Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Rozătoare

( numărul de produse: 238 )

Produse de bază pentru rozătoare

Dacă ați devenit fericitul proprietar al unui rozător fermecător, cu siguranță doriți să îi oferiți condițiile de viață potrivite. Te întrebi de ce are nevoie un animal de companie mic, dar nu știi cu adevărat ce să cumperi mai întâi? Magazinul online pentru rozătoare vă va spune ce produse sunt necesare atunci când completați o laietă pentru animalul dvs. de companie.

În viața fiecărui animal de companie, cel mai important lucru este mâncarea. Fără hrană selectată corespunzător, rozătoarea nu va primi nutrienții, vitaminele și mineralele adecvate care sunt necesare pentru buna funcționare a organismului. Magazinul de animale de companie pentru rozătoare oferă hrană de înaltă calitate pentru fiecare specie de animale.

Un alt aspect important în viața unei rozătoare este, desigur, o casă care ar trebui selectată în funcție de dimensiunea și nevoile animalului de companie. Fiecare magazin bun de animale de companie este aprovizionat cu case, paturi și cuști de diferite dimensiuni. O cușcă mică și joasă va fi potrivită pentru un hamster, în timp ce o chinchilla necesită exerciții fizice și ar trebui să stea într-o casă înaltă. Alegerea locului potrivit pentru a trăi este deosebit de importantă - confortul animalului depinde de acesta. Echipați cușca cu o sticlă de apă potrivită, un bol cu ​​mâncare și orice jucărie care vă va distra micul animal de companie.

Dacă nu ai timp să mergi la un magazin fizic pentru a obține toate accesoriile de care ai nevoie, comandă totul online. EuroHrana este un magazin online pentru rozătoare care oferă o gamă largă de accesorii pentru toate creaturile mici cu nevoi diferite.

Cumpăraturi pentru rozătoare - ce merită cumpărat?

Hrana adecvată pentru rozătoare este o problemă de bază atunci când completați o laietă. Cu toate acestea, fiecare rozătoare are nevoi nutriționale diferite. Analizați cu atenție gama de alimente oferite de magazinul de animale de companie. Pentru cobai, cea mai bună hrană este un aliment care conține o mulțime de aditivi din legume și fructe. Hrana pentru hamsteri, pe de altă parte, constă în principal din cereale. Un plus interesant la dietă vor fi baloanele și cuburile de lime aromate. Nu oferi animalelor de companie hrană dedicată altui animal.

Alege cușca și patul potrivite, adaptate dimensiunii animalului de companie și activității sale fizice. Fiecare magazin zoologic bine aprovizionat oferă un sortiment cu parametri diferiți pentru fiecare specie de rozătoare. Pentru dihori se recomanda o cusca inalta cu mai multe etaje si scari, in timp ce un hamster mic se va multumit cu o cusca mica, joasa, dotata cu diverse accesorii interesante cu care sa se joace.

În unele situații, de exemplu, o vizită la medicul veterinar, un transportator este util. Familiarizați-vă cu gama de transportoare pe care o oferă magazinul de animale de companie. Rozatoarele nu pot calatori intr-o cutie de carton instabila. Transportorul este cea mai sigură soluție pentru mutarea animalului într-un loc în afara locuinței.

Pentru ca animalul de companie să trăiască într-un loc curat, proaspăt, este necesar un substrat adecvat. În funcție de nevoile animalului, puteți presăra rumeguș sau așternut pe fundul cuștii. Unele specii de rozătoare, precum hamsterii sau chinchilla, necesită acces la nisip, unde pot face o baie uscată sau se pot juca.

Cea mai bună hrană pentru un șobolan constă din cereale de înaltă calitate, fructe uscate, legume și nuci. Cheia aici este conținutul de fibre brute, a căror prezență vă permite să uzați dinții în creștere, elimină tartrul și are un efect pozitiv asupra funcționării sistemului digestiv.

Unele rozătoare necesită o baie periodică. Așa că alegeți un șampon specializat adaptat animalelor mici. Dacă cușca începe rapid să miroasă neplăcut, poate fi necesar un neutralizator, care elimină eficient mirosul urât, extinzând prospețimea substratului.

Magazin pentru rozătoare - ce să cauți?

Nu uitați să alegeți produse pentru specia animalului, în special hrana acestuia. Hrana pentru iepuri nu va funcționa bine pentru un hamster și nu va satisface nevoile nutriționale ale acestuia. Nu merită să riscați sănătatea și chiar viața animalului. Alegeți întotdeauna produse dedicate unei anumite specii.

Oferiți animalului condițiile potrivite. O cușcă bine aleasă stă la bază, așa că verificați în detaliu sortimentul oferit de magazin. Pentru un iepure, nu ar trebui să cumpărați o cușcă înaltă cu obstacole, deoarece nu se va putea mișca în ea. Hamsterul poate scăpa din cușca de cobai prin barele larg distanțate. Ai grijă de siguranța animalului și nu-l expune la un accident.

Fiecare magazin de rozătoare bine aprovizionat are o gamă largă de produse pentru fiecare specie de rozătoare. Alege produsele cu grija si ofera animalului tau cele mai bune conditii de viata.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-20
Foarte bun site-ul
pixel