Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru pești

( numărul de produse: 173 )

Peștii de acvariu au preferințe alimentare diferite. Unele aparțin unor specii prădătoare, altele se hrănesc cu produse vegetale. Dieta cu pește ar trebui să fie variată. Hrana pentru peste trebuie sa fie bogata in proteine, grasimi, vitamine si minerale.

Hrana optimă pentru peștii de acvariu depinde de mărimea gurii, de metoda de hrănire și de nevoile nutriționale. Peștii ierbivori ar trebui să aibă 70% alimente vegetale și 10% proteine ​​în dieta lor. Dieta peștilor carnivori este 60% proteine. Plantele și chitina reprezintă 30% din necesarul zilnic.

Există trei tipuri de pești în funcție de preferințele alimentare: carnivor, erbivor și omnivor. Alimentele, pe de altă parte, sunt sub formă de bucăți uscate, liofilizate, preparate și naturale.

În magazinul online veți găsi hrană pentru pești de acvariu sub formă, de exemplu, de fulgi, tablete și granule. Hrana trebuie selectată pentru tipul de pește și specificul speciei, care determină stilul lor de viață. Speciile care își petrec cea mai mare parte a timpului la fund preferă tabletele care se scufundă în fund. Fulgii, pe de altă parte, vor funcționa bine cu peștii care înoată la suprafața apei. Cele mai versatile sunt granulele care se scufundă încet. Vor funcționa bine cu speciile de pești care se hrănesc atât la suprafață, cât și la fundul rezervorului.

Ce hrană pentru peștii de acvariu este cea mai bună?

Mâncarea preparată este bogată în nutrienți și coloranți naturali care afectează culoarea peștelui și dezvoltarea optimă a acestora.

Mâncarea preparată pentru pește este făcută din ingrediente naturale care sunt supuse procesului de îmbogățire artificială. Sunt disponibile sub formă de fulgi, granule, tablete și bastoane.

Alimentele sub formă de fulgi rămân la început pe suprafața apei, apoi absorb apă și se scufundă în fund. Sunt potrivite pentru hrănirea peștilor lângă suprafața apei, precum și în partea de mijloc.

Granulele sunt puțin mai eficiente decât fulgii. Vine sub formă de plutire sau scufundare, dedicată peștilor care înoată la suprafața apei și la fundul acvariului.

Hrana pentru pești în tablete este plasată pe fund sau lipită de peretele acvariului. Este destinat peștilor cu cerințe nutriționale specifice, de exemplu pentru consumatorii de alge.

Hrana pentru peștii de acvariu sub formă de bastoane este o imitație a larvelor de insecte și a creaturilor acvatice. Este destinat peștilor răpitori și țestoaselor de apă.

Hrana liofilizată constă din crustacee fără apă, larve de insecte și zooplancton. Pentru a-l obține, organismele individuale sunt înghețate și puse în vid până când apa se evaporă complet. Hrana liofilizata pentru pestii de acvariu isi pastreaza proprietatile nutritive, gustative si aromatice. Acest aliment este ușor digerabil și completează o dietă cu pelete sau fulgi. Se prezintă sub formă de cuburi sau organisme întregi.

Hrana uscata este bogata in proteine ​​si creata pentru pestii aflati in faza de crestere. Conțin coloranți care afectează culoarea peștelui. Se prezintă sub formă de fulgi, pulbere de pești mici sau organisme întregi.

Hrana naturală pentru peștii răpitori și omnivori constă din organisme vii. Pentru peștii care mănâncă plante, acestea sunt plante acvatice sau alge.

La ce să cauți atunci când alegi mâncare pentru pește?

Atunci când alegeți cea mai bună hrană pentru peștii de acvariu, nu uitați să adaptați dieta la specie. Majoritatea peștilor vor fi mulțumiți cu alimente derivate din animale și plante. Acest lucru nu înseamnă că cei mai populari fulgi vor fi de ajuns. Hrana de bază pentru peștii ornamentali ar trebui diversificată - alimentele naturale pot fi combinate cu granule și fulgi. Ce hrană pentru peștii de acvariu va fi cea mai bună? Unul care va satisface cererea pentru toți nutrienții necesari și va proteja peștele împotriva tulburărilor de dezvoltare.

Amintiți-vă despre dozarea corectă a alimentelor. Dacă dai prea multă mâncare, apa va începe să se deterioreze rapid și va fi dăunătoare pentru creaturile care trăiesc în acvariu. Dacă, în schimb, mâncarea dispare în câteva secunde, probabil că nu hrăniți suficient peștii. Reglați și cantitatea de hrană din specia de pește pe care o aveți.

Acordați atenție cât costă mâncarea pentru pește și cum este făcută. Depinde mult de procesele tehnologice la care este supus hrana pentru pești. Prețul este legat de metoda de procesare, care vă permite să mențineți cantitatea optimă de minerale și vitamine din alimente. Cu toate acestea, merită să plătiți puțin mai mult și să oferiți animalelor cea mai bună hrană.

 

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
pixel