Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru șopârle

( numărul de produse: 7 )

Hrana pentru soparle - la ce ar trebui sa fii atent?

Șopârlele sunt una dintre cele mai populare reptile de companie. Sunt mici, deci nu au nevoie de mult spatiu, sunt destul de usor de intretinut si pot fi o companie placuta pentru stapan. Ce hrană pentru șopârle vă va permite să vă bucurați de un animal de companie fericit și sănătos?

Hrana pentru șopârle este una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă fiecare nou proprietar al acestor animale. Pe lângă faptul că oferă terariul potrivit și accesoriile care fac funcționarea zilnică a șopârlei mai plăcută, un subiect foarte important este ceea ce îi oferi animalului tău de mâncare. Hrana pentru șopârle ar trebui să fie similară cu ceea ce mănâncă aceste reptile în mediul lor natural. Ce înseamnă?

Hrană pentru șopârle

Șopârlele sunt reptile care în condiții naturale se hrănesc cu insecte mici, crustacee și arahnide. Așa că vânează diverse tipuri de muște și muschi, păianjeni, lăcuste, greieri și lăcuste. Prin urmare, hrana pentru șopârlele de companie ar trebui să fie bogată în acele ingrediente care oferă în primul rând șopârlei o cantitate mare de proteine ​​esențiale și alte ingrediente valoroase. Șopârlele care trăiesc în sălbăticie își selectează cu grijă hrana, astfel încât să nu rămână fără vitamine și minerale valoroase. În condiții de reproducere, proprietarul este cel care trebuie să se asigure că șopârla primește o porție zilnică de nutrienți esențiali.

Hrana pentru soparle bogata in vitamine si minerale valoroase

În acest scop a fost creată hrana pentru șopârle, care conține toate vitaminele și mineralele valoroase. Hrana pentru agamas, care sunt cele mai populare tipuri de soparle de reproductie, este un amestec de ingrediente selectate, cum ar fi calciu, proteine, uleiuri de peste, zinc si vitamine care ofera soparlei dumneavoastra un aspect sanatos si o stare buna zilnic.

Unul dintre cei mai importanți nutrienți din fiecare organism este calciul și magneziul, care susțin buna funcționare a corpului uman și animal. Prin urmare, aceste două elemente valoroase trebuie să fie prezente în dieta șopârlei tale. Suplimentarea adecvată a acestor ingrediente, îmbogățite cu un complex de vitamine, este așadar necesară pentru a menține șopârla în stare bună de sănătate și stare. Calciul este responsabil pentru sistemul osos, în timp ce magneziul reglează contracțiile musculare, inclusiv mușchiul inimii. Șopârlele și majoritatea reptilelor și amfibienilor au o absorbție scăzută de calciu din alimentele zilnice, ceea ce poate duce la deficiența acestuia. Suplimentarea acestui ingredient poate afecta în mod semnificativ sănătatea animalului dvs. de companie.

Cum să hrănești corect șopârlele? Hrana pentru aceste reptile, care este disponibila in magazinul nostru online, este un amestec dintre cele mai valoroase ingrediente necesare in alimentatia zilnica a soparlelor. Adăugați la aceasta suplimentarea adecvată cu vitamine și bucurați-vă de sănătatea îndelungată a animalului dvs. de companie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel