Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Substraturi

( numărul de produse: 17 )

Substraturi pentru terarii

Un substrat adecvat este un element extrem de important al echipamentului terariului. Afectează bunăstarea și sănătatea insectelor, reptilelor și amfibienilor, precum și dezvoltarea plantelor. Fiecare specie de animal necesită condiții de viață diferite. Unii dintre ei trăiesc în zone uscate, deșertice, alții - în pădurile tropicale. Un substrat bine ales pentru terariu creează un microclimat adecvat în acesta, care asigură o dezvoltare sănătoasă a animalului.

Magazinul nostru oferă substraturi de nisip, turbă, așchii, vermiculit, nucă de cocos și mușchi de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale unei anumite specii. Lenjeria de pat este disponibilă în pachete de diferite greutăți, la un preț accesibil. Toate produsele disponibile în magazinul nostru provin de la producători de încredere de accesorii pentru animale exotice.

Ce substrat de terariu va fi cel mai bun pentru animalul dvs. de companie?

Nisipul este un substrat potrivit pentru agama cu barbă și alte specii de animale care locuiesc în zone aride, semiaride și stâncoase - reflectă cel mai bine mediul lor natural. Este relativ ieftin și ușor de curățat. Vine în mai multe versiuni de culoare - galben, portocaliu, maro și negru.

Ce substrat pentru un terariu umed este cel mai bun? Este un mulci de turbă care absoarbe și stochează umezeala. Absoarbe mirosurile neplăcute, nu putrezește și vă permite să mențineți un nivel adecvat de igienă. Datorită acesteia, vei crea un mediu de pădure umedă sau mlaștină. Potrivit pentru terarii de nevertebrate, amfibieni și reptile cărora le place umezeala.

Așternutul cu particule este potrivit pentru terariile locuite de nevertebrate, amfibieni și reptile din medii tropicale și forestiere. Reglează nivelul de umiditate absorbindu-l și eliberându-l treptat. Forma și dimensiunea scoarței vă permit să săpați liber pământul și să vă îngropați în el.

Mulciul cu vermiculit este perfect ca adaos la substrat pentru speciile cărora nu le place uscăciunea. Are o culoare maro auriu natural, care arată grozav într-un terariu. Nu mucegaieaza, este steril si nu contine aditivi chimici. Funcționează bine ca substrat pentru agama de noroi, iguanele verzi, țestoase, nevertebrate și broaște.

Litierul de nucă de cocos este o alegere excelentă atât pentru terariile umede, cât și pentru cele uscate. Poate fi un substrat suplimentar pentru un terariu pentru țestoase de stepă, șerpi și șopârle. Absoarbe bine umezeala și eliberează sistematic vapori de apă în aer. Este disponibil sub formă de chipsuri, turbă și fibre.

Așternutul de mușchi este cel mai bun substrat pentru șarpe, șopârle tropicale sau broaște, adică animalele care necesită umiditate ridicată a aerului. Înainte de a fi plasat în terariu, substratul de mușchi trebuie turnat cu multă apă - apoi își va crește volumul de mai multe ori într-un timp scurt.

Substratul de terariu - la ce să acordați atenție atunci când cumpărați?

Substratul acestui terariu este unul dintre cele mai importante elemente ale creșterii animalelor exotice, fără de care întreținerea lui este imposibilă. Atât reptilele, cât și amfibienii trăiesc într-un mediu natural în anumite condiții, într-un microclimat adecvat care afectează calitatea vieții animalelor. În calitate de viitor proprietar al lor, ești obligat să reproduci cât mai exact mediul optim pentru fiecare specie din terariu. Nu numai bunăstarea depinde de sol, ci și sănătatea reptilelor și amfibienilor. Acordați o atenție deosebită alegerii produsului potrivit de înaltă calitate.

Substraturile au o mare influență asupra dezvoltării unui animal, prin urmare alegerea lor este extrem de importantă. Rețineți că așternuturile diferă ca structură, absorbția umidității și dimensiunea particulelor. Deci, solul nisipos nu va funcționa singur ca substrat pentru animalele care trăiesc în condiții tropicale, iar turba umedă la speciile care apar într-un mediu nisipos. Amintiți-vă că speciile individuale de reptile și amfibieni trăiesc în mod natural în habitate diferite. Fiecare animal are nevoie de un microclimat diferit pentru a trăi și de nivelul optim de umiditate pentru o anumită rasă.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
5
pixel