Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Șoricei

( numărul de produse: 4 )

Jucărie pentru pisici - vânătoarea șoarecilor

Nu poți câștiga împotriva naturii pisicilor. Toată lumea, chiar și cel mai pufos somnoros, are în el un vânător neobosit. O pisică care urmărește șoarecii este o imagine care este destul de adânc înrădăcinată în conștiința noastră. De aceea, șoarecii au devenit o scuză pentru a crea jucării care să-ți încurajeze pisica să urmărească rozătoarea.

Jucăria pentru pisici „șoarece” servește în primul rând ca atracție și o modalitate pentru pisica ta de a petrece timpul. Pentru a arde cantitățile uriașe de energie pe care o are, pisica trebuie să „dea drumul” jucându-se și prefăcându-se că vânează. Îndreptându-i atenția către mouse-ul artificial, îi distragi simultan atenția de la degete și de la mobilă. O pisică care își satisface instinctul de vânătoare va fi mai puțin probabil să facă un atac simulat asupra mâinilor sau gleznelor membrilor gospodăriei.

Mai mult, după o sesiune de joacă de seară și o cină gustoasă, pisica va merge la culcare și nu te va trezi noaptea.

Mouse - o jucărie pentru pisici cu energie

Există multe tipuri de șoareci de jucărie disponibile. Observați-vă animalul de companie și gândiți-vă ce model se va bucura cel mai mult. Pisicile mici preferă adesea jucăriile care scârțâie. Un șoarece - o jucărie de pisică sub formă de tunel care foșnește va fi o oportunitate excelentă de a ascuți auzul și instinctul bebelușului tău. Pisicile adulte preferă adesea jucăriile puțin mai calme. Ce zici de modelele de șoarece cu fire? Sunt liniștiți, așa că nu vă vor deranja. În același timp, ele vor deveni un puzzle pe care să-l rezolve proprietarul pisicii.

Foarte populari sunt, de asemenea, șoarecii de rulare sau șoarecii cu funcție de vibrație. Sunt o provocare pentru o pisică care o ține adesea ocupată mult timp. Pentru a preveni plictisirea animalului dvs. de companie, decideți să vă jucați împreună din când în când. Mouse-ul poate fi și o recompensă pentru ascultare. Pisica ta a încetat în sfârșit să sară pe pantalonii tăi negri preferați? Un joc de „pisica și șoarecele” se poate dovedi a fi un timp minunat petrecut cu gardianul și, în același timp, o lecție de bune maniere.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați un mouse?

Jucării pentru pisici - un vânător de pisici nu le poate ignora. Din păcate, nu vei putea să-i ceri părerea animalului tău de companie în vitrina unui magazin. Trebuie doar să te ghidezi după observațiile tale. Probabil ați observat deja la ce stimuli reacționează cel mai des animalul dvs. de companie. Preferă liniștea și liniștea sau răspunde mai bine la sunetele mai puternice? Aceste mici semnale vor fi indiciu.

Dacă intenționați să cumpărați un mouse care este zgomotos, gândiți-vă dacă îl veți putea tolera pe termen lung. Pisica ta va fi fericită, dar nimeni nu vrea să fie nevoit să asculte zi de zi sunetele scârțâite care vin de la jucărie. O jucărie cu șoarece este o atracție extraordinară pentru o pisică.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
2024-07-20
5
pixel