Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Boluri, adăpătoare

( numărul de produse: 14 )

Bol pentru hamster - pentru confortul rozătoarei tale

Îngrijirea unui hamster sau a unui alt rozător poate fi foarte distractiv. Sunt animale active și vesele. Sunt adesea aleși ca primele animale de companie pentru copii, deoarece sunt renumite pentru că nu necesită prea multă îngrijire. Cu toate acestea, ei trebuie să fie hrăniți cu o dietă echilibrată și variată corespunzător și să aibă acces la apă proaspătă, curată. Veți avea nevoie de o cutie pentru asta.

Este o soluție convenabilă și sigură, deoarece hamsterul sau porcușorul de Guineea nu îl vor răsturna și nu vor fi stropiți cu apă. Udarea blanii lor poate duce la hipotermie. Un bol pentru un hamster sau porcușor de guineea va fi de asemenea util - atunci le va fi mai convenabil să mănânce.

Asigurați-vă că animalul dvs. de companie are acces la apă proaspătă și hrană bună și că o mănâncă în mod igienic. Acest lucru va avea un efect foarte bun asupra sănătății sale, datorită căruia veți obține un animal de companie sănătos și activ.

Bol pentru hamster și cobai - ce poți câștiga?

Un bol pentru hamster bine ales face ca hamsterul tău să mănânce mai confortabil și mai igienic. Acest lucru vă va face, de asemenea, mai ușor să curățați cușca dacă există mâncare în bol.

În magazinul nostru poți cumpăra atât un bol, cât și o sticlă de apă pentru hamsterul tău, pentru a-i oferi tot ce are nevoie. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește nevoilor și confortului animalului dvs. de companie.

Asigură-i cele mai bune condiții de hrănire, atât din punct de vedere al calității alimentelor, cât și al modului în care este servită. Produsele disponibile la noi sunt complet sigure pentru animale, astfel încât acestea pot fi plasate în siguranță în cuștile și terariile lor.

Accesorii pentru rozătoare - alege-le pe cele perfecte

Bolul perfect pentru cobai sau hamster trebuie să țină cont de toate nevoile lor și ale tale. Care sunt cele mai bune criterii de urmat?

Bolul pentru un cobai sau alt rozătoare trebuie să fie de dimensiunea potrivită, astfel încât animalul de companie să aibă suficientă hrană acolo. De asemenea, este mai bine atunci când este ușor de curățat, cu siguranță vă va ușura munca și vă va ajuta să mențineți cușca impecabil de curată.

De asemenea, alegeți o sticlă de apă pentru ca animalul de companie să nu aibă probleme să ajungă la el și să bea apă. De asemenea, nu uitați să-l completați frecvent.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Durată foarte mare de livrare.
2024-07-14
Produse calitative. Recomand
pixel