Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Accesorii pentru rozătoare

( numărul de produse: 36 )

Accesorii esentiale pentru rozatoare

Rozatoarele sunt animale de companie perfecte pentru proprietarii unui apartament mic. Aceste rozătoare se simt bine chiar și într-un spațiu mic. Nu necesită plimbări și mers pe jos pentru a se ocupa de chestiuni fiziologice. Cu toate acestea, au nevoile lor care trebuie îndeplinite pentru a se simți fericiți și mulțumiți de viață.

Accesoriile pentru rozătoare adaptate nevoilor lor specifice sunt disponibile în magazinul online zoologic. Cuștile de dimensiuni adecvate, paturile, căsuțele în care își petrec cea mai mare parte a timpului sunt unul dintre cele mai importante accesorii atunci când compun o laietă. In magazinul online vei gasi si boluri si adapatoare pentru colectarea alimentelor. Uneori trebuie să ieșiți cu animalul - dacă mergeți împreună într-o excursie, vă mutați sau animalul de companie are nevoie de o vizită la medicul veterinar - un transportor este un accesoriu esențial. Oferta magazinului online îți va permite să alegi cele mai bune produse de calitate necesare pentru a crea condițiile potrivite pentru micul tău prieten blănos.

Există multe specii de rozătoare. Fiecare dintre ele diferă ca mărime, nevoi rezultate din fizionomie, fiziologie și caracter. Ei duc stiluri de viață diferite - unii sunt activi ziua, alții noaptea. Sarcina tutorelui este de a răspunde tuturor nevoilor specifice ale animalelor, legate de locul de reședință, alimentație și menținerea curățeniei. Trebuie să fii atent la ce animal sunt destinate gadget-urile: de exemplu, accesoriile pentru hamster sunt prea mici pentru un iepure - nu le va putea folosi.

Accesorii pentru rozătoare, adică echipamentul necesar pentru animalele de companie

Baza echipamentului fiecărui rozător este, desigur, o cușcă. Speciile individuale diferă ca mărime și au nevoie, de asemenea, de o locuință suficient de mare. Un hamster mic necesită o casă relativ mică, cu bare distanțate îngust, prin care să nu iasă afară. Cafeaua de casă, iepurele sau chinchilla au nevoie de o cușcă relativ mare în care să se poată mișca liber.

Interiorul cuștii poate fi echipat cu mici ascunzători, în care rozătoarelor mai mici le place să se ascundă. Hamacurile sau casele suspendate sunt accesorii interesante pentru șoareci, șobolani sau hamsteri, care merită montate pe barele cuștii.

Băuturile și bolurile sunt accesorii esențiale pentru cobai, hamsteri și alte rozătoare. De la ei iau mâncare, așa că trebuie să fie comozi și adaptați la dimensiunea unui mic blănos. In magazinul online vei gasi boluri de baut si boluri de diferite dimensiuni, realizate din materiale de calitate superioara si usor de curatat.

Oferta magazinului online include și accesorii pentru iepuri și rozătoare pentru transport, de exemplu către un medic veterinar sau alt tutore. Suporturile sunt fabricate din plastic de calitate excelentă, care nu este toxic pentru animale. Datorită lor, fiecare călătorie se va desfășura într-o atmosferă fără stres și cu un sentiment de siguranță.

Accesorii pentru chinchilla nu pentru hamsteri - la ce să cauți atunci când alegi gadget-uri?

Atunci când alegeți gadgeturi pentru micii prieteni, acordați o atenție deosebită speciilor de animale cărora le sunt destinate. Accesoriile pentru șobolani sunt puțin diferite de accesoriile chinchilla. Mărimea animalului este crucială atunci când cumpărați orice facilități. Amintiți-vă că o cușcă cu o distanță aleasă necorespunzător între bare poate determina hamsterul să scape din casă, iar o cușcă prea mică pentru un cobai poate provoca apatie și tristețe la animalul de companie.

Verificați din ce material sunt făcute bolurile și bolurile. Mulți producători oferă produse de calitate scăzută, realizate din materiale toxice care pot provoca otrăviri și boli. Magazinul EuroHrana din sortimentul său are articole de înaltă calitate care sunt complet sigure de utilizat.

Dacă mergi cu animalul tău de companie în excursie sau la medic, nu-l purta niciodată într-o cutie de carton - nu asigură o circulație adecvată a aerului, cantitatea de lumină și poate fi distrusă în cel mai puțin așteptat moment. Alegeți un transportator de bună calitate care vă va permite să călătoriți în siguranță cu rozătoarea dvs.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel