Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Boluri

( numărul de produse: 9 )

Bol de terariu - păstrați lucrurile ordonate

Amenajarea unui terariu este un lucru care necesită timp și muncă. Uneori, în toată entuziasmul de a cumpăra, asorta, amenaja și decora, este ușor să uiți de cele mai simple lucruri. La urma urmei, accesoriile pentru terariu sunt un subiect atât de larg încât este ușor să te pierzi în multitudinea de produse. Din fericire, în timp, devine mai ușor să găsești acest subiect.

Un bol de sticlă pentru terariu este adesea accesoriul care se uită, cel puțin la început. Complet gresit. La urma urmei, animalul tău de companie trebuie să mănânce și, în mod ideal, această hrană îi va fi servită într-un castron. Acest lucru va afecta semnificativ nivelul de igienă din terariu și, prin urmare, și sănătatea animalului dvs. de companie.

Oferă animalului tău cele mai bune condiții pentru o masă. La urma urmei, toată lumea vrea să mănânce ca un regal. Acest lucru afectează pozitiv igiena și viteza de curățare a terariului. Timpul pe care îl economisiți poate fi alocat activităților mai plăcute.

Bol de sticlă pentru terariu - pentru a face din masă o plăcere

Un bol de terariu nu poate fi orice bol, unul dintre cele pe care le ții acasă. Trebuie să fie destinat unor scopuri specifice. De asemenea, va fi perfect atunci când arată natural și se îmbină cu decorul general al terariului.

Boluri mari, medii, mici, mai mult sau mai puțin decorative – toate le veți găsi în oferta noastră. Datorită lor, poți servi animalul tău de mâncare într-un mod ușor, rapid și igienic. De asemenea, puteți curăța și dezinfecta rapid vasul.

Mizați pe boluri adaptate nevoilor animalului dvs. de companie. Amintiți-vă că este convenabil și pentru dvs. Vasul de după masă este mult mai ușor de curățat și igienizat decât majoritatea terariilor.

Ce bol de terariu? Alege ce e mai bun!

Alegerea unui bol pentru terariu poate să nu fie cea mai dificilă. Totuși, în toată această bogăție de forme, tipuri și dimensiuni, te poți pierde puțin. Care vas de terariu va fi cel mai bun? Depinde!

Depinde în primul rând de mărimea și tipul de locuitor al terariului tău. Vasul trebuie sa fie suficient de stabil pentru a nu se rasturna, pentru ca atunci nu isi va indeplini deloc rolul. De asemenea, trebuie să aibă dimensiunea potrivită. Bolul mic de terariu este perfect pentru animalele mici și terariile mici. La urma urmei, un astfel de castron ar trebui să țină hrană pentru animalul tău de companie. Nu poate fi suficient.

De asemenea, alegeți un castron a cărui formă îi va permite animalului dvs. să ajungă cu ușurință la el și nu vă va îngreuna curățarea, igienizarea și dezinfectarea temeinică a bolului. O bună igienă este de cea mai mare importanță.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Ok
pixel