Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Substrat nucă de cocos

( numărul de produse: 3 )

Substraturi de nucă de cocos pentru reptile și amfibieni

Substratul de nucă de cocos este un așternut excelent igienic pentru animale. Este recomandat în principal proprietarilor de animale care trăiesc într-un terariu - oferă cele mai bune condiții de reproducere pentru reptile, amfibieni și insecte. Va funcționa bine într-un terariu umed și uscat, creând un mediu adecvat de apă și aer. Structura poroasă a bazei de nucă de cocos absoarbe perfect umezeala, iar fibrele umede eliberează vapori de apă într-un grad adecvat. Atât chipsurile de nucă de cocos, cât și turba de nucă de cocos funcționează bine în insectarii, terarii umede, medii și uscate.

Substraturile de nucă de cocos sunt perfecte și ca așternut igienic pentru alte animale de companie. Le puteți folosi într-o cutie de gunoi pentru dihori, pisici sau rozătoare. Structura fibroasă permite animalelor să construiască nurci și ascunzători. Dacă intenționați să cumpărați un așternut natural pentru animalul dvs. de companie - optați pentru un substrat de nucă de cocos.

În oferta magazinului EuroHrana.ro veți găsi substrat de nucă de cocos de înaltă calitate pentru terarii și cutii de gunoi în ambalaje mari și mai mici. Produsele sunt disponibile sub formă de turbă, chipsuri și fibre - alegeți tipul potrivit, adaptat nevoilor unei anumite specii de animale.

Ce substrat de nucă de cocos este cel mai bun pentru un terariu?

Substraturile de nucă de cocos au utilizări diferite - așa că alegeți tipul potrivit pentru specia și nevoile secției dvs. Fibra de cocos pentru terariu este cel mai versatil tip de așternut. Potrivit pentru aproape orice specie de animale. Datorită structurii sale, este un excelent material de construcție pentru cuiburi. Apare sub formă de fibre lungi sau lungi de 1-3 cm.

Turba de cocos este foarte fină, asemănătoare ca structură cu turba naturală. Cu toate acestea, este mai ușor, are o structură mai puternică și nu creează o suprafață noroioasă. Perfect pentru terariile cu păianjen. Chipsurile de nucă de cocos, pe de altă parte, sunt fulgi destul de groși de coji și firimituri de nucă de cocos. Potrivit pentru un terariu cu șopârlă, dar și pentru o cutie de gunoi pentru pisici. Substratul este disponibil în mai multe dimensiuni. pH-ul așternutului este de 6,5 (neutru), este aerisit și păstrează umiditatea pentru o perioadă lungă de timp.

Ce să căutați atunci când alegeți un substrat de nucă de cocos pentru un terariu?

În magazinul nostru online vei găsi cu ușurință un substrat de nucă de cocos potrivit pentru animalul tău de companie. Pretul produselor este atractiv, chiar si cu capacitati mari. Substraturile sunt disponibile în diverse fracțiuni - fibroase, fine, grosiere și mixte - adaptate nevoilor animalului de companie. Au forma de blocuri comprimate și brichete. Ele se extind atunci când sunt combinate cu apă, datorită căreia își ating rapid volumul maxim. Substraturile libere sunt disponibile în baloti sau saci.

Substraturile de nucă de cocos sunt un așternut excelent pentru terarii și animale de companie. Absorb mirosurile neplăcute și umezeala, sunt ușoare și aerisite. Datorită structurii lor solide, se descompun încet. Au un miros și o culoare neutre, nu necesită eliminare specializată. Acestea oferă microclimatul potrivit în terariile reptilelor, amfibienilor și insectelor. Nu conțin îngrășăminte chimice, iar datorită sterilizării termice sunt lipsite de paraziți și bacterii. Cu o ventilație adecvată a terariului, nu există riscul de apariție a mucegaiului și a ciupercilor pe așternut.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
pixel