Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

De bază

( numărul de produse: 128 )

Hrană de bază pentru rozătoare - pentru fiecare rozătoare

Creșterea la domiciliu a rozătoarelor este foarte populară în rândul oamenilor - rozătoarele sunt în general considerate a fi animale relativ ieftine și ușor de crescut. Cu toate acestea, au nevoie de mâncare de bună calitate.

Tot ce au nevoie pentru a trăi le va oferi hrana de bază pentru rozătoare – adaptată speciei și stilului lor de viață. Ea este cea care va fi o sursă de energie și toți nutrienții necesari pentru el.

Hrănirea unei rozătoare de bună calitate și hrană adecvată îi va oferi rozătoarei șansa de a rămâne sănătos și frumos pentru o lungă perioadă de timp. Datorită acestui fapt, va fi energic și dispus să se joace, fără a fi nevoie de vizite frecvente la medicul veterinar.

Hrana de baza pentru rozatoare - vezi oferta noastra

În sortimentul nostru veți găsi hrană de bază pentru rozătoare de multe specii. Astfel le poți controla mai ușor alimentația și nevoile în fiecare etapă a vieții lor.

Sunt disponibile alimente care sunt potrivite pentru iepuri, hamsteri, degus, dihori, cobai, șoareci, șobolani, chinchilla și multe alte specii de rozătoare domestice.

Toate furajele noastre sunt produse de înaltă calitate, diversificate din punct de vedere al compoziției și al formei - disponibile sub formă de granule și baloane. Ele pot fi folosite în hrănirea zilnică a unui animal de companie și constituie baza dietei acestuia.

Hrana pentru rozatoare - mancare de baza, completa, ce altceva este important?

Alimentația unui iepure, hamster sau alt astfel de animal nu este cea mai complicată, dar doza potrivită de cunoștințe este utilă, precum și hrana potrivită pentru rozătoare - de bază, sănătoasă și gustoasă. Ea este cea care va sta la baza alimentației animalului.

Compoziția hranei este întotdeauna pe primul loc - acordați atenție acesteia și alegeți hrana cea mai naturală care oferă animalelor toți nutrienții necesari.

Specia rozătoarei dvs. este, de asemenea, importantă - un hamster are nevoi complet diferite față de un iepure, așa că alegeți hrana care este compatibilă cu tipul său pentru a vă asigura că primește tot ce are nevoie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
2024-07-20
Mulțumit de promptitudine și de seriozitate
pixel