Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Vitamine pentru cai

( numărul de produse: 36 )

Vitamine pentru cai - totul pentru sănătate

Sănătatea ecvinelor este o expresie puțin nefericită - vă poate da impresia că caii sunt foarte rezistenți și nu sunt niciodată răniți. Și acestea sunt, de fapt, animale foarte delicate care au nevoie de îngrijire specială. Abia atunci pot lucra și își pot folosi pe deplin mușchii. Și pentru ca această afecțiune să dureze cât mai mult, vitaminele pentru cai vor fi indispensabile. Acestea vor permite cailor să-și recapete forțele pierdute, să aibă grijă de starea generală a corpului și să le ofere tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor.

O perioadă de muncă grea, iarnă în care alimentele proaspete sunt rare, o perioadă de boală și convalescență, sarcină și alăptare, un mânz în perioada de creștere - toate acestea necesită hrană adecvată și suplimente cu vitamine și substanțe nutritive adecvate. Vitaminele pentru cal sunt foarte importante - au grijă de corpul lui.

Asigurați-vă că calul dvs. are întotdeauna suficiente vitamine. Cu toate acestea, nu exagerați cu cantitatea lor - furnizarea acestora corpului calului este la fel de periculoasă ca și deficiența lor. Asigurați-vă că calul dvs. primește ceea ce are nevoie. Atunci va fi sănătos și fericit, mereu dispus să muncească.

Ce vitamine pentru un cal? Verifică pe ce te poți baza

Corpul calului este foarte complex și extrem de delicat. Menținerea echilibrului corect, oferindu-i hrană hrănitoare și vitaminele potrivite îi va asigura o viață lungă, fericită și fără durere alături de tine. În oferta noastră veți găsi multe tipuri de vitamine - astfel încât calul dumneavoastră să primească întotdeauna ceea ce are nevoie la un moment dat pentru sănătate și dezvoltare adecvată.

Puteți cumpăra de la noi vitamine și preparate care vor susține sistemul respirator al calului, vor întări sistemul imunitar, vor sprijini regenerarea și vor aduce ușurare pielii rănite, vor avea și un efect bun asupra mușchilor, vitalității și activității. Sunt disponibile și vitamina C pentru cai, calciu și suplimente pentru mânji și iepe gestante și care alăptează.

Avem și amestecuri cu mai multe ingrediente pentru caii care au nevoi speciale. Acestea vor suplimenta vitaminele și mineralele esențiale care uneori lipsesc în alimentele de bază. Acest lucru este deosebit de important mai ales iarna. Vitaminele pentru cal pentru iarnă îl vor ajuta să supraviețuiască acestei perioade dificile când calul are acces limitat la alimente proaspete.

Vitamine pentru cal - ce să căutați atunci când alegeți?

Alegerea vitaminelor potrivite pentru calul tău nu este ușoară. Acest lucru necesită cunoștințe și experiență. Pentru a determina pe deplin nevoile unui cal, trebuie să petreceți timp observându-vă calul. In acest fel, vei putea observa in cel mai bun si rapid mod ca calului tau ii lipseste ceva si vei putea actiona rapid.

Dacă nu știi care vitamine vor fi cele mai bune pentru calul tău, consultă un medic veterinar specializat în cai. El vă va ajuta să determinați nevoile calului dvs., datorită cărora veți putea cumpăra cel mai bun preparat. Dacă nu sunteți sigur - nu acționați pe cont propriu, pentru că este mai bine să nu experimentați cu sănătatea animalului.

Fii ghidat de binele calului tău – în acest fel nu poți decât să câștigi din el – atât tu, cât și toți caii tăi. De asemenea, puteți verifica opiniile altor proprietari și crescători de cai cu privire la efectele preparatelor date, dar tratați aceste opinii mai mult ca linii directoare decât ca indicatori clari. Fiecare cal este diferit și poate reacționa diferit. De asemenea, nu vă lăsați ghidați de preț ca singur criteriu de selecție - în acest fel puteți dăuna animalului. Nevoile și circumstanțele lui individuale sunt întotdeauna pe primul loc. Abia atunci contează orice altceva.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
pixel