Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Curățenie

( numărul de produse: 7 )

Igiena păsărilor - de ce contează?

Păsările sunt animale de companie populare - sunt colorate, cântă și nu ocupă prea mult spațiu, ceea ce le face să fie considerate ușor de întreținut. Totuși, au nevoie în continuare de îngrijire bună, igiena păsărilor este și ea importantă, pentru că le ajută să aibă grijă de sănătatea lor.

Păsările sunt animale care au mare grijă de penajul lor - dacă păstrați mai mulți indivizi, este foarte posibil ca îngrijirea penajului să se facă ca parte a asistenței reciproce și a întăririi legăturilor sociale și a arătării afecțiunii unul față de celălalt. Cu toate acestea, au nevoie de ajutor pentru curățarea cuștii.

Îngrijirea igienei în cușcă sau volieră de păsări vă va permite să aveți grijă de un miros plăcut în casă, precum și de sănătatea păsării, deoarece bacteriile nu vor avea ocazia să se înmulțească convenabil.

Cum să ai grijă de igiena păsărilor? Produsele potrivite vă vor ajuta

Îngrijirea păsărilor nu este cea mai dificilă, dar totuși necesită angajament, cunoștințe și produse adecvate. Cum să ai grijă de igiena păsărilor?

In primul rand vei avea nevoie de nisipul potrivit, pe care il vei gasi in oferta noastra. Substratul potrivit pentru cușcă este foarte important - nisipul bine ales leagă mirosurile, este absorbant și nu permite răspândirea germenilor.

În magazinul nostru puteți cumpăra nisipuri naturale și eficiente, tot cu adaos de anason sau cu parfum de lămâie, pentru a lupta mai eficient împotriva bacteriilor și paraziților, și pentru a păstra un miros plăcut.

Îngrijirea păsărilor - ce este important?

Îngrijirea adecvată a păsărilor poate ajuta la îngrijirea sănătății și a bunăstării lor - într-o cușcă curată și cu pene bine îngrijite, pur și simplu se vor simți mai bine. Ce este important atunci când alegeți produse de îngrijire specifice?

În primul rând, siguranța păsărilor este importantă - produsele folosite nu pot dăuna animalului, motiv pentru care calitatea produselor utilizate și dacă acestea sunt naturale și fără ingrediente potențial dăunătoare este atât de importantă.

Dacă aveți nevoie de un substrat pentru cușcă, alegeți-le pe cele care absorb bine umezeala și nu lasă să scape mirosurile neplăcute.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Mereu am primit comanda la timp fara nici o întârziere(uneori ,chiar mai devreme)
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
pixel