Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Jucării pentru pisici

( numărul de produse: 39 )

Când decideți să adoptați sau să cumpărați o pisică, cu siguranță vă întrebați cum va arăta viața voastră împreună. Vrei ca noul chirias sa se obisnuiasca cat mai repede cu casa si sa se indragosteasca de proprietarul ei. Cauti un pat confortabil pentru el, o cutie de gunoi intima pe care sa invete rapid sa o foloseasca, alegi mancare sanatoasa si un bol care sa devina preferatul lui. Totul este aproape gata, lipsesc doar jucăriile pentru pisică.

Alegerea jucăriilor este atât o plăcere, cât și o sursă de reflecție pentru proprietar - „O să placă pisica mea ce cumpăr?”. Pisicile sunt uneori percepute ca individualiste cu gusturi specifice, iar de unii - chiar ca animale excentrice cu mult umor. Jucăriile sunt foarte importante pentru o pisică. Acesta este un mod de activitate pentru blănurile noastre. Jocurile și activitățile au un efect pozitiv asupra dezvoltării și stării animalului dvs. de companie. De asemenea, vor permite prietenului blănos să se aclimatizeze mai repede la noul mediu. Activitățile comune sunt bune pentru pisica dvs. și vă vor permite să vă legați mai repede de ea.

Sau poate ți-e teamă că o pisică tânără îți va distruge mobila? Amintiți-vă că aceste animale se nasc vânători, le place să urmărească prada și să vâneze chiar și atunci când nu le este foame. Iată de ce de foarte multe ori, dacă casa nu dispune de stâlp de zgâriere și jucării adecvate pentru ca pisica să satisfacă instinctul de vânătoare, mobilierul și pereții sunt într-o stare dărăpănată. Merită să vă scutiți de probleme și să cumpărați chiar și jucării simple pentru pisici. O tijă de pisică sau un șoarece artificial vor înlocui cu succes elementele de mobilier pentru casă. Dacă nu aveți suficient timp pentru a vă juca zilnic cu animalul dvs. de companie, alegeți și accesorii interactive pentru pisici. De asemenea, îi vor permite să scape de excesul de energie.

Când pisica ta obosește și obosește de vânătoare în timp ce se joacă, există mult mai puține șanse ca obiectele de uz casnic să aibă de suferit. Rasfoieste oferta magazinului online EuroHrana si cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. Oferim jucării care vor ocupa timp și vor oferi pisicii o doză mare de exerciții și distracție. Datorită acestui lucru, veți evita neplăcerile reparațiilor sau aruncării lucrurilor deteriorate de animalul dvs. de companie.

Ce jucării pentru pisici să cumpăr?

Veți găsi astăzi pe piață o varietate de accesorii pentru pisici. Magazinul online oferă zgârieturi clasice în multe forme atractive și o selecție largă de șoareci multicolori din fire rezistente sau sfoară.

Un stâlp de zgârieturi este un element foarte important al laietei unei pisici, deoarece datorită lui pisica scapă de solzii vechi de pe gheare și își marchează teritoriul. Un stâlp de zgâriere suficient de înalt va permite, de asemenea, pisicii să observe camera de sus, ceea ce o va împiedica să sară pe dulapuri și rafturi înalte.

Șoarecii colorați sunt perfecți pentru a-și satisface instinctele de vânătoare ale animalului dvs. de companie - se furișează, prinde și prind prada. Dacă doriți, puteți investi în jucării interactive pentru pisici. Ei țin pisica ocupată mult timp - se mișcă singure și încurajează pisica să fie activă. Jucăriile interactive sunt de obicei mai scumpe, dar ce nu faci pentru animalele tale? Pisicile sunt pretențioase la mâncare, așa că merită să alegeți produse dovedite, de înaltă calitate. În caz contrar, este posibil ca produsul să nu intereseze animalul nostru de companie sau se va defecta rapid.

O altă categorie populară de jucării pentru pisici sunt mingile colorate, undițele de pescuit pentru pisici, bețișoarele cu pene și o mulțime de jucării pentru care proprietarul să se joace cu animalul de companie. Datorită undițelor sau bețelor cu pene, poți oferi pisicii tale o imitație de vânătoare. Animalul va fi foarte bucuros să sară în sus pentru a prinde „prada” așezată la capătul undiței sau al bastonului. În acest fel, vei satisface instinctele primare ale animalului tău de companie și, cel mai probabil, vei evita să-ți vânezi mâna sau piciorul și, astfel, zgârieturile dureroase. O tijă de pisică este o modalitate excelentă de a petrece timpul cu un torc activ. La rândul lor, pentru o pisică leneșă, aceste jucării pot fi cheia creșterii activității acesteia.

Jucăriile prezentate pentru pisici se caracterizează printr-un aspect atractiv, atrăgător și o manoperă profesională. Sunt durabile și sigure de utilizat. Ele încurajează jocul, ocupă timp și absorb energia unui animal tânăr sau puțin mai în vârstă. La EuroHrana vei găsi cele mai bune jucării pentru pisici de toate vârstele.

Atunci când alegeți jucării pentru un pisoi mic, urmați aceleași criterii ca și pentru un adult. Animalului, indiferent de vârstă, îi place să vâneze și să cucerească. Indiferent de bugetul tău, vei găsi jucăriile potrivite pentru pisici în magazinul nostru. Interactive sau nu - vor fi cu siguranță de mare ajutor pentru fiecare proprietar.

O casă cu o pisică plictisită fără jucării este o casă plină de mobilier dărăpănat și perdele rupte. Ai grijă de nevoile animalului tău de companie, care sunt mult mai mult decât un castron plin și o cutie de așternut plină cu așternut. Scumpe sau ieftine - jucăriile pentru pisica dvs. îi vor permite să-și satisfacă instinctele naturale și să-l mențină într-o formă fizică bună și îl vor descuraja să distrugă mobila și să atace în joc.

Jucărie pentru pisici - șoarece sau tunel pentru pisici? Există o jucărie perfectă?

Personajele mici, de pluș, sunt cea mai simplă jucărie pentru o pisică. Mouse-ul este cea mai frecvent aleasă temă de gadget pentru un torc. Șoarecii sunt disponibili într-o gamă largă de culori, dimensiuni și sunt confecționați din mai multe tipuri de materiale, de exemplu țesături de pluș sau ecologice. Cel mai bine este să alegeți jucării de dimensiuni mai mici, astfel încât pisica să le poată împinge cu laba sau să le apuce în gură și să le transporte în alt loc, dar suficient de mari încât pisica să nu le înghită accidental.

Verificați dacă mouse-ul va fi atractiv și interesant pentru el. Există diferite forme de jucării disponibile, iar animalul dvs. de companie poate prefera o minge, în special un model cu găuri, unde puteți ascunde bunătățile care se vărsă la rulare. Accesoriile în formă de păsări sunt de asemenea populare - toarcerii se joacă cu ele la fel de binevoitori ca și cu șoarecii și mingile.

Jucăriile interactive se pot mișca, scoate sunete și se luminează. Vor funcționa mai ales bine în cazul pisoiilor, a căror energie pare a fi inepuizabilă, dar vor servi și animalelor adulte. Jucăriile interactive vor fi utile în zilele în care nu poți acorda atât de multă atenție pisicilor tale ca de obicei. Urmărirea unei pene în mișcare va oferi animalului dumneavoastră o doză zilnică de activitate și va preveni plictiseala frustrantă.

Accesoriile interactive pentru pisici sunt un plus excelent pentru viața de zi cu zi. Totuși, reține că cel mai important lucru pentru animalul tău de companie este timpul petrecut cu tine. Jucăria perfectă poate fi un tunel foșnet pentru o pisică, obișnuit să alerge și să se ascundă în timpul unei curse prin apartament. Datorită acesteia, pisoiul scapă de excesul de energie, stres și își dă seama de instinctul de vânătoare. Pe de altă parte, un tunel pentru pisica ta poate servi drept adăpost, o ascunzătoare unde animalul se va simți în siguranță și confortabil.

