Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru crabi

( numărul de produse: 1 )

Mâncare bună pentru crab - unul dintre pilonii sănătății sale

Acești pești sunt ținuți cel mai adesea în acvarii. Din ce în ce mai des, acvariştii încep însă să reproducă alţi locuitori ai lumii subacvatice - crustaceele, inclusiv crabii, trăiesc din ce în ce mai des în acvarii.

Această schimbare este bine vizibilă pe piața acvariilor, unde hrana pentru crabi este deja disponibilă pe scară largă. Acesta este un fenomen foarte pozitiv - datorită acestuia, este mai ușor să aveți grijă de condițiile de viață potrivite pentru crab. Karma îi oferă toate ingredientele de care are nevoie pentru a trăi. Îi afectează sănătatea și bunăstarea.

Puteți face singur amestecuri potrivite pentru crabi. Cu toate acestea, veți economisi timp și veți fi sigur că crabul mănâncă ceea ce trebuie atunci când începeți să-l hrăniți cu amestecuri gata făcute. Hrana pentru crabi de pe piata satisface toate nevoile crabilor.

Cu ce ​​să hrănești crabul?

Există multe mituri în jurul îngrijirii crabilor. Una dintre cele mai populare afirmații conform căreia crabii reprezintă un mare pericol pentru pești, pe care pur și simplu îl devorează. Majoritatea speciilor de crabi nu mănâncă viețuitoare decât dacă aceștia sunt într-adevăr înfometați. Mitul agresiunii crabilor combinat cu asemănările culinare poate să fi venit din teritorialitatea puternică a crabilor.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că crabii vor mânca creaturi care încalcă teritoriul lor. Ei sunt în continuare gropi, nu prădători. Ei nu vânează, folosesc ceea ce găsesc. De asemenea, vor disprețui hrana pentru pești, pentru că nu le va satisface nevoile. Este nevoie de mâncare specială pentru crabi. Crabul va fi interesat de el când se va scufunda în fund.

Mâncarea cu mai multe ingrediente poate fi tratată ca un aliment de bază. Acesta va oferi crabului toate ingredientele necesare vieții. În magazinul nostru, în afară de acestea, veți găsi și suplimente de calciu, electroliți și vitamine care vor oferi crabului să-și reumple nivelul. Meniul astfel aranjat va face mancarea de crabi gustoasa, sanatoasa si hranitoare.

Mâncare pentru crabi - cum să decizi?

Crabii devin din ce în ce mai populari locuitori ai acvariilor. Datorită acestui fapt, mâncarea pentru ei este cu adevărat disponibilă. Il vei gasi si in magazinul nostru. Cum să alegi hrana potrivită și să fii sigur că crabul va fi sănătos și fericit?

Nevoile crabului sunt cele mai importante, așa că hrana ar trebui creată ținând cont de ele. Crabul va disprețui hrana pentru pești. Nu va dori deloc să-l mănânce, iar forțat de foame, o va face cu reticență. O astfel de mâncare nu îi va oferi toate ingredientele necesare vieții.

Alegeți alimente cu mai multe ingrediente care vor sta la baza dietei cu crabi. Dacă este necesar, completați cu calciu, electroliți și vitamine. Puteți, de asemenea, să obțineți alimente cu un singur ingredient, dar tratați-le ca pe o gustare de crab. O dietă monotonă nu va oferi crabului tău toate ingredientele necesare.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel