Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Accesorii pentru câini

( numărul de produse: 247 )

Accesorii pentru câini - selecția celor mai bune accesorii pentru câini

Câinele este un excelent însoțitor de zi cu zi cu care petreci timp grozav jucându-te. Cu toate acestea, îngrijirea unui animal de companie nu înseamnă doar mângâierea și aruncarea unei mingi. Acestea sunt adesea ore lungi dedicate îngrijirii, controlului sănătății și asigurării lui condiții confortabile de viață.

Adoptând un câine, vă angajați să aveți grijă și să vă răspundeți deplina pentru starea sa fizică și psihică. Asigurarea animalului cu o existență demnă este, prin urmare, asociată cu achiziționarea echipamentului necesar. Accesoriile pentru câini sunt un grup imens de articole necesare pentru funcționarea animalului, inclusiv boluri, paturi sau perii. Sunt, de asemenea, gadgeturi utile care facilitează îngrijirea unui animal de companie, de exemplu transportoare sau uși batante. Te întrebi ce poate fi de fapt util pentru tine și animalul tău? Un magazin online de accesorii pentru câini te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

În zilele noastre, puteți cumpăra totul stând acasă - puteți găsi cu ușurință accesoriile necesare pentru câini online și le puteți comanda cu un singur clic. Oferta este atât de bogată încât este dificil să iei o decizie rapid. În această secțiune, magazinul de accesorii pentru câini ZooArt vă prezintă toate produsele necesare care ușurează îngrijirea animalului dvs. de companie. Cu siguranță vei găsi aici ceva care să-ți facă câinele fericit.

Accesorii pentru câini - ce produse merită cumpărate?

Bolurile și adapatoarele sunt echipamente necesare pentru un câine în fiecare casă. Sunt realizate din diverse materiale, de la usoare, metalice la grele, rezistente, ceramice. În funcție de mărimea câinelui tău, poți alege un castron mic pentru o rasă mică și unul mare, înălțat, pentru rasele gigantice. Special pentru gurmanzii de câini, oferta include boluri specializate care forțează hranirea lenta.

Animalului ar trebui să i se aloce un loc specific pentru a dormi. Paturile sunt accesorii esentiale pentru caini. Magazinul are o selecție uriașă de diverse tipuri de paturi adaptate animalelor de companie de toate dimensiunile, de la căsuțe confortabile pentru patrupede în miniatură, la paturi mari pentru uriași câini, până la covorașe răcoritoare perfecte pentru vară. O soluție interesantă sunt accesoriile exclusive pentru câini sub formă de paturi confortabile cu perne, în care animalul de companie se va simți cu adevărat regal.

Scutecele sunt dedicate câinilor mai în vârstă, cățelor sau animalelor după tratamente. Acestea sunt accesorii pentru câini care protejează împotriva defecării necontrolate sau a căldurii. Vin în diferite dimensiuni și sunt adaptate sexului animalului. Sunt extrem de absorbante, astfel încât protejează spațiul și animalul de murdărie.

Indiferent dacă animalul tău de companie are o blană scurtă, dura sau păr lung, animalul tău de companie ar trebui periat des, mai ales în perioada de năpârlire. Producătorii se întrec reciproc în crearea de noi perii și furminatoare care vor menține pielea și părul în stare bună. Instrumentele de îngrijire sunt articole esențiale pentru câini, în special pentru câinii cu păr lung care necesită îngrijire intensivă.

Transportatorii vor fi cu siguranță la îndemână atunci când călătoresc cu animale de companie. Acestea sunt accesorii pentru câinii cărora le este frică să călătorească sau, din motive de siguranță, nu pot sta singuri pe scaun. Sunt perfecte pentru zbor - unele modele sunt echipate cu un sistem de eliminare a deșeurilor.

Dacă sunteți proprietarul unei case cu grădină, ușile batante care facilitează intrarea și ieșirea animalului vă vor fi de mare ajutor. Este o deschidere cu protectie, prin care animalul va iesi singur afara atunci cand va simti nevoia.

Echipament pentru câini - la ce să acordați atenție?

În prezent, pe piața pentru animalele de companie sunt disponibile accesorii pentru câini extrem de utile. Magazinul online EuroHrana este o gamă largă de produse care vă vor fi cu siguranță utile în îngrijirea animalului dvs. de companie. Cum să alegi articolele astfel încât să fie cu adevărat utile în utilizare? În primul rând, luați în considerare rasa animalului dvs. de companie și nevoile sale individuale. Dacă ești proprietarul unui Yorkshire Terrier sau Chihuahua, alege accesorii dedicate câinilor de talie mică. Daca, in schimb, locuiesti intr-un Sf. Bernard sau Ciobanesc German, rasfoieste accesoriile pentru caini de talie mare. Nu forțați animalul dvs. de companie să interacționeze cu gadgeturi care nu sunt adaptate cerințelor rasei. Dimensiunea câinelui tău și caracterul său îi pot face mult mai dificil să se joace cu accesorii nepotrivite.

Alege peria potrivita si ai grija de parul animalului tau. Rețineți că instrumentul trebuie să fie de bună calitate. Fabricate din materiale sărace, produsele ieftine de toaletă pentru câini pot face mai mult rău decât bine - cu siguranță nu vrei ca patrupedul tău să aibă pielea iritată și blana zdrențuită.

Atunci când alegeți un pat pentru câini, verificați din ce material este făcut. Luați în considerare în ce perioadă a anului funcționează cel mai bine. Un covoraș de răcire nu va fi util iarna, vara un pat confortabil cu plapumă va oferi câinelui o cușetă largă. Ajustați patul la dimensiunea animalelor ca să fie confortabil.

Prețul ridicat nu echivalează întotdeauna cu calitate. Unele produse nu merită să plătești în exces. În magazinul de animale de companie EuroHrana poți cumpăra ieftin accesoriile necesare câinelui tău. Ele nu diferă ca nivel de înlocuitorii mai scumpi. Îți pasă întotdeauna de bunăstarea și fericirea animalului. Nici cele mai bune gadget-uri nu vor înlocui compania unui proprietar iubitor pentru un câine.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel