Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru păsări

( numărul de produse: 53 )

Hrana pentru păsări - importantă în îngrijirea preventivă a sănătății

Creșterea păsărilor în cuști sau chiar îngrijirea celor care nu zboară în țările calde în sezonul de toamnă și iarnă poate fi o sarcină foarte satisfăcătoare. A fi capabil să privești păsările și să le asculți cântarea este, de asemenea, foarte relaxant. Pentru a oferi păsărilor tot ce au nevoie, va fi necesară hrana potrivită pentru păsări.

Păsările - indiferent dacă sunt crescute acasă sau iernează în țară, au propriile lor nevoi specifice, a căror îndeplinire le poate permite să obțină sănătate, să-și mențină energia și bucuria de viață. Păsările sunt creaturi care au nevoie de hrănire regulată, deoarece orice timp nefuncțional și lipsa hranei le afectează rapid sănătatea.

Hrana pentru păsări este capabilă să asigure sănătatea păsărilor, indiferent de speciile de păsări pe care le privește și dacă trăiesc în cuști sau în sălbăticie. Impactul dietei asupra prevenirii sănătății este foarte mare. Păsările bine hrănite vor fi vesele și vor cânta și vor arăta, de asemenea, foarte bine.

Hrană pentru păsări în cușcă și pentru iernare - ce să cumpărați?

Varietatea mare de alimente pentru păsări ajută foarte mult la adaptarea dietei lor la nevoile lor specifice. Ce poți găsi în oferta noastră?

În primul rând, multe tipuri de alimente de bază, precum și degustători și baloane, precum și calcare și cuburi minerale. Toate acestea sunt foarte importante în procesul de nutriție adecvată și sunt capabile să ofere păsărilor toate mineralele necesare. Puteți cumpăra hrană pentru păsări în cușcă la noi - pentru păsările exotice care stau adesea acasă - budgerigars, cockatiels, papagali mari, cinteze zebră și canari.

Sortimentul include și hrană pentru păsările care ierna, adică păsări care trăiesc liber, pentru a le ușura perioada dificilă de toamnă și iarnă. În acest fel, vei putea umple hrănitorul în propria grădină sau în orice alt loc și vei avea grijă de soarta păsărilor sălbatice.

Calcarele disponibile vor fi o sursă excelentă de suplimente de calciu, care este atât de necesară pentru dezvoltarea corespunzătoare a păsărilor și menținerea sănătății depline. Calcarul și știuleții vor fi, de asemenea, o sursă de divertisment și activitate fizică pentru păsări.

Hrana pentru păsări - ce să țineți cont atunci când alegeți?

Există multe produse pentru animalele de companie care le vor face alimentația mai ușoară și mai completă. Puteți alege dintre multe tipuri de alimente de bază, adică alimente care pot fi folosite în dieta zilnică și care stau la baza nutriției, mâncăruri și știuleți care nu numai că vor oferi păsărilor nutrienți, dar vor oferi și distracție, precum și calcare. și cuburi de minerale care oferă păsărilor calciul și alți nutrienți foarte necesari.

La alegere, stilul de viață al animalului este foarte important - hrana pentru păsări într-o cușcă nu este neapărat potrivită pentru păsările care ierna, deoarece nu satisface toate nevoile specifice ale păsărilor care ierna.

Este important să acordați atenție în primul rând compoziției alimentelor, deoarece aceasta determină calitatea. De asemenea, merită să urmați recomandările producătorului în ceea ce privește doza de hrană și specii de păsări pentru care tipul de hrană dat este cel mai potrivit.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel