Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru zgâriat

( numărul de produse: 38 )

Obiceiul de a zgâri mobila – un zgâriător de pisici este o soluție bună

Majoritatea proprietarilor de pisici s-au confruntat cu problema ca animalul lor de companie să-și zgârie mobila. Scărpinatul pisicii nu este, contrar aparențelor, o expresie a răutății, ci rezultă din mulți factori diferiți. Ce face pisicile dornice să zgârie mobila și pot ajuta zgârierea pisicilor în acest sens?

Obiceiul de zgâriat are, după cum am menționat deja, o varietate de cauze datorită faptului că o pisică este doar o pisică. Scarpinând o piesă de mobilier, pisica încearcă în primul rând să-și marcheze teritoriul. În acest fel, lasă semnale vizuale și olfactive altor reprezentanți ai speciei sale. Acest comportament vă permite, de asemenea, să ascuți sau să piliți cu ușurință ghearele.

Un alt motiv pentru a zgâria canapeaua preferată a proprietarului poate fi nevoia de a arăta emoție. Observați în ce circumstanțe pisica dvs. începe să zgârie mobila cu ghearele. Acest comportament poate fi asociat cu bucuria, de exemplu la momentul hrănirii. De asemenea, vă poate ajuta pisica să scape de stres. O pisică se poate stresa din mai multe motive - prea mulți oaspeți, prea mult zgomot, mutare de casă, nou membru al gospodăriei, copiii care îi deranjează odihna, alte animale de companie, separarea de tutore - lista motivelor pentru stresul pisicii este foarte lungă. Stâlpii de zgârietură le va permite să se destreseze într-un mod natural, care nu vă va distruge bunurile.

Acesta este, de asemenea, singura dată când pisica își poate întinde corpul flexibil și se poate simți complet natural. Un apartament înghesuit fără obstacole care apar în mod natural nu oferă pisicii suficient exercițiu. Nu e de mirare că mușchii lui au nevoie de o astfel de „gimnastică”. Știi acel sentiment când te întinzi imediat după trezire? Așa se simte preferatul tău.

Scârpinând diferite suprafețe, pisicile îndepărtează și părțile moarte ale ghearelor și marchează mobilierul cu feromoni, care se află pe partea inferioară a labelor lor. Un arbore de pisici este modalitatea perfectă de a dezlănțui aceste instincte naturale. Stâlpii de zgârieturi pentru pisici sunt elemente esențiale ale dotării apartamentului în care locuiesc pisicile – în special cele care nu au posibilitatea să stea în aer liber.

Zgarietoarele pentru pisici sunt o idee perfecta care iti va permite sa te bucuri de mobilierul tau iubit si sa ofere animalului tau distractie adaptata nevoilor sale. Gata cu cheltuielile suplimentare pentru repararea accesoriilor pentru casa! O zgarietoare pentru pisici isi va satisface nevoile intr-un mod sigur pentru mobilierul dumneavoastra si nu va face ca nici pisica si nici dvs. sa va simtiti frustrati. Pisica își va avea locul de zgâriat și te vei putea bucura de mobilier fără urme de gheare de pisică.

Ce zgarietor de pisici?

Veți găsi pe piață multe tipuri de zgârieturi - de la structuri mici, din carton, până la copaci cu mai multe etaje, cu bârlog încorporat. Alegerea va depinde în mare măsură de obiceiurile și preferințele pisicii tale. Tu ești cel care știe cel mai bine ce îți va face fericit animalul de companie. Un stâlp de zgâriere pentru o pisică mică ar trebui să fie adaptat dimensiunii sale. La urma urmei, un copil mic trebuie să aibă bucuria cățărării și un teren de jucat în același timp. Dacă este foarte activ, poți alege un arbore de pisici suspendat, care va deveni o atracție suplimentară pentru animalul tău de companie. Viziunea unui joc lung cu un stâlp de zgâriere în mișcare este de a permite pisicii să descarce excesul de energie. Pisica se va obosi repede și va merge la culcare, uitând că trebuia să-și ascute ghearele pe comoda ta.

