Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Curățare

( numărul de produse: 4 )

Soluții de curățare a acvariilor, înălbitor, îndepărtare a nămolului sau poate o racletă?

Un acvariu curat nu este doar o priveliște frumoasă, ci, mai presus de toate, oferă mediul potrivit pentru organismele din el. Înainte de a ajunge la asta, faceți un plan bun de acțiune. Primul lucru la care ar trebui să ne gândim este planificarea unui program de activități, deoarece nu toate trebuie efectuate cu aceeași frecvență. Să ne gândim dacă este indicat să scurgem toată apa din acvariu și să o curățăm uscat, sau poate că va fi mai bine să curățăm rezervorul când acesta este plin?

O altă problemă, de asemenea, importantă este răspunsul la întrebarea „cu ce să curățați acvariul?” – și acest lucru ar trebui să fie legat de tipul și scara murdăriei și de locul care trebuie curățat în acvariu. Să alegem un material de curățare care să se potrivească cu murdăria. Să începem cu curățarea zilnică a filtrelor, încălzitoarelor, aeratorului și iluminatului. Dacă observați că dispozitivele nu funcționează corect, selectați accesoriile adecvate pentru curățarea acvariului.

Curățător de sticlă pentru acvariu - când să-l folosești?

Exteriorul sticlei poate fi șters cu aproape orice, interiorul este diferit. Magazinele online și stationare au o gamă largă de produse care ne vor ajuta în acest sens. Soluția de curățare a sticlei de acvariu este folosită pentru murdăria fină și alge. Puteți alege de ex. produse de curățare magnetice sau cu vârf de burete. Dacă un detergent cu vârf mai fin nu este suficient, putem ajunge la o racletă de acvariu cu o lamă de ras ascuțită.

Acest tip de soluție nu este potrivit pentru acvariile din plastic. Soluția de curățare a sticlei de acvariu ar trebui să fie realizată din materiale de bună calitate, de preferință cu un mâner lung și stabil, care să vă permită să curățați temeinic toate locurile greu accesibile fără să vă udați mâinile.

Racletă de sticlă de acvariu, ce altceva?

Produsele de curățare a sticlei din acvariu au dimensiuni diferite, așa că puteți alege una care ne va face mai ușor să curățăm algele și murdăria și să nu îngreuneze. Pe lângă folosirea unei raclete, merită să folosiți și un desilter pentru a curăța acvariul, care vă va permite să scăpați de nămol, fecale și resturi alimentare. Dispozitivele de îndepărtare a nămolului funcționează adesea prin aspirarea pietrișului împreună cu impuritățile. Apa murdară filtrează pietrișul care rămâne în acvariu. Printre produsele oferite dedicate curățării acvariilor se numără și produse care combină desilterele cu un detergent.

Vă rugăm să rețineți că acvariul nu poate fi curățat cu substanțe chimice sau detergenți - soluții adecvate pot fi achiziționate de la magazinele de animale de companie sau de acvariu. Majoritatea activităților de curățare a acvariului sunt mecanice. Odată ce interiorul acvariului este curățat, de exemplu, cu o racletă, toate decorațiunile, pietrele și plantele trebuie, de asemenea, curățate. Ai grijă și cu ei. Următorul pas este curățarea iluminatului, a capacului și a geamurilor exterioare. Cel mai bine este să răzuiți algele cu un agent de curățare o dată pe săptămână, de asemenea, amintiți-vă să îndepărtați pietrișul și să înlocuiți apa.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Expedierea si procesarea a fost de lunga durată
pixel