Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Substraturi nisip

( numărul de produse: 4 )

Substratul de nisip pentru terariu

Pentru a crea condiții optime de viață pentru animalele exotice, alegeți substratul potrivit pentru terariu, adaptat cerințelor unei anumite specii de reptile sau amfibieni. Dacă nu aveți cunoștințe suficiente cu privire la selecția substratului pentru o anumită specie de animale, solicitați sfatul unui specialist - un medic veterinar sau un vânzător într-un magazin.

Nisipul poate fi un substrat independent în casa animalului de companie. Cel mai des este folosit în terarii uscate. Cu toate acestea, îl puteți combina cu ușurință cu alte tipuri de așternut, adaptate specificului unei anumite specii, de exemplu cu chipsuri de nucă de cocos, substrat de turbă, mușchi sau coajă de copac. Nisipul joacă un rol funcțional și estetic. Vă va permite să amenajați un spațiu original și estetic în casa animalului de companie. Este un loc de odihnă, dezvoltare și distracție.

In magazinul nostru veti gasi substrat de nisip de cea mai buna calitate pentru animale de desert si tropicale. Nisipul este disponibil în pachete de diferite dimensiuni - atât în ​​găleată, cât și în pachete de folie și hârtie. Produsul este oferit în diferite culori - galben, portocaliu, maro și negru, care arată frumos în terariu.

Substratul de nisip pentru terariu - habitatul natural al amfibienilor și reptilelor

Nisipul terariului disponibil în magazinul EuroHrana este format în mare parte din pietriș, care absoarbe apa și proprietățile sale biologice și chimice. Pietrișul se caracterizează printr-o granulație adecvată, care nu crește duritatea apei. Își menține reacția alcalină, datorită căreia asigură vegetația optimă a plantelor, previne creșterea bacteriilor și ciupercilor.

Substratul pentru terariu este disponibil în diverse granulații, adaptate speciei de animale specifice. Cel mai bun nisip pentru gecoși și șopârle este cel cu boabe fine și delicate - reține perfect umiditatea. Pentru șerpi și broaște țestoase, puteți alege un așternut puțin mai gros. Nu conține margini ascuțite și dure care ar putea răni animalul dvs. de companie.

Substratul de nisip este nisip pur deșertic, fără coloranți și substanțe chimice suplimentare în compoziție. Creează un mediu deșert optim și natural pentru reptile și amfibieni. Este cel mai bun conductor de căldură. Are un efect pozitiv asupra instinctului de săpat și îngropare în pământ. Va funcționa ca un loc pentru depunerea ouălor.

Nisip pentru terariu - ce să cauți atunci când cumperi?

Atunci când alegeți un substrat de nisip pentru un terariu, acordați atenție temperaturii de bronzare a acestuia. Cel mai bun așternut pentru pisici se arde la 400oC. Verifică-i cu atenție compoziția și alege-l pe cel care nu conține aditivi chimici. Optează pentru un produs ambalat în găleată - este mai rezistent la condițiile meteorologice. Depozitat într-o închidere etanșă, nu se va uda și nu se va vărsa. Amintiți-vă că data viitoare când faceți cumpărături, puteți alege nisip de terariu ambalat în hârtie și îl puteți turna într-o găleată.

Asigurați-vă că animalul nu mănâncă substratul - nisipul din terariu poate deveni o delicatesă pentru animal, care îi poate înfunda sau irita tractul digestiv și duce la pierderea sănătății. Astfel de situații apar sporadic, dar merită avut în vedere atunci când substratul principal din terariu este nisipul.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Mulțumit de promptitudine și de seriozitate
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel