Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru luptători

( numărul de produse: 7 )

Ce mănâncă pestii luptătorii?

Înainte de a începe să vă întrebați care hrană pentru pesti este cea mai bună, verificați ce mănâncă aceste animale în mediul lor natural. Datorită acestui lucru, îți va fi mult mai ușor să alegi hrana potrivită pentru peștele tău.

Ce mănâncă luptătorii? Sunt pești carnivori, iar dieta lor naturală constă din mici crustacee și larve de țânțari și alte insecte care depun ouă în apă. Dieta luptătorilor este completată cu diverse tipuri de reziduuri organice, tot din plante.

Hrana pentru combaterea peștilor care trăiesc într-un acvariu constă de obicei din proteine, krill și creveți. Sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă și starea bună a peștilor de acvariu. Merită să știți că hrănirea cu alimente greșite poate duce la tulburări de dezvoltare și la decolorarea animalelor. De aceea, mâncarea pentru betta ar trebui să fie bine aleasă, atât în ​​ceea ce privește nutrienții conținuti în ea, cât și forma în sine - nu toți betta sunt capabili să se convingă de mâncare în fulgi.

Hrana pentru luptători - cum să alegi cel mai bun produs?

Hrana pentru peștii de luptă disponibilă în magazinul online EuroHrana este bogată în nutrienți necesari unei alimentații sănătoase, echilibrate a acestei specii. La ce ar trebui să fii atent pentru ca hrana pentru peștii luptători care trăiesc în acvariul tău să fie valoroasă? În primul rând, verifică dacă animalul tău de companie preferă să mănânce fulgi sau pelete. Multe mărci oferă hrană constând din bastoane care arată ca larve de insecte. Aceasta este o formă foarte atractivă și mulți luptători preferă o astfel de dietă.

Cu toate acestea, unele specii, în special cele sălbatice, pot refuza hrana sub această formă imediat după prindere. Hrana pentru o betta care și-a schimbat recent condițiile de viață și nu s-a aclimat încă în acvariu ar trebui să fie moale și să se scufunde încet. Datorită acestui fapt, animalul are suficient timp să consume peleții înainte de a se scufunda în fund.

Hrana pentru betta, dedicata acestei specii, este adaptata marimii gurii pestilor, iar consumul ei nu le este greu. Mâncarea selectată corespunzător îți va permite să te bucuri nu doar de sănătatea și starea bună a luptătorilor tăi, ci și de aspectul lor frumos, deoarece conține substanțe care le intensifică colorarea.

Hrana pentru luptatori - ai grija de acvariul tau

Filtrele foarte puternice nu trebuie folosite în acvariu în care trăiesc peștii luptători. Acest lucru poate face ca resturile să se acumuleze mai repede în rezervor. Puteți preveni acest lucru alegând o hrană specială pentru combaterea peștilor care nu întunecă apa. Acest tip de hrană conține o cantitate mică de fosfați și nitrați, astfel încât peștii tăi se vor bucura de apă curată mai mult timp, chiar și cu o filtrare slabă în acvariu.

Acordați atenție dacă hrana selectată pentru betta este, de asemenea, ușor digerabilă și bine digerabilă. Acest lucru afectează și cantitatea de murdărie din rezervor. Amintiți-vă că apa curată este mai puțin probabil să provoace infecții și boli ale animalelor, așa că merită să aveți grijă de ea în toate modurile disponibile.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
2024-07-20
Promptă
pixel