Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru peștii koi

( numărul de produse: 10 )

Hrana pentru pesti Koi - de ce contează?

Peștii koi încântă prin frumusețea lor, sunt foarte colorați și au un model interesant de pete. De aceea sunt ideale pentru iazurile unde locuiesc cel mai des. Deși provin din Japonia, apar ca ornamente ale grădinilor din întreaga lume, inclusiv din Polonia. Peștii trăiesc mult și fascinează nu numai prin culorile frumoase, ci și prin puterea și dimensiunea lor - pot ajunge la o lungime de până la 90 cm. Creșterea acestor pești exotici datează din secolul al XIX-lea. În Japonia, crapii colorați sunt eroii multor legende și au un simbolism bogat. Cum arată alimentația acestor pești fenomenali?

Mâncarea koi este foarte importantă pentru sănătatea lor. Un pește care nu primește toți nutrienții necesari începe să se îmbolnăvească și își pierde culoarea frumoasă, neobișnuită. De asemenea, este mai susceptibil la diferite boli. Sunt creaturi delicate, motiv pentru care este atât de important să primească alimente care le vor întări imunitatea. Hrana este foarte importantă și în ceea ce privește forma animalului. Mâncarea koi prost asortată poate duce la o situație în care peștele este prea subțire și nu are burta bombată.

Hrana koi ar trebui să conțină multe proteine. Peștii sunt considerați animale cu un apetit mare - așa că trebuie să aveți grijă să nu îi hrăniți excesiv. De regulă, peștii sunt omnivori, în natură se hrănesc cu alge, melci, larve și resturi vegetale. Cel mai convenabil vă va fi să hrăniți exemplarele din iaz cu produse gata făcute. Crescătorii ajung adesea după hrană în granule sau sub formă de bastoane plutitoare. Pentru koi, cel mai bun va fi un produs sănătos și ușor de digerat, care conține și doza potrivită de grăsimi și fibre. Atenție la dimensiunea porției - prea mult poate murdări apa.

Ai grijă de sănătatea peștilor tăi. Hrana de buna calitate pentru koi este capabila sa le ofere toti nutrientii necesari. Datorită acestui fapt, peștele tău va atrage atenția și va deveni un decor viu al iazului și grădinii tale. Amintiți-vă că peștii koi se hrănesc în două moduri. Unii mănâncă alimente pe care le găsesc lângă fund, alții caută mâncare chiar lângă suprafața apei. De asemenea, nu este recomandat să hrăniți peștii când temperatura apei este sub 10°C.

Mâncarea Koi - cum să o alegi?

Frumusețea peștilor i-a făcut să se răspândească în întreaga lume în multe soiuri diferite. Hrana pentru pește Koi vine în multe variante. Da, astfel încât să îl puteți adapta oricând la circumstanțe. Nevoile acestor pești se modifică în funcție de mulți factori. Unul dintre ele este, de exemplu, anotimpul și modificarea rezultată a temperaturii apei. Încercați să aveți grijă de varietatea hranei pentru pește. La EuroHrana vei găsi zeci de produse pentru koi, așa că nu va fi o problemă. Cum să-l alegi pe cel potrivit?

Varietatea alimentelor poate face dificilă pentru un crescător tânăr să găsească hrană pentru pește. Atunci când alegeți hrana potrivită, ghidați-vă în primul rând de condițiile de mediu. Dacă crapul tău trăiește într-un iaz, ei sunt foarte afectați de temperatura de afară. Luați în considerare și vârsta peștilor și faptul că hrana potrivită afectează nivelul de colorare a acestora. Doar cei mai bine hrăniți vor avea culori excepționale.

Mâncarea turnată în iaz poate murdări apa, ceea ce va afecta cu siguranță sănătatea koi. Așa că aveți grijă la cantitatea de mâncare pe care o puneți și urmați instrucțiunile producătorului. Hrana koi de înaltă calitate nu se descompune în apă, ceea ce face ca apa să fie mai curată, iar crapul să mănânce toată masa. Multe produse conțin ingrediente care îmbunătățesc calitatea apei koi și reduc poluarea după masă.

Mâncare pentru koi - ce alegere aveți?

În magazinul online EuroHrana puteți cumpăra o varietate de alimente pentru koi care le vor fi potrivite chiar și la temperaturi foarte scăzute. Este necesar pentru a le susține creșterea, colorarea sau pentru a le consolida imunitatea și profilaxia sănătății. De remarcat sunt produsele care susțin digestia și dezvoltarea musculară. Îți poți hrăni peștii cu hrană sub formă de pelete sau îi poți stropi cu mini fulgi nutritivi. Te intrebi ce produs sa alegi din oferta?

O cumpărare bună va fi mâncarea pentru koi care conține spirulina pură. Această componentă este responsabilă pentru saturația culorilor peștilor. Spirulina conținută în alimente previne și formarea petelor pe zonele albe ale corpului. Ați observat culoarea roz la joncțiunea culorii alb și roșu a solzilor de pește? Este această nuanță pe care o poți elimina cu hrana potrivită.

Crapii tăi koi tocmai se dezvoltă? Oferă-le alimente care stimulează creșterea. Hrana va întări procesele metabolice, datorită cărora peștele va crește rapid și va obține o formă excelentă. Nu este un adaos la hrană, ci o hrană completă pentru crapul koi, care răspunde și nevoilor nutriționale naturale ale animalelor. Le îmbunătățește apetitul și reduce riscul de boli.

La EuroHrana veți găsi mâncare pentru pești adulți și prăjiți. Planctonul, adaptat stadiului de dezvoltare a koi (mărimea hranei este importantă), îi va hrăni perfect. Hrana conține o mulțime de vitamine care stimulează creșterea peștilor tineri, le întăresc imunitatea și cresc vitalitatea. Mâncarea îi face pe alevini să vrea să se hrănească.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel