Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Elemente de descurajare

( numărul de produse: 5 )

Cum să sperii o pisică?

O grădină întreținută de ani de zile, flori frumoase, decorative și... o pisică care sapă pământul și distruge plante îngrijite cu grijă. Sau mobilier nou care arată destul de neatractiv din cauza urmelor ghearelor pisicii. Pisicile sunt animale minunate, dar uneori pot cauza probleme. Nu închide ochii la ei - în calitate de proprietar responsabil al unui patruped care toarce, lucrează la comportamentul animalului tău de companie. Nu trebuie să fii de acord cu daune, iar efortul tău depus în îngrijirea grădinii nu trebuie să fie în zadar. Învață-ți pisica ce poate și ce nu ar trebui să facă. Problema nu este animalul tau de companie, ci un torc vagabond sau animalul de companie al unui vecin? Există o modalitate bună de a face și asta.

Este de înțeles că nu vrei ca animalele de companie, în special cele tinere, să zgârie obiecte de valoare pentru tine, să marcheze zona cu urină sau să-și îngroape excrementele în paturi de flori sau cutia de nisip pentru copii. Amintiți-vă, totuși, că cele mai multe dintre aceste comportamente de torc sunt motivate de o nevoie firească, nu de dorința de a vă ciudă. Pisicile din grădină apar adesea la invitația ta, deși nu trebuie să fii conștient de asta. cum este? Plantarea de plante care atrag pisici (cum ar fi catnip) sau lăsarea coșului de gunoi deschis atrage animalele de companie pe proprietatea dumneavoastră. Nici cel mai eficient respingător pentru pisici nu va ajuta.

Comportamentul tău este ușor de schimbat și cum să faci față unui animal de companie indisciplinat? Cum să sperii o pisică ciudată din grădină sau să împiedici animalul tău să distrugă mobila? Evitați forța, durerea și agresivitatea. Nici capcanele inventate rapid nu sunt o soluție bună - pot răni animalul. Cel mai bun mod de a-ți speria pisica este să o descurajezi să se joace în grădina ta sau în anumite mobilier. Cum să o facă? Repelentele, adică repelentele care afectează și pisicile, vă pot ajuta în acest sens. Datorită lor, vei scăpa de animalele de companie din locurile în care nu sunt binevenite.

Repelentele sunt de obicei substanțe chimice care emană un miros neplăcut pisicii tale. Ei sperie torcările, care, descurajate de mirosul neplăcut, încetează să se apropie de un loc dat. Un respingător eficient pentru pisici nu este doar un preparat care conține parfumuri. De asemenea, vă puteți întâlni cu dispozitive speciale care emit sunete neplăcute pentru urechile pisicilor. De asemenea, puteți înlocui substanțele chimice cu anumite plante al căror miros nu le place pisicilor. Trebuie remarcat de la început că toate substanțele repellente care pot fi găsite în magazinele de animale de companie sunt sigure și nu dăunează pisicilor.

Tipuri de repellente pentru pisici

Repelente chimice – Majoritatea acestor substanțe repellente sunt pe bază de parfum. Ele sunt împărțite în mijloace pentru uz intern și extern. Repelentele folosite în interior sunt de obicei sub forma unui spray care este pulverizat pe mobilier sau locuri în care pisica nu ar trebui să fie. Ei emit un miros care respinge pisicile. Acestea se bazează adesea pe ingrediente naturale - de exemplu citrice. Repelantul pentru pisici din grădină ia forma unor granule parfumate care sunt rezistente la condițiile meteorologice și funcționează până la câteva săptămâni. Ce mirosuri, în afară de citrice, resping pisicile? De asemenea, toarcerilor nu le va plăcea levănțica, geraniumul, eucaliptul sau mentolul.

