Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Foarfeci, clești

( numărul de produse: 5 )

Foarfece și mașini de tăiat unghii pentru pisici

O pisică în aer liber își poartă ghearele în timp ce aleargă, se plimbă, vânează și se cățără în copaci. Mai mult, își controlează lungimea ghearelor în condiții naturale, marcându-și teritoriul prin zgâriere. Animalele de companie care petrec mult timp în aer liber nu ar trebui să aibă unghiile ajustate. Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie își petrece cea mai mare parte a timpului acasă, acesta își poate satisface nevoile de vânătoare zgâriind mobila. Se întâmplă ca tăierea unghiilor pisicii tale să devină necesară și atunci merită să o faci sistematic. Când un stâlp de zgâriere se dovedește a fi insuficient, este necesar să achiziționați o mașină de tuns pisici.

Dispozitivul de tăiat unghii pentru pisici este disponibil în trei forme convenabile și ușor de utilizat. Echipamentul cel mai frecvent ales este mașina de tăiat unghii pentru pisici și ghilotina, dar și îngrijitorilor le place să folosească foarfecele. Vă rugăm să rețineți că atunci când reglați lungimea ghearelor pisicii dvs., nu trebuie să utilizați echipamente destinate oamenilor. Ghearele animalelor sunt mult mai dure și au o structură specifică. Așa că investește în foarfece specializate pentru tăierea ghearelor pisicii tale. Toate accesoriile necesare îngrijirii animalelor se găsesc în oferta magazinului EuroHrana.

Această categorie include mașini de tăiat unghii pentru animale de diferite dimensiuni. Datorită acestui fapt, veți alege cu ușurință un accesoriu atât pentru un tânăr așa-numit Coon, cât și pentru un Maine Coon adult. Oferim foarfece de unghii pentru cele mai tinere animale și pisici în vârstă.

Clippers, ghilotină sau foarfece pentru unghii pentru pisici – ce să alegi?

Dispozitivele de tuns pentru unghii pentru pisici sunt disponibile în magazinul EuroHrana în trei forme. În funcție de preferințele tale și ale animalului tău de companie, poți alege foarfece, ghilotină și mașini de tăiat unghii pentru pisici.

Un tăietor de gheare de pisică este un dispozitiv extrem de convenabil și rapid de utilizat. În timpul procedurii de îngrijire, introduceți pur și simplu gheara în gaură și faceți o tăietură cu o mișcare decisivă. Ghilotina este echipată cu lame din oțel inoxidabil și un mâner antiderapant care se potrivește bine în mână în timpul îngrijirii. Echipamentul este confortabil, ascuțit și durabil, permițând precizie la tăiere.

Foarfecele pentru unghii pentru pisici sunt un echipament complet sigur pentru reglarea lungimii unghiei. Datorită vârfurilor rotunjite, tăieturile accidentale ale pielii sunt imposibile. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face extrem de durabil. Mânerele anti-alunecare împiedică căderea foarfecelor din mâini, făcând tăierea rapidă și sigură.

Mașinile de tuns pisici seamănă vizual cu foarfecele, dar lama lor este focalizată la un moment dat. Dispozitivul de tăiat unghii profesional pentru pisici este fabricat din oțel inoxidabil. Este echipat cu un limitator de lungime de taiere. Mânerele profilate sunt acoperite cu un strat de cauciuc-silicon care asigură confortul și siguranța muncii.

Mașini de tuns pisici – la ce să acordați atenție?

Ce mașină de tuns pisici ar trebui să alegi? În primul rând, cele din materiale de înaltă calitate. Echipamentele ieftine achiziționate într-un supermarket se pot dovedi a fi ineficiente și mai puțin sigure. Doar mașinile de tuns veterinar specializate vor face treaba corect. Oțelul inoxidabil din care sunt fabricate lamele face ca produsul să fie ascuțit, precis și extrem de durabil. Mânerele protejate cu un capac de cauciuc asigură că mașina de tăiat unghiile pisicii nu vă alunecă din mâini și reprezintă o amenințare atât pentru proprietar, cât și pentru animalul de companie.

Tăierea unghiilor animalului de companie poate fi o problemă la început. Dacă nu vă simțiți suficient de puternic pentru a efectua singur procedura, mergeți la un medic veterinar care vă va arăta cum să vă scurtați unghia corect și în siguranță. Leziunea pulpei creative duce la sângerări abundente și este dureroasă pentru pisică, așa că merită să ceri ajutor unui specialist.