Zgarietoarele pentru pisici mari nu difera foarte mult de cele pentru cele mici. În cazul unei pisici adulte, zgârieturile mai mari vor fi o soluție excelentă. Există și cele care au funcția de bârlog. Un pat din care pot observa în siguranță camere întregi va deveni pentru ei un azil unde se pot ascunde după un joc intens.

Dacă pisica ta are câteva kilograme în plus, pune un stâlp de zgâriere pe podea. Datorită acestui lucru, pisica va avea acces ușor la ea și canapeaua nu va mai fi interesantă pentru ea. Stâlpii de zgâriere pentru pisici mari sunt o soluție perfectă nu numai pentru pisicile de rasă mare, ci și pentru pisicile supraponderale. Sunt mai stabile și pisicile se vor simți mult mai încrezătoare atunci când le vor putea folosi fără probleme și dificultăți suplimentare care rezultă din dimensiunea lor.

De asemenea, zgârieturile pentru pisici ar trebui să fie solide și stabile. Scratchers nu se pot mișca sau se mișcă în niciun fel. Prin urmare, înainte de a cumpăra un zgâriere, efectuați un test de stabilitate. Dacă zgârieturile pentru pisici sunt clătinate, pisica se va descuraja rapid și nu va dori să le folosească. Și totuși, când cumperi un stâlp de zgârietură, vrei să spui cu totul altceva. Zgarietoarele pentru pisici sunt concepute pentru a ocupa pisica si a-i distrage atentia de la mobila si alte aparate electrocasnice.

Zgârierea pisicilor verticale ar trebui să fie deosebit de stabilă. O răsturnare a unui astfel de element se poate termina prost nu numai pentru pisică, dar și zgârietorii de pisici și electrocasnicele care stau în jurul lor vor avea de suferit. Zgarietoarele orizontale, mincinoase, ar trebui să fie, de asemenea, stabile - zgârieturile pentru pisici în mișcare vor descuraja pe toată lumea, chiar și pe cei mai hotărâți toc.

Nu există doar diferite dimensiuni de zgârieturi din care să alegeți, ci și materialul și culorile acestora. Nu trebuie să vă faceți griji dacă o astfel de jucărie se va potrivi în interiorul dvs. O gamă largă de culori înseamnă că zgârietul poate fi nu doar un loc pentru cuceririle zilnice ale animalului tău de companie. Este, de asemenea, un decor interesant pentru tine.

Zgârieturile pentru pisici pot arăta cu adevărat interesante - pot face casa ta să arate modernă și confortabilă și, de asemenea, arată că îți pasă atât de nevoile pisicii tale cât și de designul interior. În acest fel, vei îmbina afacerile cu plăcerea – vei satisface nevoia naturală a pisicii tale de a-ți zgâria și de a decora casa.

Există pe piață diverse tipuri de zgâriere pentru pisici. Cele mai populare sunt zgarietele din sisal, zgarietele din lemn si zgarietele din carton. Zgarieturile pentru pisici din sisal sunt extrem de durabile si iti vor tine pisoiul ocupat zile intregi. Zgarieturile din lemn pentru pisici vor permite pisicii tale sa isi ascute ghearele pe o suprafata naturala. Zgarietoarele de pisici din carton sunt o modalitate excelenta de a face zgarietoare de pisici ieftine.

Stâlp pentru zgâriere - pentru o pisică, prețul nu contează

La ce trebuie să fii atent atunci când alegi stâlpul de zgârietură perfect? În primul rând, execuția sa și locul unde ar trebui să stea. Gândește-te la ce obiecte distruge cel mai des pisica ta. Acesta va fi un indiciu suficient. Dacă pisica ta este cel mai probabil să zgârie ușa holului, urmează-ți instinctul și plasează un stâlp de zgâriat lângă ușă. La urma urmei, stâlpul de zgâriere ar trebui să devină un articol de zi cu zi pentru animalul tău de companie.

Chiar si cele mai ieftine zgarietoare de pisici au functii de baza. Dacă preferatul tău arată trăsăturile unui minimalist, acestea vor fi cea mai bună soluție pentru el. Sunt pur și simplu făcute și nu ocupă mult spațiu. Zgârierea pisicilor ieftine sunt, de asemenea, o idee bună dacă doriți să verificați dacă o astfel de jucărie va atrage pradătorul de acasă. Nu tuturor pisicilor le plac toate tipurile de zgârieturi la fel. Este bine să-l testați mai întâi.

Amintiți-vă, totuși, că numărul mai mare de funcții ale stâlpului de zgârietură îl va face nu doar un spațiu pentru care pisica să se joace, ci și pentru a se odihni. Acest lucru îi va oferi pisicii o bucată din propriul său spațiu - un loc cu adevărat al lui, unde poate fi singur cu sine, să se odihnească, să se relaxeze și să aibă grijă de propriile nevoi, complet naturale - pentru că zgâriatul pisicii este un reflex foarte natural pe care îl au. toate pisicile.

Dacă pisica ta este mică, merită să alegi acum stâlpul de zgâriere potrivit pentru ea. Cu cât îl înveți mai devreme să folosească jucăria, cu atât mobila ta preferată va avea de suferit mai puțin. Cel mai bun zgarietor pentru o pisica este cel pe care pisica vrea sa il foloseasca si o face foarte des. Prin urmare, implementați învățarea să-l utilizați cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu vă faceți griji - învățarea nu este cea mai dificilă, pisicile sunt foarte inteligente și încep rapid să înțeleagă la ce este cu adevărat un zgâriet. De asemenea, le este mai ușor să-și ascuți ghearele pe un obiect care a fost creat pentru acesta, în loc de pe mobilă.

Atunci când alegeți un zgâriător pentru pisici, merită să fiți atenți și la dimensiunea zgârietului. Amintiți-vă – nu există zgâriere pentru pisici supradimensionate. Stâlpul de zgârietură poate fi atât de mare cât poate încăpea apartamentul tău. Desigur, aceasta este o ușoară exagerare, dar adevărul este că cu cât arborele pentru pisici este mai mare, cu atât pisica este mai fericită.

Un mic zgarietor pentru pisici poate descuraja pisica ta sa o foloseasca - si nu vrei sa cumperi un zgarietor pentru pisici, astfel incat aceasta sa fie tot mai interesata de zgarietul de mobilier. Atunci când alegeți zgârierea pisicilor, luați în considerare atât dimensiunea suprafeței de zgâriere, cât și dimensiunea întregii structuri. Puteți găsi un zgâriător de pisici care este aproape în întregime o suprafață de zgâriere.

Ai un apartament mic și vrei să cumperi un stâlp de zgâriere pentru o pisică mare? Pentru spații mici, un zgâriător de pisici înalt va fi o alegere excelentă. Un stâlp de zgâriere vertical se poate extinde de la podea până la tavan și poate fi un adevărat răsfăț pentru fiecare pisică agilă. Așadar, dacă doriți să oferiți pisoiului dvs. nu numai oportunitatea de a-și satisface nevoile naturale, ci și o doză mare de distracție, mizați pe un zgâriător de pisici solid - mare și înalt. Pisica ta va fi fericită, iar tu vei fi în sfârșit liniștit cu privire la mobilierul tău iubit. La urma urmei, zgârieturile pentru pisici sunt o adevărată mană cerească pentru proprietarii de pisici!

Zgarietoarele pentru pisici ar trebui sa aiba si rafturi confortabile pentru catarare si hamace sau cabine pentru odihna si minciuna lenesa. Așa că acordați atenție acestui lucru atunci când cumpărați un stâlp de zgâriere pentru pisica care locuiește cu tine. Achiziționarea unui zgâriet prea mic va face pisica incomodă, astfel încât zgârietul va rămâne nefolosit.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel