Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană de bază pentru pisici

( numărul de produse: 1153 )

Care este hrana de întreținere a unei pisici?

Cea mai populară alegere pentru pisicile sănătoase este hrana dietetică. Hrana de uz casnic este hrana pe care o dai pisicii tale in fiecare zi. Ar trebui să ofere toți nutrienții necesari. Compoziția alimentelor de întreținere este elaborată de specialiști, ținând cont de nevoile nutriționale ale pisicilor sănătoase. Hrana de uz casnic se prezinta intr-o forma uscata si umeda, ceea ce inseamna ca, indiferent de preferintele pisicii tale, alimentatia sa este bine echilibrata si variata.

Alimentele gata de întreținere au multe avantaje atât pentru pisici, cât și pentru stăpânii lor. Multitudinea de arome și varietatea de texturi oferă multe alegeri, iar îngrijitorii chiar și ai celor mai pretențioși cunoscători de pisici vor găsi ceva care să mulțumească palatul pisicii. Nu numai gustul, ci și calitatea, siguranța și comoditatea servirii hranei gata preparate pentru animale de companie îi fac pe proprietari să ajungă cu nerăbdare la astfel de alimente pentru pisoii lor.

Tipuri de hrana

Nu există „hrană universală” care să fie bună pentru fiecare pisică. Mâncarea pentru pisici, adulți și seniori va varia în compoziție. Pisicile au necesarul de energie de până la dublu față de pisicile adulte. Hrana pentru juniori se va caracteriza prin urmare printr-un continut ridicat de proteine, calciu si alte substante care sprijina dezvoltarea.

Pisicile adulte vor avea nevoie de hrană mai puțin calorică, iar compoziția hranei va fi adaptată nevoilor individuale ale fiecărei pisici. Alimentele pentru seniori vor conține polifenoli care încetinesc îmbătrânirea și compuși care protejează articulațiile și sistemul urinar.

Alegerea corectă a karmei de subzistență este jumătate din luptă. Pentru ca pisoiul să-și mențină greutatea corporală corectă și să-și mențină vitalitatea, trebuie administrată cantitatea adecvată de hrană. Informațiile de pe ambalajul alimentelor uscate și umede vor fi de ajutor. Datele prezentate în tabelele nutriționale sunt pregătite de nutriționiștii veterinari, prin urmare sunt de încredere și se pot baza pe acestea atunci când se planifica mesele pentru pisici.

Hrană de uz casnic pentru pisici - ce ar trebui să fie incluse în compoziția lor?

Este evident că pisica este un carnivor născut. Prin urmare, carnea este cel mai important ingredient din orice hrană pentru pisici. Cu cât mai multă carne de calitate în compoziție - cu atât mai bine. Această regulă se aplică atât hranei umede, cât și uscate pentru animale. Un aliment dietetic complet în compoziția sa va conține, de asemenea, un set complet de vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și aminoacizi.

Furajele de uz casnic trebuie să fie fără cereale. Cea mai bună hrană pentru pisici de întreținere este una fără OMG, conservanți și coloranți artificiali. Gustul și aroma alimentelor trebuie să fie 100% naturale - fără adaos de zahăr sau potențiatori de aromă. Hrana de înaltă calitate, cu proporții de nutrienți selectate corespunzător, este o garanție a sănătății și bunăstării pisicii tale.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Foarte ok
2024-07-15
Durată foarte mare de livrare.
pixel