Dispozitivele care emit ultrasunete sunt dispozitive care protejează zona împotriva prezenței nedorite a pisicilor. Ele emit sunete neplăcute pentru urechile delicate de pisică. Dar nu le vei auzi. O astfel de barieră de sunet descurajează efectiv pisicile să intre în grădină sau proprietate. Cu toate acestea, trebuie amintit că astfel de dispozitive pot fi folosite doar într-un spațiu deschis, de unde pisicile se pot mișca liber. Ecografia este un efect de descurajare eficient, dar în doze mari poate fi periculoasă pentru pisici.

Repelant pentru pisici la EuroHrana

Magazinul online EuroHrana oferă o gamă largă de substanțe chimice respingătoare pentru pisici care vor rezolva eficient problema deteriorării în grădină sau acasă. Dacă nu doriți ca animalul dvs. de companie să transforme gazonul sau peticele într-o cutie de gunoi, presărați bile mici și speciale pe ele. Mirosul lor va descuraja animalul. Unele produse sunt sub formă de cristale verzi care nu vor fi vizibile în iarbă. Un respingător eficient pentru pisici sub formă de pudră vă va învăța pisica să urineze în anumite locuri. Un astfel de preparat descurajează animalele pentru o lungă perioadă de timp și, în același timp, nu le dăunează. De asemenea, nu dăunează plantelor. Mirosul neplăcut va afecta pisica, dar tu nu-l vei mirosi. În plus, este un repeller eficient al alunițelor. De asemenea, puteți folosi spray-uri în grădina dvs. Și ce să alegi pentru a proteja mobilierul și interioarele?

Pentru a-ți descuraja animalul de companie să zgârie mobila sau să se urineze pe covor, alege un repeler pentru pisici disponibil la EuroHrana într-o sticlă convenabilă cu un atomizor. Il puteti pulveriza usor si rapid in locul dorit. Aproape fiecare respingător de pisici are un miros care poate fi sau nu plăcut pentru tine. Familiarizați-vă cu oferta versiunilor de parfum propuse și alegeți produsul care nu vă va fi împovărător. Încercați să pulverizați în mod regulat suprafețe atractive pentru animalul de companie - o dată poate să nu fie suficientă pentru a descuraja efectiv toarcerea. De asemenea, ar fi o idee bună să alegeți repellente pentru pisici cu acțiune prelungită.

De ce să țineți cont atunci când faceți cumpărături?

Lichid repellent pentru pisici, repellent sub formă de spray, granule sau în cele din urmă dispozitive bazate pe ultrasunete - alegerea de repellente pentru pisici este uriașă. Când cumpărați un astfel de preparat, acordați atenție utilizării unui anumit agent - unele vor funcționa numai în aer liber, în timp ce altele sunt destinate utilizării în interior.

Atunci când alegeți un respingător pentru pisici pentru utilizare în interior, merită să luați în considerare mirosul acestora. Ar trebui să respingă în primul rând pisicile, dar nu trebuie să fie neplăcut pentru tine. Cele mai multe mirosuri sunt atractive pentru nasul uman. Desigur, ai și propriile tale gusturi și s-ar putea să nu-ți placă arome asemănătoare cu pisica ta. Din fericire, există atât de multe produse pe piață încât sigur îl vei găsi pe cel care îți place. Repelerul pentru pisici nu trebuie sa lase pete si trebuie sa aiba un ambalaj convenabil – de preferat cu un atomizor.

Măsurile care pot fi utilizate în aer liber trebuie să se distingă prin rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Prin ce ar trebui să se caracterizeze un respingător eficient pentru pisici sunt granulele - vor elibera mirosul treptat, timp de câteva săptămâni. Un factor important atunci când alegeți un astfel de produs este și impactul acestuia asupra mediului - ar trebui să fie sigur pentru plante și sol.

Atunci când alegeți dispozitive care emit sunete, trebuie acordată atenție razei și performanței acestora. Dispozitivul trebuie să fie impermeabil și adaptat dimensiunii grădinii sau terenului. Unele dispozitive de acest tip au o fotocelulă încorporată, datorită căreia detectează mișcarea și funcționează numai cu oaspeții nedoriți ai pisicilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
Promptă
pixel