Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Transportoare

( numărul de produse: 1 )

Un purtător pentru rozătoare este un element necesar al unei laiete pentru animalele mici. Nu trebuie purtate în mâini sau în cutii de carton. Pune-ți întotdeauna bebelușul în marsupiu, indiferent cât de departe ai de călători.

Un transportator pentru rozătoare este cel mai adesea util atunci când trebuie să vizitați medicul veterinar. Chiar dacă locuiți aproape de spital - nu purtați animalul în mâini. El poate fi speriat de sunete sau mirosuri noi și poate încerca să scape. Transportatorul nu este doar o călătorie confortabilă, ci și un sentiment de securitate și adăpost pentru animalul de companie.

Dacă îți place să călătorești, plănuiește o vacanță și știi că nu vrei să-ți lași animalul de companie în mâinile străinilor - având un cărucior, poți să-ți iei copilul cu tine. Animalele care nu au călătorit înainte se vor simți cu siguranță anxioase. Puneți un obiect cu un miros de animal cunoscut anterior în suport. Din motive de siguranță, căptușiți recipientul cu o pătură groasă și moale. Oferă animalului tău de mâncare, acces la apă, hrană și du-te!

Cum să alegi un purtător de rozătoare?

Există mai multe modele de case portabile pentru taxe mici. Deschiderea de sus este suportul perfect pentru hamsteri. Datorită ușii situate pe peretele superior, scoaterea animalului este în siguranță - are o posibilă cale de evacuare blocată. Este din plastic, menținerea curată nu este o problemă. Are orificii mari in capac, datorita carora ventilatia aerului este corecta si animalul nu are probleme cu respiratia. În plus, este foarte durabil.

Containerul cu deschidere laterală va funcționa ca un transportor pentru cobai, care nu sunt timizi. Fabricat din plastic, este rezistent. Ventilează aerul, precum și un suport cu ușă superioară.

O soluție bună este și o geantă de transport, a cărei ușă se deschide și din lateral. Este mai mare, dar mai ușor decât recipientele din plastic, deci este cel mai potrivit pentru animalele mai mari - pentru un iepure sau ca purtător pentru un cobai. Pretul produsului este mai mare datorita materialului din care este confectionata geanta. Curățarea acestuia poate cauza mai multe probleme decât un recipient din plastic, dar este mai stabil. Oferă o bună ventilație și acces la aer proaspăt.

Pentru persoanele care apreciază o abordare ecologică a vieții, au fost create cutii de transport de unică folosință din hârtie. Sunt foarte ușoare și la îndemână, dar instabile, nu foarte durabile și rețin prost căldura.

Cele mai bune purtători pentru rozătoare

Atunci când alegeți un transportor, calitatea produsului este foarte importantă. Trebuie să fie solid și durabil. Nu ar trebui să se destrame nici după o cădere. Merită să alegeți unul care nu va ceda puterii distructive a ghearelor și a dinților rozătoarelor.

Recipientul trebuie să aibă și dimensiunea potrivită. Transportatorul pentru hamsteri Djungarian și purtător pentru hamsteri sirian au aceeași dimensiune, dar nu vor fi potrivite pentru un iepure sau un cobai. Containerele trebuie să fie suficient de mari pentru ca animalul să se simtă confortabil, să se întindă, să se întindă, să își schimbe poziția și să aibă puțin spațiu liber.

Atunci când alegeți un purtător de rozătoare, acordați o atenție deosebită ventilației recipientului. Deschiderile pentru accesul la aer trebuie să fie amplasate în părțile superioare și laterale ale containerului. Cu toate acestea, nu pot fi prea multe dintre ele - prea multe găuri nu protejează animalul de vânt și frig.

Luați în considerare dacă adăpostul pentru copilul dvs. este convenabil și confortabil pentru el. Dacă rozătoarea se simte nesigură în camerele întunecate, ai grijă de pereții transparenți prin care micuțul va putea observa lumea, iar tu – în calitate de proprietar – vei fi cu ochii pe el.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-16
produs de calitate, pret corect, livrare rapida
2024-07-15
Foarte ok
pixel