Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Mingi

( numărul de produse: 6 )

O jucărie de pisică în mișcare? Minge!

Dacă te întrebi cum să-ți diversifici jocul pisicii tale, nu mai aștepta și cumpără-i o minge! Pisicile, ca vânători născuți, iubesc să urmărească prada viitoare. Îi poți oferi o astfel de imitație de vânătoare în casa ta. Datorită acestui fapt, există șansa să evitați mobilierul și aparatele electrocasnice deteriorate care ar fi victima unui animal plictisit.

O pisică care aleargă după o minge în timpul zilei va dormi mai liniștit noaptea și, ca urmare, vei câștiga și un somn mai odihnitor. Merită să cumpărați animalului dvs. de companie mai multe bile diferite pentru a-și dezvolta abilitățile de vânătoare și pentru a rămâne în formă bună. Își va satisface nevoia de a vâna dacă prinde prada de mai multe ori și cu siguranță îți va fi recunoscător.

Minge pentru pisici – distracția voastră împreună.

Fiecare proprietar apreciază timpul pe care îl poate petrece împreună cu animalul de companie. Mingea este gadgetul perfect pentru a vă face distracția satisfăcătoare pentru ambele părți. Aruncă mingea energic pe podea și pisica ta o va urmări. Când o prinde, o trage afară și se eliberează, ia-o și repetă mișcarea. Câteva urmăriri ale pisicii după minge se vor asigura că animalul dvs. de companie își cheltuiește energia în mod corespunzător și vă veți bucura să urmăriți jocul și dezvoltarea minunată a acesteia.

În magazinul nostru online veți găsi diverse bile pentru pisici - sisal, plastic cu zdrănitoare în interior sau cele de pluș umplute cu catnip, care îi vor oferi animalului dumneavoastră o mare plăcere. Răsfoiți oferta și alegeți cele mai bune jucării pentru dvs. Află din timp ce minge pentru pisica ta va fi cea mai de dorit, dar alege și alte câteva modele de înlocuit.

Ce minge sa aleg?

Deoarece poți alege dintre diferite tipuri de bile (diferă prin culoare, mărime, material, umplutură), încearcă câteva și vezi care dintre ele va oferi pisicii tale cea mai mare bucurie. O pisică va urmări instinctiv un obiect care se rostogolește. Merită să cumpărați mai multe bile pentru ca pisica să nu se plictisească de o jucărie. Dar nu-ți face griji - dacă le schimbi în mod regulat, ascunzându-le pe cele anterioare și dându-le înapoi după ceva timp, fiecare jucărie respinsă anterior va reveni în favoarea pisicii. Vânătorul tău va aprecia cu siguranță timpul petrecut împreună și vânătoarea reușită și obositoare.

Pentru a îmbunătăți implicarea animalului dvs. de companie în joc, creați o cursă cu obstacole pentru el. Pregătește o cutie în care pisica ta să se ascundă atunci când caută bile. Pentru o pisică, o astfel de jucărie este cel mai în concordanță cu ceea ce știe prin instinctul său natural. Totuși, dacă vrei să construiești o relație mai strânsă cu el, pregătește-i delicii și învață-l... să ia o minge aruncată! O pisică motivată corespunzător va înțelege rapid ce așteptări de la ea.

O minge pentru o pisică – dar care?

Ești îngrijorat dacă o jucărie pentru pisici în mișcare va fi o alegere bună pentru animalul tău de companie? Chiar dacă pisica ta este destul de reticentă în a urmări jucăriile, merită încercată. Pisicile simt instinctiv nevoia de a vana, iar indeplinirea acesteia le ofera confort psihologic. Se întâmplă adesea ca pisicile să stagneze și să înceapă să se miște din ce în ce mai puțin și, ca urmare, să ia în greutate. Acesta poate fi rezultatul unei stimulări insuficiente, care poate fi furnizată cu succes de o minge de pisică obișnuită.

Ciclul de vânătoare al fiecărei pisici este similar. Mai întâi, animalul își pândește prada, apoi îl urmărește, îl prinde și începe să se joace cu el. Puteți oferi pisicii dvs. toate aceste etape dacă alegeți bilele potrivite pentru aceasta. Este important pentru o pisică ca acestea să fie atractive. Toate accesoriile care scot sunete sau chiar se rostogolesc și sară de pereți și mobilier, vor funcționa excelent. Cu cât mai multe schimbări neașteptate în direcția de mișcare a mingii, cu atât este mai mare distracția pentru pisică.

Dacă dintr-un motiv oarecare nu vă puteți juca în mod regulat cu pisica dvs. atât de des pe cât ați dori, puteți garanta totuși că va avea un timp interesant în timp ce sunteți plecat. Ascundeți bile de pisică în diferite locuri din apartament. Alegeți câteva modele interactive care, de exemplu, se aprind sau zdrăngănesc atunci când sunt atinse. Verificați, de asemenea, preferințele animalului dvs. de companie - unele pisici au așteptări clare cu privire la jucăriile lor.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel