Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Împărțire în funcție de grupa de vârstă

( numărul de produse: 1228 )

Nutriția câinilor - de ce este importantă?

Îngrijirea unui câine necesită timp, angajament și cunoștințe, inclusiv în domeniul alimentației adecvate. Există o mulțime de studii și publicații pe acest subiect, există și mulți producători de hrană pentru animale de companie pe piață, așa că nu este atât de ușor să decideți ce hrană pentru câini să alegeți pentru a-i oferi o șansă pentru sănătate.

O dietă adecvată este de o importanță cheie în procesul de sănătate preventivă - este responsabilă pentru furnizarea câinelui cu vitamine, minerale și alți nutrienți care îi vor permite să ducă o viață activă. Nevoile unui caine se schimba odata cu varsta, motiv pentru care alimentatia unui caine adult este diferita de alimentatia unui catel sau a unui caine in varsta. Vârsta, precum și starea generală de sens, afectează semnificativ ceea ce are nevoie corpul unui câine.

Adaptarea hranei la varsta cainelui te va ajuta sa ii satisfaci mai precis nevoile. În acest fel, cățelul va putea să crească și să se dezvolte fără probleme, câinele adult va avea șansa să ducă o viață lungă, fără boli, iar câinele în vârstă va trăi toamna vieții sale într-un mod demn și plăcut. . La urma urmei, hrănirea unui câine în vârstă este o parte deosebit de importantă a îngrijirii lui - câinii în vârstă sunt deja mai slabi și au nevoie de îngrijire specială - nu numai compoziția hranei contează, ci și dacă câinele îl poate mesteca, câinii în vârstă au adesea deja deja. probleme cu gingiile și dinții, dar totuși doresc să mănânce alimente gustoase și hrănitoare.

Ce mâncare pentru câini să alegi?

Alegerea hranei este foarte importantă - aceasta determină în mare măsură sănătatea și bunăstarea animalului. Mâncarea prost selectată poate fi respinsă și de câine, care pur și simplu nu va dori să o mănânce. Iar cea mai bună hrană este cea care dispare rapid din bol – pentru că abia atunci are șansa de a oferi câinilor toate vitaminele și alți nutrienți foarte valoroși necesari vieții.

O idee foarte buna este mancarea pentru caini dupa varsta – acesta este criteriul pe care l-am adoptat atunci cand ne aranjam mancarea in sortiment. În acest fel, este mult mai ușor să găsești hrana pe care o cauți, indiferent de vârsta câinelui tău. Alimentele pentru câini de talie mică, adulți și în vârstă sunt disponibile în mai multe arome pentru a alege mai bine un gust care să-l atragă pe prietenul tău cu patru picioare.

Sunt disponibile alimente uscate și umede, ceea ce vă ajută să decideți cu ce să vă hrăniți câinele mic sau animalul mai în vârstă. Hrana uscată este mai calorică și, în același timp, obligă animalele de companie să mestece, ceea ce are un impact semnificativ asupra igienei orale. La rândul său, hrana umedă, datorită mirosului său intens, este mai des aleasă, chiar și de către câinii foarte pretențioși sau cei care sunt considerați mâncători agitați. O astfel de hrană este, de asemenea, mai confortabilă pentru câinii mai în vârstă, care pot dezvolta probleme cu gingiile și dinții de-a lungul anilor și, prin urmare, cu mușcăturile.

Mâncare pentru câini - cum să o alegi?

O selecție mare de hrană pentru animale de companie vă permite luxul alegerii, dar poate face această alegere semnificativ mai dificilă. Ce să cauți dacă ai nevoie de mâncare pentru câini? Pe care ar trebui să aleg pentru câinele meu ca să mă asigur că primește tot ce e mai bun?

Este o idee foarte bună să vă hrăniți câinele în funcție de stadiul vieții - cățeii, câinii adolescenți, câinii adulți și câinii în vârstă au toți nevoi foarte specifice care diferă la un anumit nivel. Producătorii de hrană pentru animale de companie specifici vârstei sunt conștienți de aceste diferențe și își adaptează alimentele la câini de toate vârstele.

Acordarea atenției compoziției vă va permite, de asemenea, să alegeți hrana de cea mai înaltă calitate într-un interval de preț dat - la orice preț puteți găsi ceva interesant și sănătos pentru câinele dvs. Este compoziția care determină dacă hrana este valoroasă și îi va oferi câinelui tot ce are nevoie.

Dacă aveți îndoieli cu privire la alimentația câinilor, merită să consultați un medic veterinar pentru ca acesta să vă spună cu ce să vă hrăniți cățelul sau câinele mai în vârstă pentru a-i oferi toate ingredientele necesare vieții. Expertiza unui medic veterinar poate fi foarte valoroasă, mai ales dacă sunteți nou la câini. De asemenea, puteți vizita un nutriționist veterinar pentru a afla cât mai multe despre alimentația câinelui dvs.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10648 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-12
Locuiesc in București așa că timpul scurs de la efecturea comenzii și pină la livrare mi se pare foarte lung.
2024-07-11
Foarte bine ambalat și Foarte prompți
pixel