Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Contra purici și căpușe

( numărul de produse: 27 )

Dar puricii la o pisică? Ce preparate pentru căpușe de pisică?

Primăvara și vara este un moment în care trebuie acordată o atenție deosebită îngrijirii pisicii tale. Acesta este momentul în care poate fi observată o adevărată erupție de purici și căpușe. Căpușele sunt periculoase nu numai pentru pisici, ci și pentru oameni. Ei transmit boli periculoase precum boala Lyme sau babezioza. Muștele care au căzut victime ale paraziților se zgârie intens, ceea ce poate provoca răni și irita pielea. Pisicile din exterior sunt deosebit de vulnerabile la apariția puricilor și căpușelor, dar nici pisicile domestice nu se pot simți complet în siguranță. Deci, cum scapi de purici la o pisică?

Profilaxia ajută la prevenirea apariției paraziților. Periajul frecvent al părului pisicii tale te va ajuta să observi rapid dacă pe pielea animalului tău apar primii purici sau căpușe. Este foarte important să răspundeți rapid. Observarea devreme a unei probleme poate preveni apariția unei adevărate infestari cu purici. Scăldatul este, de asemenea, o opțiune bună. Pisicile, însă, nu sunt mari fane de apă și această metodă nu va fi eficientă în toate cazurile. Dacă aceste metode eșuează, ar trebui să apelați la preparate disponibile în magazinele de animale de companie și în clinicile veterinare. Atât căpușele, cât și puricii de pe o pisică pot reprezenta o amenințare serioasă pentru animalul dvs. de companie. Nu subestimați problema puricilor la pisică!

Agenții antipurici și anticăpușe pentru pisici sunt ușor disponibili și, mai presus de toate, eficienți. Acestea sunt împărțite în cele care resping puricii și căpușele și preparate care luptă împotriva paraziților. Deci pot fi folosite profilactic sau in cazul unui atac de purici sau capuse. Specificul anti-parazit vine în mai multe forme diferite, este convenabil de utilizat și durează până la câteva luni.

Preparat pentru purici și căpușe de pisică - formă de produs și aplicare.

Puricii și căpușele pândesc peste tot. Din fericire, pe piață există multe preparate care vor facilita lupta împotriva paraziților și vă vor permite să scăpați de ei pentru o lungă perioadă de timp. Cele mai populare sunt:

Picături de purici și căpușe pentru pisici - preparatele spot-on sunt foarte populare printre proprietarii de pisici. Acestea sunt specificații sub formă de picături care se aplică pe pielea pisicii – de preferință între omoplați. Conțin insecticide care ucid puricii, căpușele și păduchii după doar câteva ore. Preparatul împotriva căpușelor de pisică sub formă de picături nu numai că va elimina paraziții, ci va proteja și împotriva reapariției acestora până la câteva săptămâni. Merită să ne amintim că substanța activă din preparatele pentru pisici este diferită de cea conținută în omologii lor canini. Prin urmare, la pisici, nu trebuie utilizate formulări destinate exclusiv câinilor.

Guler anti-purici pentru o pisică - un guler este o soluție foarte convenabilă. Gulerele pe bază de uleiuri esențiale naturale sunt disponibile pentru a respinge puricii de pisică. Cu toate acestea, dacă pisica a fost deja atacată, gulerele cu substanțe active vor ajuta la eliminarea puricilor, căpușelor și a altor insecte. Gulerul anti-purici pentru o pisică funcționează până la câteva luni, dar datorită flexibilității sale, este posibil ca pisica să-l piardă. Gulerul pentru căpușe de pisică funcționează într-un mod similar. Și aici, ar trebui să vă amintiți să alegeți o varietate de produse pentru câini și pisici care sunt potrivite pentru animalul dvs. de companie.

Spray-uri și pudre – măsurile sub formă de spray-uri sau pulberi se aplică pe toată suprafața părului pisicii. Ele nu sunt folosite des în zilele noastre din cauza fricii ca pisica să lingă preparatul de pe păr. Cu toate acestea, această formă a produsului va funcționa perfect în împrejurimile animalului de companie. Pulberea sau spray-ul trebuie aplicate în locurile în care pisica este des. Datorită acestui lucru, vei scăpa de purici de pe așternut sau covor și vei preveni maturarea larvelor și înmulțirea paraziților.

De ce să țineți cont atunci când alegeți un produs?

Preparatul pentru purici de pisică este un produs util în casa fiecărui păzitor de pisică. Atunci când alegeți produsul potrivit, există câteva puncte importante de luat în considerare. Merită să începeți cu recunoașterea severității problemei. Acest lucru va scăpa efectiv de purici de la pisica ta. Pregătirile pentru căpușe vor fi deosebit de utile primăvara și vara.

Dacă vrei să previi apariția căpușelor sau puricilor la pisica ta, merită să faci aprovizionare cu produse repellente, cel mai adesea cu compoziție naturală. Aceste preparate sunt inofensive pentru pisică, funcționează până la câteva luni și resping eficient paraziții. Dacă pisica ta se luptă deja cu căpușe sau purici, armele grele ar trebui să fie lansate. Aici, cea mai bună soluție va fi preparatele biocide care vă vor permite să scăpați eficient de paraziții de pe corpul animalului dvs. de companie și să vă ofere protecție timp de câteva săptămâni.

De asemenea, este important să acordați atenție vârstei și stării pisicii. Unele preparate nu pot fi utilizate la pisoi, pisici gestante și care alăptează. Vă rugăm să citiți cu atenție ambalajul produsului pentru informații despre metoda de aplicare și contraindicații. Remediile bine alese și eficiente pentru purici și căpușe vă vor menține pisica în siguranță și se vor păstra timp de multe săptămâni de la acești oaspeți neinvitați. Indiferent dacă pisica ta are purici sau căpușe, a scăpa de oaspeții neinvitați ar trebui să fie o prioritate pentru tine.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Mereu am primit comanda la timp fara nici o întârziere(uneori ,chiar mai devreme)
2024-07-21
Ok
pixel