Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru broaște țestoase

( numărul de produse: 7 )

Mâncare pentru țestoase de apă

Creșterea broaștelor țestoase de apă este destul de populară, nu numai printre cei mai mari fani ai acvaristicii. Testoasele sunt considerate în mod obișnuit animale drăguțe și supărătoare. Observarea activității lor poate atrage mai multe ore. Îngrijirea și îngrijirea țestoaselor de apă nu aparțin cu adevărat celor mai dificile sarcini, dar necesită totuși cunoștințe. Animalul este suficient, practic mediul potrivit și mâncarea bună. Dimensiunile corecte ale acvariului, nivelului apei și iluminatului, care înlocuiește razele naturale cu o reptilă, sunt importante. Mâncarea pentru țestoasele cu apă este, de asemenea, foarte importantă, deoarece o broască țestoasă, ca orice creatură vie, trebuie să mănânce.

Câteva frunze de salată cu care acest animal este asociat cu siguranță nu este suficient. El se va simți cel mai bine atunci când mâncarea lui este gustoasă și valoroasă. În acest fel, veți oferi broască țestoasă corpului tuturor nutrienților necesari. Animalul va rămâne sănătos și plin de voință de a trăi. Ce mâncare pentru țestoase ar trebui să alegeți? Ce ar trebui să fie în dieta reptilelor?

Mâncarea pentru o broască țestoasă este o problemă extrem de importantă. Fără alimente adecvate, nu se pune problema dezvoltării adecvate și a unei vieți sănătoase a țestoasei. Animalul are nevoie de mese echilibrate, plin de nutrienți și grăsimi, ceea ce îi va oferi o astfel de energie necesară pe viață. Cel mai bine este dacă masa de reptile este formată din ingrediente disponibile în mediul său natural. Dieta țestoase nu trebuie să rateze peștele, melcii, insectele sau larvele de apă. În niciun caz, carne de vită, pui sau carne de porc.

Pentru a face dieta țestoaselor de apă bine echilibrate, plantele trebuie să fie găsite și în mese. Desigur, cei printre care trăiește animalul. În acvariu, el va suferi cu siguranță frunze, așa că aveți grijă ce plante plasați în mediul de interviu. De asemenea, aveți grijă să nu depășiți animalul de companie. Nu este recomandat să serviți țestoase de legume sau fructe. Cel mai adesea conțin prea multe zaharuri și acid oxalic, care au un efect negativ asupra sănătății reptilei. Chiar și salata, cu care animalul este adesea văzut în imagini, dăunează reptilei mai mult decât aduce beneficii - duce la rahitism. Animalul nu trebuie să mănânce morcovi sau castraveți. Dacă doriți cu adevărat să le dați lui, faceți -o cu adevărat rar. În magazinele de animale de companie veți găsi multe alte tratamente care au un impact mai bun asupra sănătății și corpului țestoasei decât morcovilor sau castravetei.

Puteți compune mâncare pentru o broască țestoasă cu apă, alegând și amestecând ingrediente ulterioare. De asemenea, vă puteți concentra pe granule gata. Este o soluție convenabilă și sigură - alimentele sunt create pentru nevoile specifice ale țestoaselor de apă, motiv pentru care animalul va obține tot ceea ce este necesar pentru viață. Tânăr reptile, ai nevoie de o masă chiar și o dată pe zi. Cu cât țestoasa este mai în vârstă, cu atât mai des ar trebui să mănânce. Excesul de mâncare merită să fie prins.

Mâncarea gata pentru țestoasele de apă nu numai că are o compoziție bună, ci și dimensiunea potrivită. Animalul îl poate mânca cu ușurință. Puteți găsi mâncare excelentă pentru țestoasa din magazinul EuroHrana.

Mâncare pentru o broască țestoasă - o serie de produse din care să alegeți

Mâncarea corespunzătoare pentru o broască țestoasă cu apă răspunde toate nevoile sale. De asemenea, ține cont de vârsta țestoasei și este adaptat la nevoile speciale de țestoasă de toate vârstele. Este aliment cu energie ridicată, cu un conținut ridicat de grăsimi de bună calitate, precum și alimente pe care țestoasele de apă se absorb ușor și de bună voie.

În magazinul nostru veți găsi mâncare pentru țestoase cu apă, care este destinată adulților, adolescenților și celor destul de mici. Amestecurile conțin hrană pentru plante și animale pentru broască țestoasă, datorită căreia răspund pe deplin la nevoile reptilei. Mâncarea primară de înaltă calitate sub formă de bețe și granule ușor de mâncat vor fi mâncate cu nerăbdare de un animal. Multe amestecuri sunt destinate nu numai pentru persoanele cu apă, ci și pentru apă și doamne.

Dieta monotonă nu este foarte sănătoasă pentru țestoase. Animalele au nevoie de nutrienți care vor absorbi pe deplin doar cu o dietă bogată și diversă. Aveți grijă de mese cuprinzătoare cu EuroHrana. În magazin sunt disponibile alimente de bază, tratamente, nutrienți și suplimente. Serviți -le la țestoasă în proporțiile potrivite. Atunci mentorul tău va fi bine hrănit, plin de energie, sănătos și mulțumit de viață. Puteți alege calciu care întărește oasele și articulațiile și amestecurile de vitamine care împiedică bolile sau deformările. De ce sunt importante? Dacă mâncarea de broască țestoasă conține prea puține dintre aceste ingrediente, reptilul poate obține rahitismul. Boala menționată mai sus este una dintre cele mai periculoase pentru aceste animale.

Vrei să -ți mulțumești țestoasa cu plăcere excepțională? Te va ajuta mâncarea de broască țestoasă sub formă de gustări. Astfel de produse sunt compuse din produse pe care animalul le mănâncă în mediul natural. În compoziția lor veți găsi diverse sau crustacee naturale. Pentru a diversifica dieta țestoase, alegeți și întregul creveți. Sunt bogate în proteine, astfel încât, în plus, vor asigura înălțimea corectă a reptilei. Testoasa ta va mânca cu bucurie, de asemenea, pește uscat mic. Aceasta este o gustare pe deplin naturală, bogată în minerale valoroase. Este ușor de depozitat și nu își pierde prospețimea rapid.

Mâncare pentru o broască țestoasă - nevoile țestoasei în primul rând

Alegerea alimentelor adecvate este de o importanță deosebită pentru dezvoltarea și sănătatea animalului dvs. de companie. Prin urmare, merită să vă luați în considerare alegerea ei și să nu o puneți în mâinile cazului. Care este cel mai important și de ce are nevoie țestoasa ta de apă?

Mâncarea pentru el ar trebui să fie adaptată în primul rând nevoilor și vârstei sale. Testoasele de apă tinere au o cerere complet diferită de vitamine și nutrienți decât animalele mature. Alimentele pentru țestoasele terestre nu trebuie tratate ca hrană pentru țestoasele cu apă. Modul lor de viață și, prin urmare, cererea de nutrienți este complet diferită.

Un bun ajutor în luarea unei decizii sunt opiniile despre alimente pe care le puteți găsi pe internet. Profitați de cunoștințele altor oameni pentru a face mai ușor luarea unei decizii. Veți câștiga experiență susținută a altor oameni pe care țestoasa dvs. de apă primește ceea ce au nevoie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Ok
pixel