Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Perii, piepteni, mașini de tuns

( numărul de produse: 35 )

Cum să-ți periezi câinele ca să arate bine?

Îngrijirea unui câine nu înseamnă doar să-l scoți la plimbare și să-l hrănești în anumite momente, ci și să ai grijă de blana și pielea acestuia. Cum să pieptănați câinele astfel încât haina să nu se încurce și să arate cel mai bine depinde în mare măsură de lungimea hainei, de densitatea acesteia și de starea sa inițială, motiv pentru care regularitatea și nu neglijarea acestei îndatoriri sunt atât de importante, mai ales dacă câinele. are părul lung.

Pieptănarea corectă a câinelui necesită, de asemenea, instrumentele potrivite - nu orice perie este potrivită pentru fiecare tip de păr. Alegerea corectă a periei permite o muncă mai ușoară și va fi, de asemenea, mai plăcută pentru câine - nu numai că va fi mai rapidă, dar nu va provoca dureri câinelui, nu va trage și rupe părul, ceea ce va face cainele mai dispus să urmează acest tratament de îngrijire.

Periajul câinelui tău va avea grijă de starea blănii și a pielii - blana va fi strălucitoare, câinele nu o va pierde în timpul perioadei de înlocuire a părului, deoarece părul mort va fi pieptănat în mod regulat, iar pielea va fi oxigenată și regulat. verificat pentru orice probleme.

Cum să îngrijești blana câinelui tău? Produsele potrivite vă vor ajuta!

Nu este ușor să decideți cu ce să vă pieptănați câinele – spre deosebire de aparențe, este nevoie de cunoștințe și ceva experiență. Este adesea nevoie de mai mult de o perie pentru un câine. Ce produse pot fi utile?

În magazinul nostru puteți cumpăra perii și piepteni pentru un câine în diverse scopuri - de la furminatoare și perii pentru pieptănarea părului mort, pentru ca câinele să nu scape de păr prin casă, până la piepteni pentru pieptănarea părului încâlcit, astfel încât haina. este întotdeauna strălucitoare, moale și bine îngrijită.

Produsele disponibile în oferta noastră sunt destinate câinilor cu blană variată, pentru îngrijirea de zi cu zi și pentru pregătirea animalelor direct pentru expoziții. Toate permit o muncă mai ușoară și mai confortabilă - mânerele sunt bine profilate și stau confortabil în mână.

Perii și piepteni pentru câini - cum să le alegi?

Nu toată lumea știe să îngrijească blana unui câine și care perii vor fi cele mai bune în acest scop. Alegerea acestui tip de produse poate fi dificilă, și din cauza numeroaselor posibilități – există multe produse pentru diferite scopuri. Ce merită luat în considerare atunci când alegeți perii?

Cel mai important lucru este tipul de blană a câinelui și starea sa generală - fie că este lungă, scurtă, moale, aspră, mată sau strălucitoare și apropiată. Veți găsi peria sau pieptene potrivit pentru fiecare tip de haină.

Efectul pe care doriți să-l obțineți este, de asemenea, important - fie că doriți să pieptănați părul înrăit sau să pieptănați părul mort și să aranjați blana în mod corect - o perie sau un pieptene diferit este conceput pentru fiecare dintre aceste sarcini.

Dacă ai o problemă cu determinarea nevoilor blanii unui câine și tocmai faci primii pași în subiectul îngrijirii câinilor, cere sfatul unui îngrijitor de câini ca persoană calificată. De asemenea, medicul veterinar vă poate oferi un sfat bun cu privire la acest subiect. Merită întotdeauna să citiți părerile despre anumite perii, deoarece acest lucru vă va permite să cunoașteți părerea altor proprietari de câini despre un anumit produs.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
pixel