Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru relaxare

( numărul de produse: 30 )

Călătorie, vizită la veterinar sau mutare – toate aceste situații pot provoca stres pentru pisica ta. Pentru a evita tensiunea inutilă la animalul dvs. de companie, puteți utiliza sedative. Un astfel de „tranchilizant pentru pisici” va fi complet sigur pentru pisică și o va ajuta să facă față mai bine situațiilor stresante.

Tranchilizante pentru pisici – tipuri

Există multe tipuri de medicamente sedative pentru pisici disponibile pe piață. Care sunt caracteristicile lor și cum să-l alegi pe cel mai bun?

Tabletele sedative din plante pentru pisici reduc senzația de anxietate, calmează și facilitează un somn liniștit. Ingredientele conținute în tablete, cum ar fi hameiul, valeriana și valeriana, sunt sigure și naturale. Majoritatea comprimatelor de acest tip pot fi administrate chiar și pisicilor sau pisicilor gestante. Este important, însă, să citiți prospectul sau să solicitați sfatul medicului veterinar înainte de a administra medicamentul deoarece unele boli pot constitui o contraindicație la administrarea de comprimate sedative.

Spray-urile și difuzoarele sunt utile în special în interior. Spray-urile calmante pentru pisici se bazează pe ingrediente naturale, pe bază de plante, iar mirosul lor nu este deranjant pentru oameni. Acestea pot fi pulverizate pe pat, mobilier sau încăperi întregi în care stă pisica. Difuzoarele sunt dispozitive electrice cu un cartus înlocuibil. Cele mai comune difuzoare sunt cele care imită feromonii obrajilor de pisică. Acești feromoni sunt eliberați în mod natural de o pisică atunci când se simte relaxată și în siguranță. Astfel de feromoni vor ajuta pisica să se obișnuiască cu schimbări, cum ar fi un nou loc de reședință sau un nou chiriaș.

Tabletele pentru calmarea pisicilor, deși sigure și eficiente, sunt uneori destul de greu de administrat. În astfel de cazuri, picăturile și gulerele pentru calmarea pisicilor vor fi cu siguranță utile. Picăturile se aplică pe pielea pisicii și proprietățile lor durează până la o săptămână. Gulerele calmante sunt o soluție excelentă pentru situațiile stresante pe termen lung, precum șederea într-un spital sau schimbarea locului de reședință. Gulerul elibereaza substante calmante pana la cateva saptamani, iar efectul de relaxare si minimizarea stresului se simte chiar si la o ora de la imbracare.

Gelurile sau tratările calmante nu sunt doar o soluție eficientă, ci și gustoasă la problema stresului la pisica ta. Cel mai bine este să puneți gelul pe laba pisicii, ceea ce o va încuraja să lingă preparatul și puteți răsplăti pisica cu un răsfăț sau să o plasați în jucăria preferată. Aceste preparate au de obicei o aromă de carne, așa că pisicilor le plac foarte mult.

Cum să alegi sedative pentru pisica ta?

Nu trebuie să vă fie teamă să vă oferi pisicii medicamente sedative, dar este important ca acestea să fie bine selectate și sigure. Dacă nu sunteți sigur dacă un anumit preparat va fi bun pentru pisica dvs., consultați medicul veterinar.

În primul rând, concentrează-te pe siguranța pisicii tale. Unele pisici pot să nu tolereze medicamentele orale, în timp ce altele pot fi alergice la medicamentele topice. Dacă decideți să utilizați orice sedativ pentru pisica dvs., ar trebui să monitorizați reacția acestuia și, dacă observați orice reacții adverse, încetați să îl utilizați.

De asemenea, este important să alegeți un produs calmant pentru situația care provoacă stres la pisică. Dacă este o situație unică, cum ar fi o vizită la medicul veterinar, medicamentul poate fi administrat sub formă de tabletă sau gel. Cu toate acestea, atunci când factorul care provoacă anxietatea nu poate fi eliminat imediat (deplasare, călătorie lungă, sosirea unui nou membru al familiei), puteți utiliza medicamente pentru calmarea pisicii cu acțiune prelungită, cum ar fi un guler sau un difuzor.

Tabletele pentru calmarea pisicilor, gulerele, picăturile sau alte remedii sunt o soluție bună în situații stresante. Pisica ta își va recăpăta liniștea și vei fi sigur că este în siguranță și se simte bine.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel