Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Păsări

( numărul de produse: 67 )

Păsări - hrană și accesorii necesare

Păsările sunt animale extraordinare - mici, exotici însoțitori de viață, care cu cântecul lor minunat și culoarea lor frumoasă aduc multă bucurie casei. Dacă decideți să cumpărați o pasăre, trebuie să îi asigurați condiții de viață adecvate care să îi garanteze o viață liniștită și fericită.

În funcție de specie, păsările au nevoi specifice. Speciile mai mici precum canarii și budgerigarii sunt însoțitorii ideali pentru copii și bătrâni. Papagalii mari și wagglers sunt creaturi pretențioase și se pretează unui proprietar experimentat. Indiferent de dimensiune și ușurință de îngrijire, fiecare prieten zburător are nevoie de un loc potrivit pentru a trăi și de echipamentul potrivit pentru păsări.

Magazinul online de pasari este un loc in care poti alege toate accesoriile necesare pentru animalul tau inaripat fara a iesi din casa ta. Oferta noastră include hrană pentru anumite specii de păsări, cuști, hrănitori și adăpători, lenjerie de pat și jucării pentru animale.

Cele mai importante accesorii pentru păsări - ce să cumperi?

Cea mai importantă achiziție pentru păsări este hrana potrivită. Diferite specii de păsări au nevoi nutriționale diferite, motiv pentru care este atât de important să achiziționăm alimente adaptate nevoilor specifice fiecărei specii. Mâncarea de bază este disponibilă în magazinul nostru, de ex. pentru papagali mici și mari, canari și cinteze zebră. Dieta este completată cu baloane de vitamine și cuburi de minerale.

Nisipul este esențial în dieta păsărilor - o sursă de fier, cobalt, magneziu și cupru. Ajută la asigurarea unui penaj frumos și a oaselor sănătoase, îmbunătățește procesele digestive. Când aveți grijă de animalul dvs. de companie, merită să îi asigurați acces la nisip cu granulație și sterilitate corespunzătoare, ceea ce va minimiza riscul de a contracta boala.

La fel de importantă este alegerea unei căsuțe pentru păsări, adică a unei cuști. Mărimea și echipamentul său depind de specia animalului. Cu siguranta vei gasi o cusca perfect potrivita animalului tau din gama larga oferita de magazinul nostru online. Păsările au, de asemenea, nevoie de hrănitoare și adăpători adecvate din care să-și poată lua hrana. Daca ai achizitionat o casa fara accesoriile necesare, alege hranitoare usor de curatat si usor de folosit.

Unele specii de păsări trebuie să primească cantitatea potrivită de stimuli externi, deoarece se plictisesc ușor. Ar trebui să li se ofere o mulțime de divertisment care să le permită să-și petreacă timpul în mod activ. Cel mai bun mod de a te distra este, desigur, compania unui om. Cu toate acestea, dacă nu aveți suficient timp, merită să vă gândiți să cumpărați jucării, de exemplu, leagăne și cadre de cățărat care pot fi amplasate în casa animalelor.

Magazin de păsări - ce să cauți atunci când cumperi accesorii?

Păsările vor aduce multă bucurie, culoare și cântări frumoase în viața ta dacă ai grijă de ele în mod corespunzător. Dieta este cheia pentru a vă menține sănătatea sub control. Acordați o atenție deosebită cu ce hrăniți păsările. Magazinul online oferă cele mai bune alimente din ingrediente alese, destinate unor specii specifice. Nu oferiți hrană papagalului canar, deoarece acesta nu își va acoperi nevoile de nutrienți esențiali.

Alegeți o cușcă suficient de mare pentru ca pasărea să se simtă și să se miște liber în ea. Aveți grijă de echipamentul potrivit, adică un adăpator și un hrănitor - suficient de confortabil pentru ca animalul să ia hrană din el fără probleme.

De asemenea, nu uitați să distrați păsările. Un animal plictisit cade rapid în stagnare și apatie. Lăsați-i să iasă din cușcă în mod regulat, astfel încât să își poată desfășura aripile și să facă mișcare. Cu toate acestea, un animal de companie înaripat se poate distra și într-o cușcă. Pune în casă jucării și obiecte interesante care vor interesa animalul și vor face ca plictiseala să nu mai vină în casa ta.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel