - pulverizați-l pe pat. Mirosul este foarte atrăgător pentru pisici.

Dacă continuă să evite un loc unde să se odihnească, poate fi deranjat de culoare, țesătură sau miros chimic. Sau poate problema este doar unde pui canapeaua? Mutați-l în locul în care pisica se odihnește cel mai des. Sau pur și simplu, dă-ți timp pisicii tale să se obișnuiască cu noul loc de dormit.

Indiferent de ce pat sau covoraș pentru pisici aveți nevoie, nu ezitați să verificați părerile despre produsele individuale - oamenii sunt foarte dornici să împărtășească povești legate de pisicile lor. Poate într-una dintre ele vei găsi o pisică care se comportă similar cu a ta și pe această bază vei lua o decizie. De asemenea, veți învăța multe despre calitatea și durabilitatea patului, ceea ce este foarte important.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel