Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Labe

( numărul de produse: 6 )

Preparate de protectie pentru labele pisicii - ai grija de labele pisicii tale

Labele de pisică sunt moi, plăcute la atingere și foarte delicate. De asemenea, sunt expuși multor pericole deoarece sunt în contact direct cu solul, motiv pentru care preparatele de protecție pentru labele pisicilor pot fi foarte utile.

Foarte des, pisicile își pot proteja singure labele, dar când temperatura de afară începe să scadă, afară este frig și umed, iar pe suprafețele înghețate se stropește sare pentru a preveni alunecarea, labele pisicilor sunt puse la o adevărată încercare. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți la plimbarea cu pisica ta, dar un unguent protector pentru labele pisicii tale va fi la îndemână.

Datorită acesteia, labele pisicii vor fi mai în siguranță și pisica va fi mai fericită pentru că nu va trebui să stea acasă, ci va putea să te însoțească la plimbări și să te angajeze în activitățile tale preferate fără durere.

Unguent de protecție pentru labele de pisică – de ce este atât de important?

Labele rănite reduc semnificativ calitatea vieții și capacitățile pisicii, motiv pentru care unguentul de protecție pentru labe pentru pisici este atât de important și merită să îl alegeți cu atenție.

Oferta noastra include creme si spray-uri pentru utilizare preventiva - acestea lubrifiaza labele si lasa pe ele un filtru de protectie care protejeaza labele, de exemplu impotriva frigului.

De asemenea, oferim produse destinate utilizării pe pielea labelor deja rănite pentru a oferi pisicilor ameliorarea durerii și pentru a accelera procesul de vindecare, precum și pentru a evita complicațiile asociate.

Unguent de protecție pentru labe pentru pisici – alegerea contează

Labele delicate de pisică merită îngrijire atentă și ajutor în situații dificile. Li se va asigura un preparat pentru ingrijirea tampoanelor labelor pisicilor - acesta va avea grija de starea acestora si va ajuta la evitarea leziunilor, de exemplu cele asociate cu craparea pielii uscate.

Merită să alegi aceste tipuri de produse pe baza unui consult cu un medic veterinar care să-l ajute să evalueze ce va fi mai bine pentru labele pisicii tale.

Concentrați-vă în primul rând pe calitate și siguranță, astfel încât pisica să nu fie expusă la situații neplăcute, de exemplu atunci când începe să-și lingă labele lubrifiate anterior, ceea ce se poate întâmpla.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Mereu am primit comanda la timp fara nici o întârziere(uneori ,chiar mai devreme)
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
pixel