Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Împărțire în funcție de grupa de vârstă

( numărul de produse: 420 )

Fiecare pisica merita ce este mai bun

Îngrijirea unei pisici necesită cunoștințe și angajament, inclusiv în ceea ce privește alimentația adecvată. În ultimii ani s-au schimbat multe în acest domeniu în favoarea animalelor de companie, acum o mare varietate de alegeri pot pune probleme în ce hrană pentru pisici să aleagă.

Pisici adulte, pisoi, pisici în vârstă - toate au propriile lor nevoi specifice, a căror asigurare le va oferi șansa pentru o viață sănătoasă și fără probleme.

Hrana adecvată le va oferi energie pentru a acționa, hrănește atât corpul, cât și mintea. Pisicile, pisicile adulte și pisicile în vârstă - toate vor avea șansa de a se bucura de blană frumoasă, piele sănătoasă și vor fi mai puțin vulnerabile la boli.

Ce mâncare pentru pisici să alegi? Verificați oferta noastră

Odinioară era destul de obișnuit să credem că o pisică ar avea nevoie doar de un castron cu lapte pentru că și-ar ucide restul hranei. Astăzi se știe deja cât de importantă este o dietă adecvată pentru sănătatea lui, motiv pentru care este atât de importantă mâncarea pentru pisici în funcție de faza vieții sale.

În oferta noastră veți găsi hrană uscată pentru pisici și hrană umedă adaptată nevoilor pisicilor de diferite vârste - diferite ca gust și preț, vă vor permite să alegeți ceva potrivit în fiecare etapă a vieții unei pisici din fiecare interval de preț. .

Furajele disponibile sunt o sursă gustoasă și sănătoasă de ingrediente sănătoase. Sunt disponibile în pachete de diferite dimensiuni pentru a se potrivi cel mai bine cu cantitatea de hrană la opțiunile de depozitare și nevoile pisicii.

Hrana pentru pisici în funcție de vârstă - ce este important?

Alegerea hranei pentru pisici în funcție de vârstă este importantă pentru sănătatea lor - o pisică are nevoie de hrană bună în fiecare etapă a vieții sale, dar nevoile pisicilor - curioși și plini de energie, care încă se dezvoltă și cresc, sunt complet diferite de cele ale pisicilor. nevoile seniorilor care îngheață mai repede, iar metabolismul lor încetinește cu aproximativ douăzeci la sută.

Atunci când alegeți o hrană pentru pisica dvs. în funcție de vârstă, luați în considerare nevoile individuale și sănătatea generală. Cel mai important lucru este compoziția unor astfel de furaje, așa că merită să îi acordați atenție și să ajustați doza de furaj la instrucțiunile producătorului.

De asemenea, este o idee bună să revizuiți recenziile despre anumite alimente pentru pisici de toate vârstele pe care le puteți găsi pe internet pentru a vă ajuta să aflați care sunt alimentele pe care alți proprietari de pisici le consideră cele mai valoroase.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Profesionalism , foarte multumita
2024-07-15
Foarte ok
pixel