Tunelul va fi perfect atunci când te joci cu pisica ta cu o undiță, implementând astfel ciclul de vânătoare. Este important ca această distracție necesară să se încheie cu o masă de fiecare dată. În acest fel, vei recrea pe deplin ciclul de vânătoare. Păstrați întotdeauna accesoriul când ați terminat de jucat cu lanseta - corzile lungi ar trebui să fie la îndemâna pisicilor când nu sunteți prin preajmă.

Jocul cu pisica ar trebui să contribuie la creșterea activității acesteia și la satisfacerea nevoii de vânătoare. Cu toate acestea, nu uitați de distracția în care animalul va folosi simțul mirosului. Este foarte dezvoltat la pisici pentru că îl folosesc pentru a căuta hrană. Puteți profita de acest lucru decidând să vă jucați cu animalul dvs. de companie folosind un covoraș olfactiv.

Această activitate nu necesită mult efort fizic și, în același timp, previne plictiseala și vă permite să scăpați de energia acumulată, motiv pentru care va funcționa, printre altele, pentru seniorii pisicilor. Tot ce trebuie să faceți este să ascundeți deliciile pentru pisică în covorașul olfactiv, iar torcătorul le va găsi.

Jucăriile durabile pentru pisici sunt o necesitate

Când cumpărați accesorii pentru animalul dvs. de companie, ghidați-vă de calitatea manoperei și durabilitatea articolelor. Acordați atenție dacă materialele din care sunt făcute jucăriile sunt solide. Pisicile sunt animale cu instinct de vânătoare, așa că jucăriile pentru pisici trebuie să reziste la ghearele ascuțite și la utilizare intensivă pentru a fi sigure de utilizat.

Acestea sunt accesoriile pe care le vei găsi în gama EuroHrana. Jucăriile interactive sau cele cu catnip, care nu lipsesc în oferta noastră, pot atrage interesul deosebit al animalului tău de companie. Accesoriile catnip sunt pe placul aproape tuturor pisicilor, asa ca alegerea unui astfel de produs este o garantie mai mare ca animalul tau de companie se va juca fericit cu el.

În unele jucării, se folosește matatabi - este o plantă al cărei miros afectează, de asemenea, intens torcările. Pentru unele animale de companie, poate fi relaxant, în timp ce pentru altele poate fi foarte stimulant. Așadar, înainte de a vă decide asupra unei surse de jucării pline cu o plantă care crește în Asia, încercați o bucată și vedeți cum funcționează cu animalul dvs. de companie. Faceți același lucru cu jucăriile cu catnip.

La EuroHrana, știm cât de diferite sunt gusturile prietenilor noștri feline. Unii dintre ei iubesc jucăriile interactive, iar unii preferă șoarecii clasici. Din acest motiv, tot felul de jucării sunt disponibile în diferite versiuni. Animalului dvs. de companie i-ar plăcea un accesoriu cu pene fără zgomot, dar este posibil să descoperiți că preferă ca jucăria să emită sunete. Există, de asemenea, o mare varietate de undițe de pescuit. Pisica ta poate fi fana modelelor cu pene care scot un sunet distinctiv. Cu toate acestea, există torcători cărora li se va bucura mai mult să se joace urmărind o sfoară cu un mouse de pluș.

Accesoriile colorate care stimulează creativitatea și imaginația sunt esențiale în casa fiecărei pisici. Deși o jucărie este de neînlocuit atunci când se joacă, un tunel sau un șoarece de pluș nu vor înlocui contactul animalului cu un însoțitor uman sau felin. Amintiți-vă că fiecare ieșire este un stres enorm pentru animalul dvs. de companie. Vă veți îmbunătăți petrecând timp împreună bunăstarea pisicii tale, depășește plictiseala, ajută-l să scape de agresivitate, energie negativă și timiditate. Vezi ce jucării pentru pisici am pregătit în această categorie!

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
pixel