Cu toate acestea, dacă decideți să tăiați singur unghiile animalului de companie, aruncați o privire atentă la locul unde se termină pulpa creativă. Aceasta este partea mai întunecată, curbată din interiorul unghiei. Unghia trebuie tăiată la o anumită distanță de pulpă - cel mai bine este să tăiați doar vârful.

Merită să vă pregătiți din timp postul de lucru și echipamentul necesar după cum doriți: clește, ghilotină, foarfece pentru tăierea ghearelor de pisică. Stați într-un loc bine luminat. Țineți pisica ferm și asigurați-vă că se simte în siguranță - altfel animalul se va simți inconfortabil și va începe să fugă, ceea ce vă va îngreuna foarte mult munca. Alegeți un moment în care pisica este calmă. Dacă observați că animalul dvs. de companie devine nerăbdător, opriți tratamentul și reveniți la el mai târziu. Amintiți-vă că echipamentele destinate oamenilor nu sunt recomandate pentru utilizare la animalele ale căror unghii sunt mult mai dure.

Tăierea unghiilor pisicii dvs. de companie este importantă, deoarece poate preveni situațiile neplăcute. Scurtarea ghearelor va împiedica animalul dvs. să se prindă de materiale, cum ar fi tapițeria canapelei. Când pisica încearcă să se elibereze, își poate trage laba prea tare, ceea ce este o modalitate simplă de a rupe gheara. Prin urmare, merită să vă obișnuiți pisica cu ghearele tăiate când este mică. În cazul unei pisici mai în vârstă, acest lucru se poate dovedi problematic, mai ales dacă labele sunt locul în care nu îi place să fie mângâiată. Prin urmare, merită să introduci mâncăruri pe care le poți oferi oricând animalului tău de companie după finalizarea tratamentului de îngrijire. Datorită acestui fapt, pisica va avea asocieri bune cu mașina de tăiat unghii. De asemenea, este o idee bună să începeți îngrijirea când animalul are somn.

Alegeți dintr-o gamă largă de produse pentru tunderea ghearelor de pisică

La EuroHrana, știm cât de dificil poate fi să ai grijă de ghearele pisicii tale. Nu orice pisică se bucură de acest lucru, iar comportamentul problematic al animalului va duce cu siguranță la stresul tău. Din acest motiv, am pregătit produse care vor face această sarcină mult mai ușoară. Sunt suficient de ascuțite și sigure de utilizat.

Dispozitivele de tuns potrivite pentru pisici vor face mai ușoară îngrijirea ghearelor pisicii. În primul rând, va merge fără probleme, ceea ce va economisi stresul atât pentru tine, cât și pentru animal.

Am pregătit accesorii care sunt convenabile de utilizat. Acest lucru se datorează mânerelor care se potrivesc perfect în mână. Manerele ergonomice sunt realizate din materiale rezistente si in acelasi timp placute la atingere. Veți observa proeminențe pe multe mânere - acestea sunt anti-alunecare, făcând frezele mult mai ușor de utilizat.

Știm că primele tratamente de îngrijire sunt stresante nu numai pentru animalul tău de companie, ci și pentru tine. Prin urmare, sortimentul nostru include mașini de tăiat unghii care sunt echipate cu un element care împiedică tăierea lor prea scurtă. De asemenea, oferim foarfece cu vârfuri rotunjite - datorită acestora, riscul de rănire a animalului este redus.

Durabilitatea accesoriilor pentru animale de companie este cu siguranță importantă pentru tine. Afectează siguranța utilizării și este în plus important pentru ecologie. Produsele durabile nu trebuie înlocuite mult timp. Oferta noastra include freze cu elemente metalice din otel inoxidabil. Este un material rezistent la trecerea timpului. Acordați atenție și materialului celorlalte părți ale accesoriului. Oferim freze din material ABS rezistent la distrugere. Această combinație garantează că vei folosi accesoriul de mai multe ori.

Consultați produsele pentru tunderea ghearelor pisicilor pe care vi le-am pregătit. Alegeți un accesoriu care vă va permite să efectuați singur acest tratament de îngrijire acasă.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Ok
pixel