Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Vitamine, nutrienți

( numărul de produse: 172 )

Suplimente pentru pisică - aveți grijă de sănătatea pisicii

Pisicile sunt animale frumoase și pline de energie pentru a trăi – dar pentru a rămâne așa este nevoie de o sănătate bună, care este greu de menținut fără o alimentație și îngrijire adecvată. Suplimentele alimentare pentru pisici sunt, de asemenea, adesea utile.

Ei sunt responsabili pentru furnizarea pisicii cu vitaminele necesare și alți nutrienți valoroși, ceea ce este deosebit de important în perioada de cerere crescută pentru ele. Nu sunt un substitut pentru o alimentație bine echilibrată, dar pot fi de mare ajutor în lupta pentru sănătatea pisicii.

Suplimentele pentru pisici îl vor ajuta să rămână sănătos, să aibă o blană frumoasă și strălucitoare și să trăiască fără durere și probleme. Cu condiția ca acestea să fie bine selectate și dozate în mod corect, cu ajutorul unui medic veterinar calificat.

Suplimente alimentare pentru pisici - ofera-i pisicii tale ce este mai bun

O pisică poate suferi de multe probleme de sănătate și afecțiuni, motiv pentru care prevenirea este atât de importantă. În legătură cu acesta, de multe ori merită să oferi pisicii suplimente care sunt potrivite cu acesta.

În magazinul nostru, împărțim vitaminele pisicii în funcție de boala care o deranjează, astfel încât să fie mai ușor să alegeți preparatul potrivit, indiferent de ce suferă animalul - probleme cu inima, pielea și părul, stomacul, sistemul nervos , ficat, circulație, dinți și multe altele.

Toate produsele noastre sunt testate și de înaltă calitate, astfel încât utilizarea lor să fie sigură pentru animal. Folosiți-le întotdeauna în conformitate cu recomandările producătorului și în consultare cu medicul veterinar.

Ce vitamine să alegi pentru pisică?

Alegerea corectă a suplimentelor este importantă pentru sănătatea pisicii, așa că este mai bine să nu iei decizii pe moment. Ce vitamine pentru pisici vor fi potrivite și ce ar trebui să fie luate în considerare atunci când le alegeți?

În primul rând, cel mai important lucru sunt nevoile pisicii - suplimentele sunt concepute pentru a le oferi vitaminele, mineralele și alți nutrienți potriviti care le vor ajuta să-și recapete sănătatea și bunăstarea.

Merită întotdeauna să consultați alegerea cu un medic veterinar, deoarece administrarea de suplimente pe cont propriu pe termen lung poate fi dăunătoare.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Mereu am primit comanda la timp fara nici o întârziere(uneori ,chiar mai devreme)
2024-07-20
Foarte bun site-ul
pixel