Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Undițe

( numărul de produse: 7 )

Undițe pentru pisici – câteva cuvinte despre vânătoare

După cum probabil știți, pisica dumneavoastră este un vânător înnăscut - prin natura lor, prietenii noștri sunt buni vânători. Vânătoarea este cea mai bună distracție pentru el, chiar și atunci când nu îi este foame. Este posibil să fi văzut pisica ta pândind insecte sau păsări. Fiecare pisică din gospodărie, chiar și cea în vârstă și inactivă, ar trebui să se joace o dată pe zi, împlinind astfel ciclul vânătorului. Când mai multe pisici locuiesc în casa sau apartamentul nostru, problema se rezolvă de la sine. Animalele își vor organiza propria distracție. Dacă nu fac asta, sau există o singură pisică - este responsabilitatea ta să te joci cu ea.

Un accesoriu de joacă bun și dovedit este o undiță de pescuit pentru pisici. Datorită acestui fapt, animalul nu îți va vâna mâinile, picioarele sau obiectele. Când vă jucați împreună, îl puteți folosi pentru a oferi animalului o vânătoare prefăcută. Pisica își va putea descoperi instinctele naturale și se va simți ca un prădător periculos care vânează o pradă atrăgătoare. O jucărie colorată așezată la capătul unei frânghii sau al unui băț va fi o pradă de dorit, iar animalul va face orice pentru a o obține. Undițele pentru pisici devin așadar o alegere bună, alternativă, care influențează dezvoltarea pisicii și abilitățile sale cognitive.

Un produs bine selectat va oferi o distracție satisfăcătoare pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. O undiță cu pene sau un șoarece umplut vă vor face pisica să alerge corect și să satisfacă instinctul vânătorului din el. Datorită acestui lucru, el va fi mai puțin probabil să facă rău noaptea și te vei putea odihni liniștit.

Prima alegere – o undiță pentru pisici

Atât o undiță, cât și un băț au avantajele lor. Cu toate acestea, atunci când faceți alegerea, acordați atenție câteva detalii. O undiță pentru o pisică are o rază de acțiune mai mare și animalul trebuie să alerge mai mult înainte de a-și prinde prada. Cantitatea corectă de exercițiu pentru membrii gospodăriei noastre de vânătoare este crucială. Împiedică animalul de companie să devină supraponderal și obez, îi accelerează metabolismul și are un efect pozitiv asupra abilităților sale cognitive. De asemenea, trebuie să ne amintim că, cu un joc adecvat, calitatea și durata vieții pisicii se vor îmbunătăți semnificativ. Indiferent dacă alegerea ta este o undiță cu pene sau un băț, cel mai important lucru este timpul pe care îl petreci jucându-te cu animalul tău de companie. O jumătate de oră de activitate pe zi pentru animalul dvs. de companie ajută la dezvoltarea nevoilor sale de vânătoare.

Folosirea unei undițe de pisică este foarte simplă. Când o muți, jucăria atașată de frânghie se mișcă și ea și devine o pradă pentru animalul pe care vrea să-l prindă. O pană colorată, o panglică sau un șoarece trebuie prins în cele din urmă! Pisica ta se va simți ca un adevărat vânător. Așteptarea mișcării unei jucării de pisică este un exercițiu perfect pentru concentrarea și concentrarea acesteia. Săritul și alergarea după o momeală în mișcare are un efect pozitiv asupra aptitudinii sale fizice. Într-un cuvânt, o undiță de pisică este o jucărie care aduce atât de multe beneficii încât îți va fi greu să te despărți de ea după ce o achiziționezi. Nu uitați să permiteți pisicii dvs. să vâneze cu succes. Abia atunci instinctul său de vânător va fi pe deplin satisfăcut.

Există mai multe opțiuni – cunoaște-le!

Un alt tip de jucărie care va fi asemănătoare cu o undiță poate fi un băț cu pene colorate sau un șoarece de pluș. Aceasta este o alegere excelentă dacă animalul tău de companie este obez sau în vârstă. În cazul unei tije pentru pisici, mult exercițiu poate fi periculos pentru pisică. Folosirea unui bețișor cu pene asemănătoare cu penajul păsărilor vă va ajuta animalul de companie să se joace în siguranță. Daca pisica se obisnuieste cu acest tip de joaca, poti incerca sa vezi daca se va distra la fel de mult cu o undita cu pene. Reglați viteza și intensitatea fiecărui joc la nevoile individuale ale animalului dvs. de companie, ținând cont de starea de sănătate a acestuia.

Dacă nu ai prea mult timp să te joci cu pisica ta sau ești departe de casă multe ore, poți cumpăra o platformă specială cu jucării interactive atașate de bețe sau o undiță cu ventuză, astfel încât animalul tău de companie să poată joaca pe cont propriu. Răsfoiește undițele disponibile în magazinul nostru online și alege ceva pentru tine și prietenul tău cu patru picioare.

Cum să alegi undița potrivită?

Ar trebui să alegi o jucărie în funcție de temperamentul pisicii tale. Dacă animalul tău de companie are personalitatea unui vânător sau a unui animal de companie curios, o undiță va fi cea mai bună alegere. Dezvoltă abilitățile de vânătoare și învață animalul distanța dintre ghearele sale și mâna proprietarului. Cu cât pisica este mai mare, mai rapidă și mai agilă, merită să investești în undițe cu fir mai lung. Apoi vei crește raza de mișcare a jucăriei și, în consecință, distanța dintre animalul de companie și prada acestuia. Vânătoarea va deveni mai mult o provocare, iar pisica va fi și mai mândră de vânătoarea reușită.

În cazul pisicilor cu personalitate calmă și a celor care sunt în vârstă sau obeze, gândiți-vă bine la alegerea dvs. O opțiune bună este să cumpărați mai întâi un băț cu pene. Datorită acestui fapt, animalul tău de companie se va obișnui cu acest tip de joacă și vei observa dacă este o formă suficientă de activitate pentru el. Dacă pisica ta este bună la acest tip de joacă, încearcă ceva mai provocator. O undiță cu pene va deveni o nouă provocare pentru animal și un obiectiv pe care va încerca să-l atingă în calitate de vânător.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-21
Expedierea si procesarea a fost de lunga durată
pixel