Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Substrat din mușchi

( numărul de produse: 2 )

Substratul de mușchi pentru terariu - baza pentru amenajarea terariului

Amenajarea unui terariu necesită o mare atenție la detalii. Reproducerea condițiilor naturale necesită multe cunoștințe și mult timp și muncă. Multe accesorii și echipamente vor fi, de asemenea, utile, iar substratul de mușchi pentru terariu joacă un rol deosebit de important.

Este substratul care afectează în mare măsură nivelul de umiditate din terariu, iar asigurarea nivelului corect de umiditate în terariu și asigurarea menținerii umidității la un nivel constant este crucială pentru sănătatea, dezvoltarea și bunăstarea terariului. locuitor. Cea mai bună situație este atunci când reușești să reproduci perfect condițiile naturale. Este o sarcină dificilă, dar nu imposibilă, iar mușchiul potrivit vă va ajuta cu siguranță.

Mușchiul din terariu vă va ajuta să creați microclimatul potrivit și va fi un decor semnificativ care va mulțumi ochilor umani. Va afecta pozitiv nu numai nivelul de umiditate, ci și decorul întregului terariu, care este la fel de important.

Mușchi într-un terariu - tipul contează

Tipul de mușchi este de mare importanță pentru locuitorul terariului tău. Nu numai că va fi un substrat plăcut și potrivit pentru acesta, dar se va ocupa și de menținerea atmosferei potrivite în întregul terariu, inclusiv a procentului potrivit de umiditate din aer. Acest lucru este foarte important, mai ales pentru animalele exotice.

În oferta noastră veți găsi mușchi pentru terarii tropicale, mușchi pentru animale care au nevoie de un nivel ridicat de umiditate, șerpi, salamandre, broaște și șopârle. Nu durează mult pentru a crește la nivelul potrivit și nu este nevoie de multă muncă sau îndemânare pentru a-l crește.

Mușchiul de terariu nu este greu de întreținut, dar este un mediu nutritiv excelent pentru alte plante pe care intenționați să le creșteți în terariu, datorită căruia terariul nu numai că va menține nivelul de umiditate la un anumit nivel, dar va arăta și înflorit. Un terariu bine întreținut este un decor grozav al camerei, deci este la fel de important.

Mușchi pentru terariu - alege-l pe cel potrivit

Vă întrebați de unde să cumpărați mușchi de terariu? Magazinul EuroHrana este un loc bun, pentru ca aici vei gasi muschi pe care il poti potrivi cu multe specii de animale, indiferent de ce cresti in terariu tau. Puteți construi condiții adecvate de viață pentru fiecare creatură cu o selecție bună de accesorii și un pic de cunoștințe și dorința de a o dobândi în mod constant.

Atunci când alegeți mușchi, fiți ghidat în primul rând de locuitorul terariului dvs. Are nevoi specifice de umiditate care trebuie menținute, iar mușchiul va ajuta cel mai bine în acest sens. Șerpi, broaște, șopârle exotice - toate au cerințe foarte specifice care provin din mediul în care trăiesc în condiții naturale. Mușchiul este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a le reproduce în terariu.

Cel mai bun mușchi nu conține aditivi chimici și este un produs 100% natural. Un astfel de lucru crește, de asemenea, sănătos și frumos și, în același timp, puteți fi absolut sigur că nu există nimic în el care ar putea dăuna terariului.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel